}

03 Νοεμβρίου, 2015

Το «κούρεμα» είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη

Ένα από τα βασικά και εκτενέστερα κεφάλαια του θρίλερ που ζουν οι Ελληνες από την προδοσία του Μνημονίου και έπειτα αφορά τις τράπεζες. Η βιωσιμότητα των τραπεζών, η ευστάθεια του συστήματός τους, η κεφαλαιακή επάρκεια, οι ανακεφαλαιοποιήσεις, η στήριξη της ρευστότητάς τους από την ΕΚΤ και -πάνω απ' όλα- η ασφάλεια των καταθέσεων των αποταμιευτών βρέθηκαν στην ημερήσια διάταξη των εκβιαστών, των απατεώνων και των εχθρών της χώρας, που έδειχναν διαρκώς το... τυρί δίχως να μιλούν για τη φάκα.

Προστιμήστε μας!..

     Αν οι εκλογές γίνονταν τον Νοέμβριο -σύμφωνα και με τον αρχικό σχεδιασμό του πρωθυπουργού- τα αποτελέσματα θα ήταν τα ίδια;
     Μετά τον ορυμαγδό
τόσων ψηφισθέντων ''προαπαιτούμενων'' ο κόσμος θα ψήφιζε το ίδιο;
     Άρα ο πρωθυπουργός έκανε τις εκλογές πριν την ψήφιση του εγκλήματος γι αυτόν ακριβώς τον λόγο: για το ποθητό (γι αυτόν) αποτέλεσμα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Δείτε τους χάρτες με της θηριωδίες των Ναζί (1170 χωριά) που κατέθεσε ο Θεοδωρόπουλος στην Επιτροπή των Γερμανικών Αποζημιώσεων !!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ:

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, ο δικηγόρος Σαράντος Θεοδωρόπουλος κατέθεσε έναν παραστατικό χάρτη του 1946, ο οποίος απεικονίζει και τα 1170 χωριά της Ελλάδας που υπέστησαν καταστροφές από τους ναζί κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής. «Είναι μια αψευδής απόδειξη της καταστροφής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Τα πετρέλαια του Αιγαίου και η «Μεγάλη Ελλάδα»

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη 
«Η πτώση της Κωνσταντινούπολης για το έθνος μας, δεν είχε τέτοια σημασία, όπως αυτή η έξοδος του ελληνισμού από ολόκληρη την Ανατολή».







Τα παραπάνω λόγια της Διδώς Σωτηρίου αποδείχτηκαν προφητικά. Η Μικρασιατική καταστροφή αποτέλεσε αναμφίβολα την μεγαλύτερη συμφορά στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού…

Γάγγραινα οι «αριστεροί» με δεξιές τσέπες

Του Αριστοτέλη Βασιλάκη 

Από την στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας, αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να ξεχάσει ότι είναι αριστερός, δεν είχε άλλη επιλογή από το να ανασύρει από το συρτάρι της πολιτικής δημαγωγίας τα αραχνιασμένα μεταπολιτευτικά συνθήματα, περί προοδευτικού κεντροαριστερού μετώπου, σοσιαλδημοκρατίας και λοιπών φθηνών πολιτικών σοφιστειών «ΤΩΝ ΓΛΟΥΤΩΝ».

Η Εθνοκάθαρση και ο σάκκος με τις ακαθαρσίες μιάς δίποδης περιφερόμενης σκατοσακκούλας

Η φιλοκεμαλική σκατοσακκούλα, που εκτελεί χρέη υπουργού παιδείας, εξέμεσε για άλλη μία φορά τις απίστευτες ακαθαρσίες του μυαλού της (καθώς φαίνεται αυτές είναι περισσότερες από όσες κρύβει στην κοιλιακή της χώρα). Βγήκε για άλλη μία φορά να πει ότι ο Κεμάλ δεν διέπραξε γενοκτονία σε βάρος του Ελληνισμού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αλλά μόνο εθνοκάθαρση! 

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ