}

10 Νοεμβρίου, 2015

Σα ξένα είμαι Έλληνας και σην Ελλάδαν ξένος… ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!



Σα ξένα είμαι Έλληνας και σην Ελλάδαν ξένος…
Πριν φτάσουμε στα ναζιστικά κατακάθια, πάμε πρώτα στη μήτρα που τα γεννά:
      Έχουμε ένα κράτος που τότε, με τους μηχανισμούς του, τόσο τους Πόντιους όσο και τους Μικρασιάτες, τους αποκαλούσε «τουρκόσπορους». Και που για να επιβιώσουν τους πετούσε στα έλη και στις τρώγλες.

Τα εφιαλτικά σενάρια για τις συντάξεις - Ποιες θα περικοπούν, με ποια κριτήρια !!

«ΨΑΛΙΔΙ» ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 1.000 ΕΥΡΩ

Τα εφιαλτικά σενάρια για τις συντάξεις - Ποιες θα περικοπούν, με ποια κριτήρια
Πρώτα θα πληγούν οι συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ με το νέο ασφαλιστικό υποστήριξε μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA" ο Αλέξης Μητρόπουλος.
Όπως τόνισε, εάν εφαρμοστεί ολόκληρη η ατζέντα του ασφαλιστικού, "τότε θα πάμε σε μεγάλες μειώσεις για όλους τους
συνταξιουχους" για "μικρές, μεσαίες και ανώτερες" συντάξεις ενώ συμπλήρωσε ότι "με τις επτά ρυθμίσεις του πρώτου εφαρμοστικού νόμου του τρίτου μνημονίου, οι πρώτες που θα πληγούν και θα πληγούν περισσότερο είναι οι συντάξεις κάτω των 1.000 ευρώ".

Νέο φορτίο με όπλα και αντιαεροπορικούς πυραύλους έστειλε η Τουρκία στους τζιχαντιστές


Σύμφωνα με ανάρτηση του RojNews, η τουρκική κυβέρνηση έστειλε τις τελευταίες ημέρες όπλα και πυρομαχικά στους τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα, στη βορειοδυτική Συρία, που πλήττονται από τους ρωσικούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς και αμύνονται στην επίθεση που έχουν εξαπολύσει εναντίον τους οι φιλοκυβερνητικές δυνάμεις.

Η Ελλάδα είναι ακέφαλη


Δυστυχώς αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι ακέφαλη.
Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ γαντζωμένη στις καρέκλες της δοτής από τους δανειστές εξουσίας, προσπαθεί να περάσει τις εντολές των δανειστών σε βάρος του λαού, με προπαγανδιστικές πιρουέτες.

Η αντιπολίτευση, αφού ήδη έδωσε πιο πριν τα κυβερνητικά διαπιστευτήριά της, είναι τώρα πλήρως απαξιωμένη και ανίκανη να εκπροσωπήσει την ελπίδα.

Ανεξάρτητη ισλαμική ζώνη θέλουν την Θράκη οι Γερμανοί!


Η πτώση του φράχτη και 
τα σκοτεινά γερμανικά σχέδια για τον Έβρο

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης

Όσο εθνικώς «ύποπτη» είναι η ανακίνηση του ζητήματος της Γενοκτονίας των Ποντίων, εβδομάδες πριν από μια πιθανή επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, άλλο τόσο σκοτεινή -μην πω και περισσότερο- είναι η φιλολογία για την αναγκαιότητα πτώσης του φράχτη του Εβρου. «Γιαλαντζί» αριστερές φωνές, τεθλιμμένες κυβερνητικές οργανώσεις, ανησυχούσες ενώσεις δικαιωμάτων και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, που διεκδικούν το μονοπώλιο της ευαισθησίας στην πατρίδα μας, πιέζουν υπέρ της πτώσης δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους: για να μην πνίγονται τα παιδάκια στο Αιγαίο, λένε.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ