}

18 Δεκεμβρίου, 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Αεροπορία των ΗΠΑ έπληξε θέσεις του ιρακινού Στρατού σε επιχείρηση Ιρακινών κατά του ISIS - 30 νεκροί και 20 τραυματίες (φωτο, vid)

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΙΡΑΚ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ... του Βασίλη Καπούλα


Μαχητικό των ΗΠΑ βομβάρδισε θέσεις του ιρακινού Στρατού σκοτώνοντας 30 στρατιώτες και τραυματίζοντας 20 νότια της πόλης Φαλούτζα τη στιγμή που οι ισλαμιστές του ISIS είχαν βαριές απώλειες με 62 νεκρούς σε 48 ώρες και ενώ το Ιράκ είχε μόλις αρνηθεί στον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ την ανάπτυξη χιλιάδων Αμερικανών στρατιωτών στο έδαφος του και την παροχή επιθετικών ελικοπτέρων Απάτσι!

Βίοι παράλυτοι...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Πού είναι το ''παράλληλο πρόγραμμα'' οέο;  
Ξέρετε, εκείνη η προεκλογική απατεωνιά που ο   Τσιπράκογλου είχε κάνει σημαία, πως ''ναί μεν μπορεί να φηφίσουμε το μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα, αλλά επειδή εμείς είμαστε ξύπνιοι κι οι φράγκοι κουτόφραγκοι, θα περάσουμε κι ένα ''παράλληλο'' πρόγραμμα που στην πράξη θα εξουδετερώνει(!) τα μέτρα που θα ψηφίσουμε για τα μάτια των δανειστών!'' 

«Κόκκινα» δάνεια: Παγίδες και τρικ για την πρώτη κατοικία!

Οι τράπεζες θα περνούν από «ιερά εξέταση» όσους θέλουν να σώσουν το σπίτι τους από πλειστηριασμό!

Ρεπορτάζ
Βασίλης Παπακωνσταντόπουλος
Από... ιερά εξέταση θα περάσουν οι δανειολήπτες που επιθυμούν να ρυθμίσουν τα «κόκκινα» δάνειά τους. Μόνο για... την ώρα που πηγαίνουν για ύπνο δεν ζητούν ενημέρωση οι τράπεζες, γιατί κατά τα άλλα οι οφειλέτες καλούνται να γνωστοποιήσουν τα πάντα, αν θέλουν να σώσουν το σπίτι τους από πλειστηριασμό.

ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

Στην Αγκυρα κατέβασαν ήδη τους χάρτες της Συνθήκης των Σεβρών
Τελικά η «αραβική άνοιξη», που ξεκίνησε στη Συρία σχεδόν πριν από πέντε χρόνια, προκάλεσε έναν γεωπολιτικό σεισμό, ο οποίος επιφέρει τεκτονικές αλλαγές στα σύνορα και γενικώς στην αρχιτεκτονική επιρροών και ασφάλειας στη Μέση Ανατολή, στη Μεσόγειο και την Τουρκία. Η αρχιτεκτονική αυτή, τα θεμέλια της οποίας μπήκαν το 1916, με την υπογραφή της μυστικής συμφωνίας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας, που έμεινε γνωστή στην ιστορία ως Συμφωνία Sykes - Picot, από τα ονόματα των δύο διαπραγματευτών, σε γενικές γραμμές διατηρήθηκε επί έναν αιώνα και, κατά τα φαινόμενα, το 2016, 100 χρόνια μετά την υπογραφή της, θα αλλάξει.

Προσοχή σ' αυτό το μήνυμα - «Eγκαθίσταται» ιός στον υπολογιστή και παρακολουθεί τα πάντα!



Συναγερμός έχει σημάνει στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την εμφάνιση ενός νέου ιού, ο οποίος «εγκαθίσταται» στον υπολογιστή και παρακολουθεί τα πάντα!
 
Ο επικίνδυνος αυτός ιός με την κωδική ονομασία «Dridex Malware» έχει την ισχύ να υποκλέπτει ιδιωτικά δεδομένα, όπως στοιχεία εισόδου σε τραπεζικούς λογαριασμούς, υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, στοιχεία εισόδου σε email, μέσα κοινωνικής δικτύωσης κλπ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ