}

06 Σεπτεμβρίου, 2015

Πόσο και που έχουν δουλέψει οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων

H πολιτική σταδιοδρομία των πολιτικών αρχηγών είναι λιγότερο ή περισσότερο γνωστή. Μια πορεία γεμάτη από εσωκομματικές διεργασίες, πολύχρωμα σημαιάκια σε έντονο ή πιο ανάλαφρο κυματισμό, πλήθος να ζητωκραυγάζει, κυριευμένο από την ένταση της ελπίδας ή του πολιτικού φανατισμού, για το κόμμα που μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά του.

Υπομονή βόρειοι αλαζόνες (δήθεν φίλοι)...κάτι εκατομμύρια ισλαμολάθροι είναι στην ουρά για να σας έρθουν...το ποτάμι ξεκίνησε να σας έρχεται...κι όλο θα αγριεύει...συνεχίστε τις ανθελληνικές ανοησίες εσείς...

Ο Τσέχος πρόεδρος πρώτα ζήτησε από το ΝΑΤΟ να φρουρήσει τα ευρωπαϊκά σύνορα από τους ισλαμιστές λαθροεισβολείς (καιρός ήταν ν' αρχίσουν εκεί πάνω να συνειδητοποιούν πως αυτό είναι τμήμα της ΜΟΝΗΣ λύσης)...Κι επειδή το ΝΑΤΟ αρνείται, ζήτησε από τον Πούτιν να σώσει την Ευρώπη από τους τζιχαντιστές!!!(τη στιγμή που η γερμανοκρατούμενη Τσεχία έχει την Αρχιστρατηγία του ΝΑΤΟ!!! Χα! από την Ελλάδα το φοβόντουσαν αυτό - "ανακλαστική φιλορωσική μεταστροφή πανικού" - από την "δική τους "βολική" Τσεχία το βρήκαν!!!)


Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Ο γραμματέας του ΝΑΤΟ δήλωσε αρχές Σεπτέμβρη ’15 πως η μετανάστευση δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με στρατιωτικά μέσα.

Έτσι «λιτά»...

Φόβοι για «κούρεμα» στις συντάξεις κάτω από τα 1.000 ευρώ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 1,8 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Φόβοι για «κούρεμα» στις συντάξεις κάτω από τα 1.000 ευρώ
Του Γιώργου Γάτου

Στην επανανομοθέτηση παρακρατήσεων - περικοπών στις συντάξεις, από νέα βάση και ενδεχομένως κάτω και από το μηνιαίο εισόδημα των 1.000 ευρώ των συνταξιούχων, θα υποχρεωθεί να προχωρήσει η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

EUROBASKET: Προκλήσεις και αποδοκιμασίες στο εθνικό μας ύμνο ε; ΝΑ… μια ΕΛΛΑΔΑΡΑ που ξαπόστειλε με 85-65 τους Σκοπιανούς! (Δείτε τα βίντεο)

eurobasket_skopia_ellas2


Με άγχος, με ξεσπάσματα στο παιχνίδι μας, με αστάθεια σε άμυνα κι επίθεση, με όλες τις… παιδικές ασθένειες μιας νέας ομάδας με νέο προπονητή, αλλά με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ, η Εθνική μας πάτησε τους Σκοπιανούς και τις προκλήσεις τους με 85-65, ξεκινώντας νικηφόρα τη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη δεν κατάφεραν να πιάσουν υψηλή απόδοση, αλλά σε αυτό το σημείο του τουρνουά το ζητούμενο είναι οι νίκες και αυτό το κατάφεραν εύκολα οι διεθνείς μας, ειδικά στην τελευταία περίοδο, όπου πάτησαν λίγο το γκάζι και… άντε γεια!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Μὲ τὸ ζόρι gay, στείρος ή… νεκρός!!!

Μὲ τὸ ζόρι gay, στεῖρος ἤ ...νεκρός!!!4Δισφαινόλη Α.

Ουσία που διαταράσσει την σεξουαλικότητα και το γένος, προκαλεί στειρότητα, θρόμβους στις αρτηρίες και επιπλέον προκαλεί  ΚΑΙ καρκίνο, βρέθηκε στα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται κονσέρβες και τενεκεδάκια, βρεφικά μπουκάλια, το χαρτί από τις ταμειακές κλπ.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ συγκάλυψης του σκανδάλου Μεϊμαράκη από την Κωνσταντοπούλου

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΖΩΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ – απάντηση σε πληρωμένους συκοφάντες ή εύπιστους παραπλανημένους.

Τα έγγραφα χωρίς υδατογράφημα, για να δούμε ποιοί δημοσιογράφοι δεν βρίσκονται στις λίστες της μίζας και της διαπλοκής. Ελεύθερη η χρήση, όπως πάντα.

Στο φως η σκανδαλώδης πληρωμή  Μεϊμαράκη στους Γερμανούς, λίγο πριν τις εκλογές του 2009. 107 εκατομμύρια ευρώ τσέπωσαν σκανδαλωδώς οι Γερμανοί λίγο πριν καταγγείλουν την σύμβαση!

Το προκαταρκτικό πόρισμα στάλθηκε με την μορφή του κατεπείγοντος στον Άρειο Πάγο λίγο πριν τις εκλογές του 2015, η δικαιοσύνη κινήθηκε ταχύτατα αλλά το μέγα σκάνδαλο έμεινε στα συρτάρια της Προέδρου της Βουλής. Τα κίνητρα, πολιτικά ή άλλα, ας τα διερευνήσει η δικαιοσύνη, εάν την επομένη των εκλογών δεν έχει νικήσει η διαπλοκή. Διαβάστε με προσοχή το ιστορικό:

Αυτοί έμειναν : Φωτορεπορτάζ από σημερινή λειτουργία στη Χομς στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Ιουλιανού

10517569_891893564179667_2523326601424390461_nΑυτοί δεν έφυγαν έμειναν πίσω ……Στη Χομς στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Μάρτυρα Ελιάν Ιουλιανού τελέστηκε σήμερα Παρασκευή 4/9/15 λειτουργία. Κοπέλες, γυναικόπαιδα κυρίως συμμετείχαν σε αυτήν στην πόλη που απελευθέρωσε ο συριακός στρατός αλλά που πλήττεται βάναυσα από τρομοκρατικές επιθέσεις.Oι άνδρες είναι στα πόστα τους…΄Έμειναν ασάλευτοι στη θέση τους με συνείδηση ότι οι ώρες είναι κρίσιμες για την ιστορία και τον πολιτισμό τους, σκιές, ένα με τους αγίους στις τοιχογραφίες κεριά που λάμπουν, πρόσωπα συλλογισμένα, σκεφτικοί όσο κι αποφασισμένοι……αλλά όχι φυγάδες από την ιστορία……..

Εκλογές έρχονται, αλλά η κυβέρνηση ήδη τοποθετήθηκε…

Μαριονέτες της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης οι Έλληνες πολιτικοί ακολουθώντας τα βήματα του Τσολάκογλου, αποδέχθηκαν και συνεργάστηκαν στον απόλυτο βαθμό στην ισοπέδωση του Συντάγματος και στην καταπάτηση κάθε έννοιας δημοκρατίας και ελευθερίας 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ