}

27 Σεπτεμβρίου, 2015

Ο νταβατζής της κοινωνίας!


Αποτέλεσμα εικόνας για σταλιν

Η μέθοδος απλή. Οποιος διαφωνεί μαζί τους είναι φασίστας, ρατσιστής, χρυσαυγίτης κ.λπ.
Σε μια φυσιολογική κοινωνία, αν ήθελες να κάνεις την πατρίδα σου Ρουμανία του Τσαουσέσκου, Αλβανία του Χότζα ή θαύμαζες τον πατερούλη Ιωσήφ που καθάρισε 20.000.000, θα ντρεπόσουν, θα σε κογιονάρανε και οι γάτες στα κεραμίδια. Εδώ, στη χώρα που κυβερνούν η Ξουλίδου και ο Φίλης, ο αρνητής της Γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, το να 'χεις στο μητρώο σου πέρασμα από την οποιαδήποτε κτηνώδη παραφυάδα της ιδεολογίας που άλεσε σα μηχανή του κιμά εκατομμύρια αθώους και τις ελευθερίες του μισού πλανήτη θεωρείται τεκμήριο «δημοκρατικότητας». 

Ηχηρή απάντηση από Ιερώνυμο σε Αναγνωστοπούλου για τα θρησκευτικά (βίντεο)

Ηχηρή απάντηση στις δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου για το μάθημα των Θρησκευτικών έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.  Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόταση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας περί απλοποίησης της διαδικασίας για την απαλλαγή από τη διδασκαλία των Θρησκευτικών όσων μαθητών το επιθυμούν, ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε ότι δεν είναι θέση του υπουργείου.

Υπαξιωματικούς στρατηγούς εξήγγειλε ο Καμμένος


Image

Αλλαγές στην εξέλιξη των υπαξιωματικών σκέφτεται ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος. Μίλησε γι΄ αυτές στην τελετή αποκαλυπτηρίων ανδριάντα Μονίμου Υπαξιωματικού, που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Ελληνικού Στρατού στο Γουδί. Έκανε λόγο για το “αμερικανικό μοντέλο” το οποίο θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα δίνοντας άλλες προοπτικές εξέλιξης στους υπαξιωματικούς.

Είπε ο κ.Καμμένος μετάξύ άλλων:

Τεράστια απάτη με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τα πενταψήφια νούμερα. Δείτε πως σας κλέβουν!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για κινητή τηλεφωνίαΈχετε κινητό τηλεφωνο με σύνδεση; Ελέξτε τον λογαριασμό σας για τυχόν χρεώσεις "ΕΚΤΟΣ ΠΑΓΙΟΥ". Αν έχετε τέτοιες χρεώσεις ζητήστε να σας στείλουν ανάλυση των τηλεφωνημάτων που πραγματοποιήσατε. Θα διαπιστώσετε ότι σας έχουν χρεώσει συνδέσεις με πενταψήφια τηλέφωνα, όπως 54433, 54600 και 54666. Πρόκειται για απατεώνες που με την ανοχή της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), και σε συμπαιγνία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σας κλέβουν, όπως και χιλιάδες άλλους Έλληνες. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε εγγράφως από την εταιρεία σας να βάλει φραγή στα πενταψήφια τηλέφωνα ακόμη κιαν δεν έχετε πέσει θύμα της καλοστημένης απάτης.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 27 Σεπτεμβρίου του 1831, στις 5.30 τα ξημερώματα, στο Ναύπλιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 27 Σεπτεμβρίου του 1831, στις 5.30 τα ξημερώματα, στο Ναύπλιο, δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας από τον γιο και τον αδελφό του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη. Και έλαβε τέλος η σύντομη ιστορία ενός οραματιστή κυβερνήτη που είχε αρχίσει να αλλάζει τη ρακένδυτη (τότε) Ελλάδα.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ τόσο υπέροχος εκσυγχρονιστής (καμία σχέση με το... άθλιο σύστημα Σημίτη) όπως εκείνος δεν πέρασε από αυτή την υπερήφανη χώρα, την οποία όλες οι ξένες δυνάμεις επιδιώκουν (αιώνες τώρα) να έχουν του χεριού τους! Δυστυχώς...



Δικαιοσύνη για όλους


Αποτέλεσμα εικόνας για Δικαιοσύνη

Πολλά έχουν γίνει στην Ελλάδα, εκτός από ένα: να αποδοθούν τα δέοντα σε εκείνους που πρέπει. Αν δεν συμβεί αυτό, δεν θα καρπίσουν οι θυσίες των πολιτών. Αν διατηρηθεί η πικρή γεύση της αναξιοκρατίας, του νεποτισμού και της αδικίας στα στόματα των πολιτών, το μόνο πράγμα που θα... αναπτυχθεί θα είναι η ύφεση. Οι αριθμοί που την περιγράφουν θα γιγαντωθούν, την ίδια στιγμή που θα καταβαραθρώνονται οι δείκτες της οικονομίας και το ηθικό των Ελλήνων.

Δεν είναι
 δυνατόν να έχουν συμβεί τόσο πολλά -ποικιλοτρόπως αποδεδειγμένα εγκλήματα- σε βάρος του ελληνικού λαού και του έθνους, και να μην έχουν οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι υπαίτιοι. Δεν είναι επιτρεπτό να έχει απολεσθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας και να μην έχουν οδηγηθεί στις φυλακές εκείνοι που προκάλεσαν τούτη τη συμφορά.

Ιστορική μνήμη στην Ευρώπη: Από τις εκτελέσεις του Φράνκο στο κατοχικό δάνειο. - Ζητείται δικαιοσύνη



Τριήμερο συνέδριο με αφορμή την 40η επέτειο από τις τελευταίες εκτελέσεις που διαπράχθηκαν από την δικτατορία του Φράνκο, πραγματοποίησαν Ισπανοί Ευρωβουλευτές, με την συμμετοχή της Ιταλίδας Μπάρμπαρα Σπινέλι και του Στέλιου Κούλογλου. Στο Συνέδριο μίλησαν συγγενείς των θυμάτων και καταδικασμένοι σε θάνατο αγωνιστές που γλίτωσαν τελευταία στιγμή την εκτέλεση. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε η ανάγκη διατήρησης της ιστορικής μνήμης, ο τρόπος αντιμετώπισης εκκρεμών υποθέσεων οικουμενικής δικαιοσύνης και η  ατιμωρησία για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Τα κινέζικα F-35! Όταν το Πεκίνο αντιγράφει ακόμη και μαχητικά αεροσκάφη -ΒΙΝΤΕΟ


Image

Οι κινέζοι είναι “μαέστροι” στην αντιγραφή δυτικών προϊόντων. Ακόμη κι όταν πρόκειται για ένα από τα πιο σύγχρονα μαχητικά αεροσκάφη του κόσμου. Το αμερικανικό F-35!

Το Πεκίνο έχει σχεδιάσει το μαχητικό αεροσκάφος J-31 η ομοιότητα του οποίου οπτικά τουλάχιστον με το F-35 …δεν περνά απαρατήρητη.

 
Τι πιστεύουν οι αμερικανοί για την πιστή -εξωτερικά τουλάχιστον- αντιγραφή του F-35;

Μην «ξεχάσετε» να ευχαριστήσετε τις ΗΠΑ, κύριε Τσίπρα!

Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος
editorial-25-9
Έχω γράψει και με άλλες αφορμές πως οι ΗΠΑ θεωρούν επιβεβλημένη την ύπαρξη μιας ζώνης σταθερότητας, μέσα σε ένα ταραγμένο τοπίο στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και του Περσικού Κόλπου. Ωστόσο, η άρνηση της Γερμανίας να «βάλει πλάτη» στην επίτευξη αυτής της σταθερότητας και η γραμμή του «εθνικού εγωισμού» που ακολουθεί προκειμένου να γεμίζει τα δικά της ταμία, έχει σύρει στο χείλος του γκρεμού και της αποσταθεροποίησης όλες τις ευρωπαϊκές χώρες με τις οποίες έχουν στενές σχέσεις οι ΗΠΑ: Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα.

12,5 εκατομμύρια εξοικονόμηση από τη λειτουργία της Βουλής κατά την Προεδρία της Ζωής Κωνσταντοπούλου




 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξη τύπου της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους δόθηκαν και τα παρακάτω οικονομικά στοιχεία σε σχέση με τη λειτουργία της Βουλής αλλά και της Επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους:

Η Βουλή κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2015 δαπάνησε συνολικά 12,5 εκατ. ευρώ λιγότερα σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2014.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ