}

18 Σεπτεμβρίου, 2015

«Μίλησε» η κυπριακή Γη για το ΝΟΡΑΤΛΑΣ «ΝΙΚΗ 4»: Πολλά οστά Ελλήνων Καταδρομέων - Ξεκινούν ταυτοποιήσεις!! ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ!!!


  •  Στην επιφάνεια τα πειστήρια μιας ακόμα τραγωδίας του σύγχρονου ελληνισμού

  • Εντοπίστηκαν πολλά οστά Ελλήνων Καταδρομέων και λίγα υπολείμματα του μοιραίου Νοράτλας "ΝΙΚΗ 4

  •  Θεωρείται ότι πρόκειται για τα οστά 19 ανδρών της ελλαδικής Α' Μοίρας Καταδρομών και των πιλότων

  •  Πρόκειται για την τελευταία πράξη του δράματος της ηρωικής όσο και τραγικής επιχειρήσης "ΝΙΚΗ"

  •  Η επιχείρηση "ΝΙΚΗ" στέρησε στους Τούρκους την κατάκτηση ενός στόχου υψηλής συμβολικής και στρατηγικής αξίας

  •  ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από τον τόπο της τραγωδίας
  • Το Ποτάμι αποδέχεται τον όρο «Μακεδονία» για τα Σκόπια ενώ ως Tούρκους βλέπει τους Μουσουλμάνους της Θράκης!

    Το "πολιτικό" κατασκεύασμα (ή σκεύασμα) που προωθήθηκε με κάθε μέσο και τρόπο και που αποτέλεσε την "έκπληξη" των ευρωεκλογών, το Ποτάμι, εγνωσμένης αοριστολογίας και πολιτικής ιδεολογίας, άρχισε να δείχνει τις πεποιθήσεις του και στα εθνικά θέματα και δη εκείνα που σχετίζονται με την Ελληνική Θράκη και την Μακεδονία.

    Σαν δημοψήφισμα...

    Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

    Πρίν δυόμισι μήνες ένας μεγαλειώδης λαός, ένας λαός στα κάγκελα, αποφάσισε να πουλήσει ακριβά το τομάρι του, κόντρα στην αλητεία των κλειστών τραπεζών, και εναντίον των καθαρμάτων εσωτερικού- εξωτερικού που φοβέριζαν θεούς και δαίμονες αν δεν υπερψηφίζονταν το προδοτικό τους ''ΝΑΙ''.

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Όλα τα ονόματα και αρχεία που έδωσε ο Φαλτσιανί στους εισαγγελείς - Η παράλληλη “λίστα Λαγκάρντ”


    Του Κώστα Βαξεβάνη

    Στοιχεία που αλλάζουν την έννοια της “Λίστας Λαγκάρντ” παρέδωσε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθήνας Ηλία Ζαγοραίο και τους Εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη, Χρήστο Ντζουρα και Γιώργο Καλούδη ο Ερβέ Φαλτσιανί. Τα στοιχεία αυτά τα οποία δεν ήταν εμφανή στη λίστα Λαγκάρντ, αποτελούν επίσης αρχεία της Τράπεζας HSBC και συγκεντρώνουν σε μακροσκελή αρχεία XL, τα ονόματα των ελλήνων που συνδέονται με καταθέτες της λίστας. Ο Φαλτσιανί προχωρά έτσι στην επιβεβαίωση όσων είχε πει το Μάρτιο του 2014 στο HOT DOC, πως κάτω από τη λίστα υπάρχει μια διασύνδεση ατόμων και λογαριασμών που φανερώνει τη λειτουργία ενός σκιώδους τραπεζικού συστήματος που έχει δημιουργηθεί για να κινείται το χρήμα, τις περισσότερες φορές μαύρο.

    Εμπαίζουν τον κόσμο με την υπόθεση Φλαμπουράρη - Μέθοδοι Βόρειας Κορέας από ΑΥΓΗ, Εφημερίδα Συντακτών, ΕΡΤ και μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων

    Αμείλικτα ερωτήματα:

    • Πώς μπήκαν στο Αρχηγείο της Αστυνομίας οι υπογράφοντες;
    • Υπάρχει σχετική άδεια για την είσοδό τους;
    • Ποιος την υπέγραψε;
    • Υπάρχει η εγγραφή τους στα βιβλία Εισόδου του Αρχηγείου;
    • Υπάρχουν βίντεο που κατέγραψαν την είσοδό τους τη συγκεκριμένη μέρα;
    • Οι σκοποί που ήταν στην είσοδο την ημέρα εκείνη, πιστοποιούν την είσοδο Φλαμπουράρη στο Αρχηγείο;
    • Γιατί δεν παρεμβαίνουν οι υπηρεσιακοί προϊστάμενοι και ο Εισαγγελέας για τον αστυνομικό που φέρεται να υπέγραψε γνήσιο της υπογραφής στο ιδιωτικό συμφωνητικό;

    Σε επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις υπό το φόβο νέων Ιμίων - Τι μέτρα λαμβάνονται σε Αιγαίο και Έβρο

    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ

    Οι επικείμενες εκλογές και η πιθανότητα μίας πολιτικής αστάθειας στη χώρα σε περίπτωση που δεν σχηματιστεί άμεσα κυβέρνηση, σε συνδυασμό με το μεγάλο πρόβλημα των μεταναστών και της τουρκικής προκλητικότητας έχει θέσει τις Ένοπλες Δυνάμεις σε επιφυλακή για «παν ενδεχόμενο», όπως αναφέρουν πηγές του Πενταγώνου.

    Θράκη SOS

    Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

    Για δεκαετίες καμιά, μα καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν άγγιξε με ευαισθησία ένα φλέγον Εθνικό θέμα, όπως είναι αυτό της Θράκης μας. Παρ΄ ότι, διπλωμάτες, αναλυτές γεωπολιτικής, ιστορικοί και κοινωνιολόγοι, χτυπούν όλα αυτά τα χρόνια “καμπάνες” ανησυχίας για το συνεχώς διογκούμενο πρόβλημα της Θράκης μας, σε μια προσπάθεια αφυπνίσεως της εκάστοτε κυβερνήσεως. Αλλά που να “ξυπνήσει” αυτό το παχυδερμικό κράτος των Αθηνών!! 

    Σπανούλης: «Ήρθε η ώρα να σταματήσω απ' την Εθνική» (pics & vids)

    Τίτλους τέλους... Η αναμέτρηση κατάταξης με τη Λετονία ήταν η τελευταία του Βασίλη Σπανούλη με το εθνόσημο, αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ' την Εθνική Ομάδα.
    Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε συγκινημένος πως ένας κύκλος έκλεισε: «Ένας κύκλος έκλεισε για μένα. Ήρθε η στιγμή να σταματήσω από την Εθνική. Προσέφερα αρκετά, ήταν μια καριέρα με το εθνόσημο γεμάτη με χαρές, διακρίσεις, λύπες, αποτυχίες. Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια να φέρουμε στην Ελλάδα τρία μετάλλια. Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες όχι. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος διότι από τα 17 μου είμαι στις Εθνικές και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα τώρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω και να παίξουν τα υπόλοιπα παιδιά για εμάς. Είμαι πολύ συγκινημένος».

    Πώς θα ψηφίσει ο Στρατός στις εκλογές; Ένας απόστρατος ένας κοινωνιολόγος κι ένας δικηγόρος γράφουν

    Γράφουν οι Νίκος Χαντιώνας, Κωνσταντίνος Νάκκας & Θάνος Αθανασιάδης
    ImageΟι εκλογές πάντοτε και όταν προκηρύσσονται εκπέμπουν ένα πέπλο μυστηρίου, που μπερδεύεται με την ακόρεστη φαντασία του προσώπου που τις σκέφτεται και οδηγεί στο όνειρο του καθενός για το επιθυμητό αποτέλεσμα και νίκη του πολιτικού κόμματος που θα υποσχεθεί τα περισσότερα και θα υπηρετήσει τις ατομικές επιθυμίες του, εφόσον εκλεγεί…. γιατί εάν δεν εκλεγεί ή θα παραμείνει σ΄ αυτό ή θα αλλάξει πολιτικό χώρο για να γίνουν οι επιθυμίες πραγματικότητα, αδιαφορώντας πλήρως για τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα που πιέζουν για δεκαετίες έναν ολόκληρο λαό…. που παλεύει αυτές τις μέρες να κρατηθεί από κάπου…. από τα χείλη κάποιου…. που θα του δείξει την ανατολή και την νέα αρχή….. ακόμη και αν αυτή δεν έρθει ποτέ… 

    Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις εκλογές της Κυριακής


    Την προσεχή Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου οι Έλληνες πολίτες καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες για να συμμετάσχουν στις βουλευτικές εκλογές. Με βάση τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, το εκλογικό δικαίωμα μπορούν να ασκήσουν συνολικά 9.836.997 Έλληνες πολίτες εκ των οποίων 4.763.084 άνδρες και 5.073.913 γυναίκες.

    Ελεγχόμενος Αρμαγεδδών


    Αποτέλεσμα εικόνας για Μπασάρ αλ Ασαντ Αρμαγεδδών«Αν η Ευρώπη ανησυχεί για το προσφυγικό ζήτημα, ας σταματήσει να ενισχύει τους τρομοκράτες». Αυτό είπε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Ασαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Ο κ. Ασαντ μίλησε στους Ρώσους δημοσιογράφους για όλα τα ζητήματα που αφορούν και τη διακεκαυμένη ζώνη των συγκρούσεων αλλά και την ευρύτερη περιοχή. 

    Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

    Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ