}

05 Οκτωβρίου, 2015

Δείτε τα Τέλη Κυκλοφορίας που θα πληρώσετε

Τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων και των μοτοσικλετών για το 2016 καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες τους μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2015.
Αναλυτικά τα ποσά που πρέπει να πληρώσετε ανάλογα με τα κυβικά των οχημάτων που ταξινομήθηκαν μέχρι το 2010

Οχήματα με ταξινόμηση έως 31/10/2010:

Κλιμακώνεται η ένταση στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας: ΜiG-29 εγκλώβισαν τουρκικά F -16 (vid, φωτο)

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ
του Βασίλη Καπούλα 

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας αφού δύο τουρκικά F-16 παρενοχλήθηκαν από αγνώστων στοιχείων MiG-29 στα τουρκοσυριακά σύνορα το οποίο και τους εγκλώβισε σύμφωνα με την τουρκική πολεμική αεροπορία ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι το μαχητικό ήταν ρωσικό.
Αυτό θα μπορούσε να ισχύει αν λάβουμε υπόψιν όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και στο βίντεο ότι η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει αφαιρέσει τα διακριτικά των αεροσκαφών της για να φαίνονται ως συριακά!

Η Τουρκία απειλεί ότι θα καταρρίψει ρωσικά αεροσκάφη


Η Τουρκία απειλεί ότι θα καταρρίψει ρωσικά αεροσκάφη

Την παραβίαση του εναέριου χώρους της από ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος, κοντά στη μεθόριο με τη Συρία το Σάββατο, κατήγγειλε η Τουρκία.
Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας η τουρκική πολεμική αεροπορία έδωσε εντολή για την απογείωση δύο αεροσκαφών F-16 για την αναχαίτιση του ρωσικού μαχητικού.
Ο πρεσβευτής της Ρωσίας εκλήθη στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών όπου του εκφράστηκε η «έντονη διαμαρτυρία» της Άγκυρας για την παραβίαση αυτή, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

Express: Ο Πούτιν ετοιμάζεται να στείλει 150.000 στρατιώτες στη Συρία!

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν ετοιμάζεται να στείλει 150.000 στρατό στη Συρία ώστε να εξαλείψει το Ισλαμικό Κράτος μια για πάντα, γράφει η βρετανική Express.

Η βρετανική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο Ρώσος ηγέτης προετοιμάζει μια πρωτοφανή σε μέγεθος εκστρατευτική δύναμη για να καταλάβει τη ντε φάκτο πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους, πόλη Ράκα στην κεντρική Συρία.
Στη Ράκα λέγεται ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει μια μόνιμη ισχυρή φρουρά τουλάχιστον 5.000 σκληροτράχηλων τζιχαντιστών.
Ο Πούτιν σκοπεύει να κινητοποιήσει 150.000 εφέδρους που επιστράτευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ : Μυστικές υπηρεσίες, πράκτορες και... δημοσιογραφία

Ἡ «Ἐλευθεροτυπία», ἡ δημοσιογραφικὴ… «ἐλευθεροτυπία» καὶ μπόλικοι… πράκτορες!!! 

Η Μάνια Τεγοπούλου, στην οποία …συμπτωματικά κατέληγαν οι προκηρύξεις των δολοφόνων της 17ΝΟΕ, γιατί ήταν εξασφαλισμένο ότι θα δημοσιευθούν και θα προβληθούν με κατάλληλο …«αντιεξουσιαστικό» σχολιασμό, χωρίς να χλευαστούν για την ακατάσχετη μπουρδολογία που περιείχαν, ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης ΚΑΙ της Αμερικανικής Πρεσβείας.

Συνένοχη η γερμανική κυβέρνηση στην απάτη του VW Group - "Αντίποινα" των ΗΠΑ στις ειρωνείες του Β.Σόιμπλε προς Τ.Λιου για την Ελλάδα;

ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΗΣ VW
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Ως "αγνοούμενο" χαρακτηρίζουν τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου του VW Group κοινοτικοί κύκλοι των Βρυξελλών και δεν είναι λίγοι στο Βερολίνο αυτοί που υποστηρίζουν υπάρχει σύνδεση της αποκάλυψης του σκανδάλου με τα αστειάκεια και τις ειρωνίες του ισχυρού άνδρα του Βερολίνου προς τον Αμερικανό ομόλογό του Τζ.Λιού, όταν στο θέμα της Ελλάδας του είχε πει ότι η Γερμανία θα αντάλλαζε ευχαρίστως την Ελλάδα με το Πουέρτο Ρίκο το οποίο αντιμετωπίζει και αυτό κρίση χρέους.

Αυτοί Είναι Οι 18 Έλληνες Που Χρωστάνε 11 Δις Ευρώ (ΛΙΣΤΑ)


Βαριά ονόματα του πλούτου στη χώρα μας, είναι κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη.
Σύμφωνα με άρθρο του planetnews, αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί, για τα «θαλασσοδάνεια» μερικών εκπροσώπων του επιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας μας.
Η λίστα με τα ονόματα, όπως τη δημοσιεύει το blog:

Κοντοί και βρώμικοι...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Δεν χρειάζεται να περιμένουμε για να κρίνουμε τον νέο Πρόεδρο της Βουλής. Στην ομιλία του χθές, έδωσε μόνος του το στίγμα του, μιλώντας σε μία αποστροφή του λόγου του για το κανάλι της Βουλής: ''..δεν πρέπει να δίνει την εντύπωση ότι υποκαθιστά φορείς, λειτουργίες, κινηματικές και πολιτικές δράσεις, πολιτιστικές και μηντιακές λειτουργίες. Δεν είμαστε καναλάρχες, δεν είμαστε ΜΚΟ, δεν είμαστε ινστιτούτα, ούτε δομές αλληλεγγύης..''
Τί υπονοείς ''σύντροφε'' της συμφοράς;

Ρωσικό μαχητικό κρούσης Su-34 εισέβαλε στον τουρκικό εναέριο χώρο - Αερομαχία BVR ρωσικών Su-30SM και τουρκικών F-16C

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Ρωσικό μαχητικό υποστρατηγικής κρούσης Su-34 (κατ'άλλες πηγές πρόκειται για τον προγενέστερο τύπο Su-24) εισέβαλλε σήμερα στον τουρκικό εναέριο χώρο και πέταξε πάνω από τουρκικό έδαφος, σε αποστολή καταδίωξης και προσβολής μιας φάλαγγας ισλαμιστών του μετώπου αλ-Νούσρα που διέφευγε στην Τουρκία για να γλιτώσει από τα ρωσικά πυρά.
Είναι η πρώτη φορά μετά τον Β'ΠΠ τουλάχιστον που κρατούνται τα σχετικά αρχεία που ρωσικό μαχητικό πετά επάνω από τουρκικό έδαφος.

Ασφαλιστικό: Κλιμακωτές μειώσεις και στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρω


Ασφαλιστικό: Κλιμακωτές μειώσεις και στις συντάξεις κάτω των 1.000 ευρω
Σχέδιο για περικοπές στις συντάξεις από 3% ως 7% βρίσκεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπουργείου Εργασίας και δανειστών, υπό την προϋπόθεση ότι θα τρέξουν και άλλα μέτρα, όπως η επέκταση της εισφοράς ασθένειας 6% και στα Μετοχικά Ταμεία αλλά και η κατάργηση του ΕΚΑΣ για το 20% των δικαιούχων πριν από τον Μάρτιο του 2016 γιατί διαφορετικά το ψαλίδι θα είναι μεγαλύτερο στις αποδοχές των συνταξιούχων.

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ; του Σαββα Καλεντερίδη


Φόβοι για εμπλοκή μαχητικών ΗΠΑ-Ρωσίας στους ουρανούς της Συρίας

Δημιουργείται μια δυναμική που μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα
Προτού αναφερθούμε στην ενεργό εμπλοκή της Ρωσίας στη Συρία, είναι σκόπιμο να κάνουμε μια σύντομη αναφορά στο ξέσπασμα της κρίσης. Η κρίση στη Συρία ξέσπασε τον Μάρτιο του 2011, με τη μορφή διαδηλώσεων, και αμέσως μετά, χωρίς να αρχίσουν διωγμοί και σφαγές, δημιουργήθηκε μια πόλη με αντίσκηνα για φυγάδες από τη Συρία, στην Αντιόχεια της Κιλικίας.
Την αντισκηνούπολη την είχαν σχεδόν έτοιμη οι τουρκικές Αρχές, αμέσως μετά βρέθηκαν και οι φυγάδες, και τον Ιούνιο, προτού αρχίσουν οι συγκρούσεις, επισκέφθηκε τους φυγάδες η Αντζελίνα Τζολί, ως πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των H.E., στήνοντας έτσι το σκηνικό συμπάθειας προς τους «καημένους» τους φυγάδες και δημιουργώντας το ψυχολογικό υπόβαθρο για τον «κακό» Ασαντ.

Stratfor: «Η Ρωσία δείχνει την ικανότητα ενός παγκόσμιου παίκτη»

Η Ρωσία επιτυγχάνει τους στόχους της εξωτερικής πολιτικής της στη Μέση Ανατολή, και όλο και περισσότερο γίνεται παγκόσμιος ηγέτης στην επίλυση της συριακής κρίσης. Η αντίδραση των Ηνωμένων Πολιτειών αυτό επιβεβαιώνει, πιστεύουν οι αναλυτές του αμερικανικού ερευνητικού κέντρου Stratfor.

«Η στήριξη της συριακής κυβέρνησης του προέδρου Μπάσαρ αλ Άσαντ είναι ένα στοιχείο μιας ευρύτερης στρατηγικής», γράφει το Stratfor.

Η Ευρώπη και η Τουρκία συμφώνησαν στην είσοδο της Τουρκίας στο ελληνικό Αιγαίο!


  • Κοινές περιπολίες Ελλάδας - Τουρκίας υπό την Frontex στο ανατολικό Αιγαίο! 
  • Η Άγκυρα συμφώνησε και το Αιγαίο αρχίζει να βάφεται με έντονο γκρι... 
  • Εγκληματική σιωπή από την ελληνική κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς 
Ελλάδα και Τουρκία θα περιπολούν “από κοινού” στο ανατολικό Αιγαίο, προσπαθώντας να σταματήσουν το μεταναστευτικό κύμα από τη Μέση Ανατολή. Αυτό είναι μέρος της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν Τουρκία και ΕΕ. Συμφωνία που θα επικυρωθεί όπως γραφει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, στις επαφές που θα έχει αύριο ο Ερντογάν με ευρωπαίους ηγέτες.

ΣΚΟΠΙΑ: Το ψέμμα που προσπαθεί να γίνει "γεωγραφική πραγματικότητα" μέσα από χάρτες

Image
Το ψέμμα των Σκοπίων που παλεύουν με νύχια,δόντια και απάτες να το κάνουν γεωγραφική πραγματικότητα, παρουσιάζεται μέσα από τους χάρτες του National Geographic. Τους οποίους άπαντες εμπιστεύονται. Στο βίντεο παρουσιάζεται όλη η αλήθεια για το πως δημιουργήθηκε το 1962 από τον Τίτο το μετέπειτα κρατίδιο των Σκοπίων που θέλει να λέγεται “Μακεδονία”. Αφιερωμένο στον πρόεδρο Γκρουέφσκι που από το βήμα του ΟΗΕ μας ξαναείπε ότι είναι "Μακεδόνας".

Ξεκίνησε η μεγάλη επίθεση του συριακού Στρατού στην βόρεια Χομς - Βίντεο: Η ρωσική Αεροπορία "λιώνει" τις δομές του ISIL

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

βομβαρδισμοί της ρωσικής Αεροπορίας στην Συρία επιτρέποντας στον συριακό Στρατό να εξαπολύσει πολύ μεγάλη επίθεση στα υψίπεδα του Al-Rastan στην βόρεια Χομς χτυπώντας όλες τις μονάδες της Αλ Νούσρα αλλά και των υπόλοιπων ισλαμιστικών ομάδων τις οποίες αν και πρόκειται για εξτρεμιστές-τζιχαντιστές η Δύση τους "βαφτίζει" "μετριοπαθή" αντιπολίτευση ή "Ελεύθερο Συριακό Στρατό".

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ