}

25 Οκτωβρίου, 2015

Ένα εκπληκτικό βίντεο αφιέρωμα για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις


Ένα εκπληκτικό βίντεο μοντάζ από τις δραστηριότητες των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Κ.Ζιαζιάς: "Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει χωρίς δανεικά - Δεν μπορεί να ζεί χωρίς ιδανικά ... Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαι Έλληνας"

“Η Ελλάδα μπoρεί να ζήσει χωρίς δανεικα. Δεν μπορεί να ζεί χωρίς ιδανικά. Ας ξανά δώσουμε στα παιδιά μας την πίστη στον Θεό , την φιλοπατρία , την τεκμηριωμένη πεποίθηση για την διαχρονική πορεία του ελληνισμού και θα δούμε την νέα γενιά να δημιουργει και να αναδημιουργεί μια καινούργια Ελλάδα. Μια Ελλάδα δημοκρατική ,μαχητική , ταγμένη να πρωτοπορεί πολιτιστικά και οικονομικά. Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαι Έλληνας”. 

ΣΥΡΙΑ: Αυτή είναι η πρόταση 8 σημείων του Πούτιν για τη λύση - Τι προτείνει για τον Άσαντ

ImageΗ πρόταση που κατέθεσε η Ρωσία για την επίλυση της κρίσης στη Συρία ,στην συνάντηση της Βιέννης έχει ενδιαφέρον. Το σημείο που είναι βέβαιο ότι οι δυτικοί δεν θα συζητήσουν είναι ότι προβλέπει πως στις επόμενες εκλογές της Συρίας δεν θα είναι υποψήφιος ο ίδιος ο Άσαντ,αλλά μέλη της οικογένειας θα μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα.

Ανίκανοι ηγέτες και άβουλοι πολίτες καταστρέφουν την Ελλάδα

Ελλάδα, έτος 2015. Η χώρα διανύει την έκτη συνεχόμενη χρονιά στον ατέρμονο κύκλο των μνημονίων. Το τρίτο μνημόνιο έχει υπογραφεί και η πολιτική «ηγεσία» έχει αναλάβει το εκτελεστικό του μέρος. Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το ότι πρόκειται για εκτέλεση της χώρας και του συνόλου σχεδόν των πολιτών.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής  

Σε μία πρωτοφανή ολομέτωπη επίθεση που διαλύει την οικονομία, την παιδεία, την υγεία, την ίδια την κοινωνία, καθημερινά προστίθενται νέα «χαρακτηριστικά».

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ : Αυτοί είναι οι λόγοι που η Ρωσία ενοχλεί τόσο τις ΗΠΑ

Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι Αμερικανοί θέλουν την περιθωριοποίηση της Ρωσίας  (ανάλυση του    Νικολά Μποννάλ)

Ένα ενδιαφέρον άρθρο δημοσιεύθηκε στην Pravda, γραμμένο όχι από Ρώσο αλλά από τον γαλλικής καταγωγής αναλυτή κ. Νικολά Μποννάλ, στο οποίο αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους οι Αμερικανοί -συμφώνως προς δηλώσεις πολλών πολιτικών τους- θέλουν την περιθωριοποίηση της Ρωσίας. Βεβαίως, η ανάλυση γίνεται από την ρωσική σκοπιά.

Ο πράκτωρ παπα-Μιχάλης και η αλήθεια...!

Ενθυμούμενοι το γνωστό "εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς;" ποτέ δεν περιμέναμε ότι ο παπάς θα βρισκόταν στην ΕΥΠ! Κι αυτό, επειδή δεν προβλέπεται από το νόμο και το καταστατικό λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Όμως, επειδή κυβέρνηση έχουμε και δεν έχουμε (ελέω μνημονίου), φαίνεται πως η "μπάλα" πήρε και την ΕΥΠ, η οποία μεταλάσσεται και, κατά τα φαινόμενα, αποκτά ένα νέο πρόσωπο...

Τι σήμαινε το "καμπανάκι" που κτύπησε ο Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού; Κίνδυνο να χαθούν Αιγαίο-Θράκη χωρίς να πέσει ούτε μία σφαίρα...

ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ ΕΝΟΠΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 10ΕΤΙΑ 2015-2025

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση μετά από πέντε χρόνια Μνημονίων και άλλα πέντε χρόνια ουσιαστικής παύσης προμήθειας συστημάτων προς αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων και ακατάλληλων ή την αναπλήρωση απωλειών.
Και το προσωπικό που βιώνει κάθε μέρα την απαξίωση, προσωπική (μέσω των μισθών πείνας που εισπράττει και του ακατάλληλου, εν πολλοίς, υλικού το οποίο καλείται να διαχειριστεί για να εκτελέσει την αποστολή του), είναι εξαιρετικά προβληματισμένο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ