}

16 Οκτωβρίου, 2015

Η αθλιότητα εξαφάνισης με ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη siemens: Ζητείται λαός με αρετή, τόλμη και με πολιτική άποψη!


Αντί προλόγου: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012
Πάει για θάψιμο επειδή είναι μέσα, όλοι οι …μεγάλοι ..αρχηγοί.
es130117.doc - Βουλή των Ελλήνωνwww.hellenicparliament.gr/UserFiles/a08fc2dd-61a9-4a83.../es130117.docα) Η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων καταθέτει την έκθεσή της στο ....αρχεία με ονόματα Ελλήνων καταθετών στην Τράπεζα HSBC της Ελβετίας, για την...... Τώρα έρχομαι στην υπόθεση για την οποία συζητάμε, για τη λίστα Λαγκάρντ....... να κάνουμε τους ελέγχους του «πόθεν έσχες» όσων διαχειρίστηκαν δημόσιο  ...
Καυστικό ήταν το σχόλιο στο Twitter της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την εξαφάνιση αναρτήσεών της από το site της Βουλής σχετικά με την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, που αποτέλεσε προσωπικό δημιούργημά της.
«Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή: ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής…», έγραψε στο Twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Δεν είναι ίδια από σήμερα η ιστοσελίδα της Βουλής, αφού διαγράφηκαν από την ιστοσελίδα του Κοινοβουλίου, τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μιας ξεχασμένης υπόθεσης: Ποιος είναι ο υφυπουργός Πετρόπουλος που σφαγιάζει τώρα τις συντάξεις. Είχε υπογράψει σύμβαση 450.000€ με την Τράπεζα Αττικής. Θέλει ...1.000 χρόνια για τόσα λεφτά ένας συνταξιούχος!


Από τον Νίκο Κατσώνη 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Press-GR

Στη Βουλή ο νέος υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιος Πετρόπουλος δήλωσε ότι η κατώτατη σύνταξη μειώνεται στα 392 για όσους ασφαλίζονται για πρώτη φορά μετά το 2011 αλλά παραμένει στα 480 ευρώ για όσους έχουν ενταχθεί στο σύστημα πριν τη συγκεκριμένη ημερομηνία.
Ο κ. Πετρόπουλος θέλησε να παρουσιάσει και ως ...επιτυχία αυτή την εξαθλίωση, ακόμη και τη διατήρηση αυτών των 480 ευρώ, ενώ προσπάθησε τεχνηέντως να επιρρίψει ευθύνες για το θέμα της κατώτατης σύνταξης με αιχμές κατά του προκατόχου του Παύλου Χαϊκάλη. «Η εγκύκλιος Χαϊκάλη έχει λάθος» είπε διαβεβαιώνοντας (!) ότι δεν υπάρχει καμία μείωση κατώτατης σύνταξης για όσους ασφαλίστηκαν προ του 2011.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩN

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

 
Στα δύο η Ελλάδα με το 55% να ψηφίζει και το 45% να φτύνει τη δημοκρατία την ημέρα των εκλογών. Στα δύο με τους μισθούς στην αγορά στα 300 ευρώ και τις συντάξεις στα 900 ευρώ και τους άλλους με το 1.000.000 ευρώ να κυκλοφορούν ανάμεσά μας χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα ηδονής.

Στα δύο η Ελλάδα όπως και η Κύπρος όταν η χούντα του Ιωαννίδη ήρθε για να μείνει, για να διαλύσει την Ελλάδα στα δύο. Θολό πια το καταγάλανο Αιγαίο με στρατηγούς να παραιτούνται και υπουργούς να ξεπουλιούνται.

Μόνο ευθανασία δεν έχουν εισηγηθεί ακόμα...

Του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου 

Σε κάθε κοινωνία, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι ηλικιωμένοι είναι ενδεικτικό του πολιτισμού της. Στη χώρα όμως που γέννησε τον πολιτισμό, οι συνταξιούχοι, ο πατέρας μου, ο πατέρας σου φίλε αναγνώστη, οι γονείς μας, αντιμετωπίζονται σχεδόν ως... κοινωνικοί εχθροί, ως παράσιτα που ζουν εις βάρος των υπολοίπων, ως αναλώσιμοι πολίτες.

Μήπως ο κύριος Σταθάκης θα έπρεπε να παραιτηθεί;

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος

Η ερώτηση του τίτλου είναι ρητορική. Δεν περιμένουμε τέτοια ευαισθησία από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υπουργό της κατοχικής κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος «συνελήφθη» να έχει ένα εκατομμύριο ευρώ αδήλωτα στην εφορία.
Και εάν το οικονομικό έγκλημα είναι διπλό, αφού αφορά τόσο τη μη γνωστοποίηση του ποσού, όσο και την… απόκτησή του, κανείς από την κυβέρνηση δεν φαίνεται να ταράσσεται και να ζητά (έστω και τυπικά) το αυτονόητο, δηλαδή την άμεση απομάκρυνση του κ. Σταθάκη από την πολιτική επειδή ως αριστερός φέρθηκε ανήθικα πολιτικά και συνελήφθη «με το γίδι στην πλάτη».

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η τουρκική Αεροπορία ισχυρίζεται ότι κατέρριψε μη επανδρωμένο αεροσκάφος - Η Ρωσία αρνείται ότι ήταν δικό της (upd 2)

Η ΜΟΣΧΑ ΑΠΑΝΤΑ ΌΤΙ "ΟΛΑ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ UAV ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ... ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ"!
του Χρήστου Μακρή

Αεροσκάφος αγνώστου ταυτότητας, μη επανδρωμένο, καταρρίφθηκε στον τουρκικό εναέριο χώρο, κοντά στα σύνορα με Συρία, ανέφερε το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, όπως μετέδωσε η εφημερίδα "Χουριέτ" αλλά και το BBC.
Αν είναι αλήθεια, ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος είναι ρωσικό εναεριο σύστημα επιτήρησης και ελέγχου και φυσικά αν κινείτο εντός του συριακού εναέριου χώρου θα υπάρξουν αντίποινα από την Μόσχα.

Στρατιωτικοί στο δρόμο! Οι απόστρατοι χτυπούν το "τελευταίο καμπανάκι" στην κυβέρνηση

Image
Η τελευταία συνάντηση του συντονιστικού οργάνου αποστράτων με πρωθυπουργό έγινε επί Αντώνη Σαμαρά και ΥΕΘΑ Πάνου Παναγιωτόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου. Το αποτέλεσμα ήταν η φωτογραφία.Η επιστροφή του 50% από την απόφαση του ΣτΕ δεν “πιστώνεται” στην συνάντηση.

Τώρα το συντονιστικό όργανο με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Οικονομικών,Εθνικής Άμυνας,Εργασίας και Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και τον ΑΝΥΕΘΑ και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ,εκθέτουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των ΕΔ.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ : Επιτροπή «σοφών» με «ανόητες συνταγές»

Ασφαλιστικό: Στον «προκρούστη» οι συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ«Μια κυβέρνηση Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μια παρά φύσιν κυβέρνηση» υποστήριζε μετά πάθους προεκλογικά, και ιδιαίτερα στο debate με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να αναδείξει τον διαχωρισμό Αριστεράς - Δεξιάς. Στόχος του, βέβαια, ήταν να παραπλανήσει για άλλη μια φορά τους εξαπατηθέντες πολλαπλώς Ελληνες.
Αλλά και αυτό, όπως τόσα και τόσα που είπε ο πρωθυπουργός, ήταν έπεα πτερόεντα (λόγια του αέρα, κατά τον Ομηρο). Ο κ. Τσίπρας με το Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό που ετοιμάζεται να εφαρμόσει, στηριζόμενος στη λάθος συνταγή της επιτροπής «σοφών», πράττει παρά φύσιν, αφού το προτεινόμενο σχέδιο αποτελεί ένα μείγμα μπολσεβικισμού και ακραίου νεοφιλελευθερισμού.

Αναλυτικά όλα τα κορυφαία οπλικά συστήματα που χρησιμοποιεί η Ρωσία στην Συρία


Η Ρωσία για πρώτη φορά έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει σε πραγματικές συνθήκες πολέμου αρκετά από τα κορυφαία ρωσικά οπλικά συστήματα.
Πέραν της βοήθειας που θα της προσφέρει στο να διαπιστώσει τυχόν δυναμίες, θα τα καταστήσουν και περιζήτητα στην αγορά λόγω της αποτελεσματικότητάς τους και του χαμηλότερου κόστους από τα αντίστοιχα δυτικά.

Καμίνι από τις ρωσο-τουρκικές αερομαχίες τα σύνορα Τουρκίας - Συρίας - Τί αποκάλυψε ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΟΙΞΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ 
του Βασίλη Καπούλα

Καμίνι είναι τα σύνορα Ρωσίας -Τουρκίας καθώς όπως αποκάλυψε ο Τούρκος Υφυπουργός Εξωτερικών, Κεμάλ Αϊντίν, σε μία μόνο εβδομάδα από 3 μέχρι 10 Οκτωβρίου έλαβαν χώρα 13 σκληρές αερομαχίες ρωσικών και τουρκικών μαχητικών με την πιθανότητα κατάρριψης τουρκικού μαχητικού να είναι πολύ μεγάλη!
 Είναι αντιληπτό πλέον πως μόνο από το νούμερο των αερομαχιών η Τουρκία έχει ανοίξει ένα δεύτερο μέτωπο στα σύνορα της με τη Συρία με τα ρωσικά μαχητικά να έχουν γίνει ο εφιάλτης των Τούρκων.

Οι Βρυξέλλες κατ' εντολή Μέρκελ επιδοτούν με 3 δισ. τους Τούρκους δουλέμπορους να "πνίγουν" την Ελλάδα με μετανάστες

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΚΟΙΝΗ" ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση «σπρώχνει» στην Τουρκία 3 δις ευρώ για να αντιμετωπίσει τις προσφυγικές ροές από τη Συρία και ταυτόχρονα τάζει στην Άγκυρα κατάργηση του καθεστώτος της βίζας και επιτάχυνση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Την ανταμείβει δηλαδή για το γεγονός ότι ωθεί και «πνίγει» την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες γιατί απλά οι Γερμανοί δεν θέλουν να «φορτωθούν» το πρόβλημα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ