}

13 Δεκεμβρίου, 2015

Oι στρατιωτικοί και πάλι στο απόσπασμα

Ενώ οι 120.000 συνταξιούχοι των Ενόπλων Δυνάμεων περιμένουν εδώ και έναν χρόνο την αποκατάσταση των αποδοχών τους με βάση την απόφαση του ΣτΕ, οι εγκύκλιοι για το Ασφαλιστικό οδηγούν μαθηματικά σε νέες μειώσεις

ΣΤΗ ΧΙΟ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΒΕΖΥΡΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Καλύτερο υλοποιητή της εθνικής πολιτικής της Τουρκίας από τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ.Tσίπρα δεν θα μπορούσε να φανταστούν οι Τούρκοι ομόλογοί του. Στην όμορφη και μαρτυρική Χίο πατάει το πόδι του ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν τον Ιανουάριο 2016, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της RealNews.

Όχι τυχαία η επιλογή Τσίπρα. Στη Χίο των χιλιάδων σφαγιασθέντων προγονών μας το 1822, στη Σφαγή της Χίου, που συντάραξε την πολιτισμένη Ευρώπη, εκεί πιο πέρα στη Μονή του Αγίου Μηνά. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θα την επισκεφτούν αυτή τη φορά οι τρεις ηγήτορες, για να αποτίσουν φόρο τιμής στα αθώα θύματα των Τούρκων βαρβάρων της εποχής.

Ο Καραμανλής διαλύει τη ΝΔ και φέρνει τον τ. βασιλιά;

Ακέφαλη Νέα Δημοκρατία

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 

Οι ώρες περνούν , οι ημέρες περνούν, οι μήνες περνούν… 
Και η ΝΔ δεν έχει πρόεδρο, η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν έχει αρχηγό να την εκφράσει στο Κοινοβούλιο, να αντιταχθεί στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που διαλύει όλη την Κοινωνία με τις αποφάσεις του. Που προσπαθεί να διαλύσει εν ονόματι της αθεΐας του, όλες εκείνες τις διαχρονικές και πατροπαράδοτες αξίες του Ελληνικού Έθνους. Ο οποίος επισκέπτεται τον Πανάγιο Τάφο και αρνείται να κάνει το Σταυρό του, αλλ΄ όμως, ευχαρίστως και χωρίς δισταγμό φορά τον εβραϊκό κιπά. 

EKTAKTO: Ρωσικό αντιτορπιλικό άνοιξε πυρ κατά τουρκικού σκάφους στο Β.Αιγαίο (vid) ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

To ρωσικό αντιτορπιλικό Smetlivy αναγκάστηκε να ρίξει προειδοποιητικά πυρά κατά τουρκικού αλιευτικού σκάφους στο Αιγαίο, όταν αυτό ακολούθησε πορεία σύγκρουσης.
Το πλήρωμα υπό τον φόβο ότι επρόκειτο για καράβι υπό ισλαμιστικό έλεγχο και την προοπτική να είναι γεμάτο εκρηκτικά προς διάπραξη τρομοκρατικής ενέργειας κατά ρωσικού στρατιωτικού στόχου, άνοιξε προειδοποιητικό πυρ ώστε να αλλάξει πορεία.

Για να τελειώνουμε με τα παραμύθια των εθνοαποδομητών

Γράφει η Μελίνα Κονταξή 

Ένας από τους κυριότερους μύθους που αναπαράγεται από νεοφιλελεύθερους και ιδεοληπτικούς, από την δεκαετία του 1920, είναι ότι οι Έλληνες έκαναν ιμπεριαλιστική εκστρατεία στην Μικρά Ασία, άρα κατά ένα ποσοστό, για άλλους μεγαλύτερο για άλλους μικρότερο, ο Κεμάλ νομιμοποιούνταν να αντιδράσει, έστω και αν ξέφυγε. 

Πλαστογραφούν την Ιστορία μας φανατικοί «Τσιπραντιστές»

Να πει όχι η Πολιτεία στη μεθοδευμένη μετάλλαξη των νέων Ελλήνων σε ραγιάδες του αύριο.

Θέμος Αναστασιάδης
Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι λόγω «αντικειμενικών δυσκολιών» η κυβέρνηση δεν μπορεί να συγκρατήσει την κατάρρευση της οικονομίας και έτσι νέοι, άνεργοι, αλλά και επιχειρηματίες τρέχουν να σωθούν οπουδήποτε αλλού, από Κύπρο μέχρι τη γη των Μαορί… 

Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και μόνο τα καραβάνια των μεταναστών-προσφύγων «διάλεξαν» να περάσουν από την Ελλάδα και δεν ήταν το χαζοχαρούμενο μπάχαλο Τασίας - Τσίπρα που προκάλεσε την τεράστια συμφορά που μας οδηγεί σταδιακά εκτός Ευρώπης… 

Το ΝΕΟ μισθολόγιο στο Δημόσιο

Νέο μισθολόγιο: «Δώρο» 150 εκατ. στους δημοσίους υπαλλήλους εν μέσω κρίσης!Μεγάλες αλλαγές στο νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο με μικρές αυξήσεις για μεγάλη μερίδα των εργαζομένων περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Βουλή.

Με το νέο ενιαίο μισθολόγιο αποσυνδέεται ο μισθός από το βαθμό και ορίζονται τα νέα μισθολογικά κλιμάκια για τους υπαλλήλους ανάλογα με την κατηγορία της εκπαίδευσής τους. Έτσι για τους υπαλλήλους με κατηγορία εκπαίδευσης ΠΕ και ΤΕ προβλέπονται 19 μισθολογικά κλιμάκια εξέλιξης, ενώ για τους υπαλλήλους ΔΕ και ΥΕ καθιερώνονται 13 μισθολογικά κλιμάκια.

Τα δάνεια των Ελλήνων στο "σφυρί": Όλα τα "κόκκινα" δάνεια θα μπορούν να "χτυπούν" τα "κοράκια"

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ... ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ!
Με μια κυβέρνηση να τρέχει να προλάβει τις προθεσμίες κατατέθηκε χθες το βράδυ το πολυνομοσχέδιο με τα 13 προαπαιτούμενα για να πάρουμε ακόμα μια φορά τη... δόση. Μια δόση που αγγίζει το 1 δισ.ευρώ και για αντάλλαγμα οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ζητάνε τα πάντα!

Ζητάνε τα σπίτια, τις επιχειρήσεις ενώ δεν δίνουν ουσιαστικά καμία προοπτική. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Α.Τσίπρα χθεσ στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ: "Η επόμενη τριετία θα είναι δύσκολη ", προσθέτοντας ότι η δυσκολότερη δημοσιονομική προσαρμογή είναι το 2016.

Ο Ρωσικός «Προμηθέας» τρομάζει την Άγκυρα: Τι σημαίνει η ένταξη σε υπηρεσία του ρωσικού υπέρ-αντιαεροπορικού S-500 (vid)

NΕΑ ΔΟΚΙΜΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΣΧΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
  
Την ζεστή… ανάσα του νέου ρωσικού αντιαεροπορικού και αντιβαλλιστικού συστήματος S-500 Prometey (Прометей) αισθάνονται πλέον οι Τούρκοι  ύστερα από τις δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ότι επίκειται η επιχειρησιακή ένταξη του νέου αντιαεροπορικού υπερόπλου.
Τα δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο μεταφέρουν την ανησυχία της Άγκυρας αναφορικά με την επικείμενη επιχειρησιακή ένταξη «Προμηθέα» σε υπηρεσία, γνωρίζοντας ότι κανένα σημείο στην τουρκική επικράτεια δεν μπορεί να είναι πλέον ασφαλές για τα τουρκικά μαχητικά.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ