}

22 Οκτωβρίου, 2015

Κουραδομηχανές...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Παραγωγοί κοπριάς σε υπουργικές καρέκλες. 
Αυτό είναι πολλοί που μας κυβέρνησαν , και πολλοί απ' όσους μας κυβερνούν ακόμα.

Το blog δεν το συνηθίζει να κάνει προσωπικές και απ' ευθείας επιθέσεις σε μεμονωμένες κουραδομηχανέςαλλά για τούτο το εξαιρετικό σακί με σκ@τά θα κάνει μία εξαίρεση:

Πες μας ρε δίποδο ζώο, ποιά είναι η πραγματική σου συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία.

Ενοπλες Δυνάμεις υπό κατάρρευση! - Αρχηγός ΓΕΣ: "Δεν έχουμε ούτε καν στολές για τους νεοσύλλεκτους"!

του Γιάννη Πετρίδη
Επάνω: O Α/ΓΕΣ αντιστράτηγος Β.Τελλίδης
ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ - ΨΕΜΑΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ "ΥΨΗΛΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ" ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ 

Ούτε λεφτά για στολές των νεοσύλλεκτων έχουν πλέον οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις αποκάλυψε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγoς Βασίλειος Τελλίδης σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Διακλαδική ελληνική συμμετοχή στην μεγάλη ΝΑΤΟϊκή άσκηση TRIDENT JUNCTURE με "βλέμμα" προς Συρία


Στην  μεγαλύτερη άσκηση του ΝΑΤΟ εδώ και πάνω από μια 10ετία και εξ αυτών με τις υψηλότερες προσδοκίες, την  «TRIDENT JUNCTURE 2015» που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη , συμμετέχει η Ελλάδα και με τους τρεις Κλάδους της!
 
Πρόκειται για άσκηση που ενώ όλοι βλέπουν ότι ''κοιτά '' την στρατιωτική ανάπτυξη της Ρωσίας από την Βαλτική ως την Αν Μεσόγειο, επισήμως αποσκοπεί σε βελτίωση δράσεων της Συμμαχίας εκτός των ορίων της - σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, δια των ταχέων αναπυσσόμενων νέων δομών της Συμμαχίας, που αποφασίστηκαν πέρυσι στην Ουαλία.

Όταν ο κ. Κοτζιάς μιλάει για τη Θράκη, ξέρει τι ακριβώς λέει;

Διαβάσαμε τις παραπάνω δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά στην εφημερίδα Real της Κυριακής 18/12/2015. Με αφορμή τις δηλώσεις αυτές θα θέλαμε να κάνουμε μερικές καλόβουλες παρατηρήσεις.

Σχετικά με την εθνολογική σύνθεση της μειονότητας : Καλά τα λέει αλλά το θέμα δεν είναι οι δηλώσεις αλλά το τι κάνει το ελληνικό κράτος (δεκαετίες τώρα). Π.χ. να σας θέσουμε τι κάνουν οι ¨άλλοι¨ για να ενισχύσουν την τουρκόφρονη μερίδα της μειονότητας και να το αντιπαραβάλλουμε με το τι κάνουμε εμείς.

Οι Έλληνες έχουμε δική μας ιδεολογία και λέγεται Δημοκρατία!

Γράφει ο Λεωνίδας Μπαρμπούτσης 

Δεξιά, αριστερά, κέντρο. Πού τα έμαθα εγώ αυτά; Ποιος με καθοδήγησε να τα υιοθετήσω; Γιατί να ξέρω τον Μαρξ, τον Λένιν, το Χίτλερ; Τι σχέση έχουν οι βασιλιάδες με μένα;

Εγώ έχω τη Δημοκρατία ως ιδεολογία, ως παράδοση, ως ιστορία, ως πρότυπο πολιτεύματος. Τι με οδήγησε σε όλα αυτά τα εισαγόμενα προϊόντα πολιτικών ιδεολογιών αμφιβόλου ποιότητας και σίγουρων, με αποδείξεις πια, καταστροφικών αποτελεσμάτων;

Κάνει πίσω το Βερολίνο για το "μοίρασμα" του Αιγαίου: "Δεν είπαμε για κοινές περιπολίες απλά για συντονισμό Ελλάδας-Τουρκίας"


Έκανε πίσω το Βερολίνο για το προωθούμενο από αυτό "σχέδιο συνεργασίας" Ελλάδας - Τουρκίας στο Αιγαίο για τις ροές προσφύγων το οποίο επί της ουσίας ήτανε "μοίρασμα" του Αιγάιου, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφεν Ζάιμπερτ να διευκρινίζει σήμερα ότι δεν πρόκειται για κοινές περιπολίες, καθώς γνωρίζουν για τις ελληνικές ευαισθησίες για το θέμα, αλλά για συντονισμό ενεργειών.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ