}

07 Σεπτεμβρίου, 2015

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η Μόσχα προειδοποιεί Αθήνα: "Εχθρική ενέργεια αν κλείσετε τον εναέριο χώρο σας στα αεροσκάφη μας"


Αυστηρή προειδοποίηση προς την Αθήνα απηύθυνε ο πρώτος αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (Άνω Βουλή) της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Τζαμπάροφ, o oποίος 
χαρακτηρίζει «μη φιλική για τη Ρωσία» τυχόν άρση της άδειας διέλευσης από το FIR Αθηνών ενώ προσθέτει πως είναι ένα "βήμα ανόητο".

Η ΡΩΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΗΠΑ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ Το "υποβρύχιο της Αποκάλυψης" κατευθύνεται προς τη Συρία; "Ναι" λένε οι Ισραηλινοί


του Βασίλη Καπούλα

Είδηση σοκ μεταδίδει το Debka επιβεβαιώνοντας το χτεσινό μας άρθρο (δείτε σχετικά εδώ), λέγοντας πως το μεγαλύτερο υποβρύχιο στον κόσμο, το Dmitri Donskoy (TK-208), εκτοπίσματος στην επιφάνεια 24.000 τόνων και 48.000 τόνων υποβρυχίως, με Νατοϊκό κωδικό Τyphoon και εξοπλισμένο 20 διηπειρωτικούς πυραύλους Bulava (κωδικός NATO SS-N-30) έχει κατεύθυνση τη Συρία!

Η μπάντα της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην Κόκκινη Πλατεία! (βίντεο)

Η μπάντα της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην Κόκκινη Πλατεία! (βίντεο)

  • Από τη συμμετοχή της στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Στρατιωτικών Μουσικών Μπαντών στο Βέλγιο
Η πολυβραβευμένη μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας μετέχει στο παγκοσμίως γνωστό Φεστιβάλ της Μόσχας, «Spasskaya Tower 2015», με στρατιωτικές μπάντες πολλών χωρών.

Εκλογές και Άμυνα: τα λάθη οι παραλείψεις τα "εγκλήματα" που δεν διόρθωσε καμία κάλπη!!! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!!!!


Image


Του Κων. Φράγκου
Η σιωπή δεν κάνει ποτέ γκάφες
Μπέρναρ Σω


Στο, προ ημερών, α' μέρος της έρευνας διέκοψα την σύντομη αναδρομή μου περί Αμυντικών στα του βίου και πολιτείας του κ. Ε. Μεϊμαράκη ως ΥΕΘΑ. Επαναλαμβάνω: Μια εποχή πλήρους 
αδράνειας, ραθυμίας, και επιμελούς αποφυγής δράσης, αφασίας και εγκατάλειψης των αμυντικών προβλημάτων με παράλληλο θάψιμο των σκανδάλων.

Φθηνότερο φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης

Φθηνότερο φέτος το πετρέλαιο θέρμανσηςΣε τιμές που δεν είδαν ούτε τις πολύ καλές εποχές πριν από την κρίση θα προμηθεύονται οι καταναλωτές από τον Οκτώβριο το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ ήδη η τιμή της βενζίνης υποχώρησε στα επίπεδα του 2009 και διαμορφώθηκε πανελλαδικά στο 1,42 ευρώ το λίτρο και στην Αττική στο 1,35 ευρώ το λίτρο.

Αναδρομική φορο-καταιγίδα μετά την κάλπη


Ο λόγος είναι ότι θα τεθούν σε εφαρμογή ορισμένες ήδη ψηφισθείσες διατάξεις που περιλαμβάνει η συμφωνία για το νέο μνημόνιο και οι οποίες προβλέπουν αυξήσεις συντελεστών προκαταβολής φόρου εισοδήματος και φόρου πολυτελούς διαβίωσης, αναδρομικά για τη χρήση του έτους 2014.
Του Γιώργου Παλαιτσάκη
 Αναδρομικές αυξήσεις φόρων για εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες, για ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, δεξαμενών κολύμβησης και σκαφών αναψυχής, καθώς επίσης και για χιλιάδες ανώνυμες εταιρείες και εταιρείες περιορισμένης ευθύνης αναμένονται αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές. 

Σκηνικό Γ' ΠΠ: Οι Δυτικοί στέλνουν χερσαίες δυνάμεις απέναντι στα ρωσικά στρατεύματα στην Συρία...

ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ "ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ"


Σκηνικό Γ' Παγκοσμίου Πολέμου σχηματίζεται στην Συρία και γενικότερα στην Μέση Ανατολή, αν οι δυτικοί πραγματοποιήσουν αυτό που απειλούν, δηλαδή την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων από Βρετανία και Γαλλία, πιθανόν και απο Αυστραλία, προκειμένου να ανατρέψουν τον Μπασάρ αλ Ασαντ και δήθεν "Να σταματήσουν το προσφυγικό κύμα".

Ποιοι σε Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ και ειδικά Ταμεία γλιτώνουν την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης


Δεδομένου ότι ακόμη δεν έχουν γίνει οι τελικές ρυθμίσεις για την εφαρμογή του ασφαλιστικού πυο αυξάνει τα όρια ηλικίας υπάρχει ένα "παράθυρο"  το οποίο μπορούν να εκμεταλλευτούν περίπου 150.000 ασφαλισμένοι έτσι ώστε να αποφύγουν τη σύνταξη στα 62 ή στα 67 και φυσικά την αύξηση του χρόνου για τη συνταξιοδότηση ακόμη και κατά 17 έτη.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για ψηφόφορων στη Ν.ΔΔυστυχώς, πρέπει να το εμπεδώσουμε: Δεν υπάρχει κανένα φαινόμενο επαναπατρισμού ψηφόφορων στη Ν.Δ.

Tελικά, οι δημοσκοπήσεις έχουν και θεραπευτικό αποτέλεσμα. Ενας Φαναράς τη μέρα τους γιατρούς τους κάνει πέρα... Ποιους γιατρούς όμως; Αυτούς, προφανώς, στους οποίους προστρέχουν οι πολιτικοί.
Για εμάς τους υπόλοιπους, που δεν θέλουμε να γίνουμε βουλευτές, υπουργοί, γενικοί γραμματείς ούτε καν πολιτευτές β΄ νομαρχιακής, η δημοσκοπική... ψυχοθεραπεία μάς αφήνει αδιάφορους.

Ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ του Σαββα Καλεντερίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για Ισλαμικό ΚράτοςΗ Τουρκία σχεδιάζει να καταλάβει το έδαφος μιας χώρας
Εικόνα: Σάββας ΚαλεντερίδηςΣτο άρθρο μας της Παρασκευής αναφερθήκαμε στο συνεχιζόμενο έγκλημα και δράμα της Συρίας, για το οποίο θεωρούμε υπεύθυνους τις ΗΠΑ, την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, εκφράζοντας την ευχή η τραγωδία να τερματιστεί εντός του 2016, για να επανέλθει η μαρτυρική αυτή χώρα σε κανονικούς ρυθμούς και να σταματήσουν τα καραβάνια των προσφύγων!

Η Ελλάδα απέρριψε αίτημα των ΗΠΑ για απαγόρευση πτήσεων ρωσικών αεροσκαφών προς Συρία


H Ελλάδα θα επιτρέψει την διέλευση ρωσικών αεροσκαφών με προορισμό την Συρία από τον εναέριο χώρο της αρνούμενη με σθένος το αίτημα των Αμερικανών οι οποίοι ζητούσαν να μην επιτραπεί η οποιαδήποτε διευκόλυνση στην ρωσική Αεροπορία.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ρωσική ιστοσελίδα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ