}

14 Νοεμβρίου, 2015

Τότε όλοι εσείς δε θα χωράτε πια στη Γη που προδώσατε...Τότε να είστε σίγουροι πως δε θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα.

Πολίτες της Ευρώπης πέφτουν νεκροί, ενώ ήδη το επόμενο τρομοκρατικό χτύπημα προετοιμάζεται. Ρώμη και Λονδίνο στοχοποιήθηκαν ήδη. Οι ανθρώπινες μηχανές του θανάτου βρίσκονται διάσπαρτες παντού…


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 


Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει η επόμενη μέρα, ποια θα είναι η έκταση του φονικού, με πόσο ποτάμι αίματος θα ξεπλυθούν οι δολοφονικές επιχειρήσεις των ισχυρών στη Μέση Ανατολή και η αφέλεια των Δυτικών κοινωνιών που παραμυθιάζονται, με τον κατευθυνόμενο ψευτοουμανισμό των Πιλάτων και το δηλητήριο της πολυπολιτισμικής αποβλάκωσης.

Στη δολοφονική επιχείρηση των τεράτων, όλα έχουν τη δική τους ταυτότητα, και κανείς πλέον δε δικαιούται να την αποσιωπά.

Θύμα υποκλοπών κυβέρνηση – Μαξίμου

Του Δημήτρη Κεμπέ 

Μέρες Καραμανλή ζει το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς αποκαλύπτεται εν εξελίξει σχέδιο υποκλοπών, με πλήθος καταγεγραμμένων συνομιλιών από φυλακές καθώς και γραφεία ανώτατων αξιωματικών της Αστυνομίας και πολιτικών προσώπων.
Στο περιεχόμενο των παράνομων συνακροάσεων εντοπίζονται γενικοί γραμματείς και βουλευτές, ενώ κάποιοι μιλούν για υπουργούς και άλλοι, πιο υποψιασμένοι, αναφέρουν ότι παρακολουθείται και το τηλέφωνο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Ναρκοθετημένο το ταξίδι στην Άγκυρα

Του Στέλιου Παπαθεμελή 

Αυτό το ταξίδι στην Άγκυρα ξεκινά με τους απαισιότερους οιωνούς. Λυτοί και δεμένοι έχουν «πέσει» σαν τα κοράκια να μας κατασπαράξουν.

Ο Πρωθυπουργός σύρεται στην Τουρκία σε εντελώς ακατάλληλη ώρα με ολοφάνερα ψυχολογική βία προκειμένου να προβεί εκεί σε «βραχεία χειρί» παράδοση των ανταλλαγμάτων που έταξε το Βερολίνο στον «σουλτάνο», αναλώμασι της Ελλάδος. Απιθάνου θράσους και πολιτικής μωρίας οι δηλώσεις Γιουνκέρ «πού ζούμε, θα τσακωνόμαστε τώρα για δέκα χιλιόμετρα θαλάσσιου πλάτους;» 

Δυστυχώς δεν ζούμε εκεί που ζείτε εσείς, κύριε. Με ποιους συνορεύετε εσείς και η καγκελάριος; Καταπατεί, ή έστω αμφισβητεί κάποιος από τους ομόρους σας τα σύνορά σας; Ουδείς!

Οι Αμερικανοί πιάστηκαν να κλέβουν …μήλα και λένε “δεν είναι αυτό που νομίζετε”

Φωτογραφία EPA, ANA-MPA, Getty Images

Εϊναι αστείες οι εξηγήσεις και διευκρινήσεις που έδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας των κατοχικών δυνάμεων στη δεξίωση της Πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών.
Και είναι αστείες διότι ουδείς μπορεί να βρει την παραμικρή δικαιολογία για τη νομιμοποίηση του κατοχικού στρατού στην Κύπρο. Αν όντως πρέπει να συνομιλούν με τους Τούρκους στρατιωτικούς, θα μπορούσαν να το κάνουν στην Τουρκία. Αλλωστε με το τουρκικό στρατιωτικό κατεστημένο μιλούν καθημερινά.

Είμαστε έτοιμοι για όσα θα συμβούν;

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Η οργή στην κοινωνία μεγαλώνει καθημερινά...
Η απαξίωση των πολιτικών σε όλες τις χώρες είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Το οικονομικό πρόβλημα είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που επίσης διογκώνεται από τα σκοτεινά γραφεία των παγκοσμιοποιητών.

Η συνταγή που χρησιμοποιείται δείχνει τρία πράγματα:

ή θα γίνει μία παγκόσμια στρατιωτική σύρραξη,

Στις φλόγες ο καταυλισμός του Καλέ, πανηγυρίζουν για την σφαγή στο Παρίσι

141115 PARIS7
Οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που είναι συγκεντρωμένοι στον καταυλισμό του Καλέ πανηγυρίζουν για την ισλαμική τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι και βάζουν συνεχώς φωτιές καίγοντας ότι βρουν μπροστά τους, εκμεταλλευόμενοι την γενική αναταραχή. Τα ΜΜΕ περιέργως δεν βλέπουν καμμία σύνδεση των δύο γεγονότων, αλλά δεν αναφέρουν και επιθέσεις σε προάστια με μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων που επιτίθενται σε αστυνομικές περιπόλους αλλά και σε ασθενοφόρα που μεταφέρουν τραυματίες.

Στους 153 οι νεκροί από τις επιθέσεις στο Παρίσι - Οι 112 στην συναυλία του "Μπατακλάν"! - Δείτε τον χάρτη των σφαγών του Παρισιού (UPD )

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ
των Χρήστου Μακρή, Πάνου Σπαγόπουλου και Γιάννη Πετρίδη
(Συνεχής ροή): Έληξε η ομηρία στο θέατρο Μπατακλάν μετά από έφοδο των γαλλικών ειδικών δυνάμεων.
Ο αριθμός των νεκρών στο θέατρο που έχει γίνει πραγματική σφαγή έφτασε τελικά τους 112 ανεβάζοντας, το συνολικό αριθμό των θυμάτων από όλες τις επιθέσεις στους 153. Ανάμεσα στους νεκρούς φέρεται ότι είναι και 4 αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ