}

24 Δεκεμβρίου, 2015

Καλώς ήρθατε στην Ισλαμική Ελλάδα!

Και την ώρα που όλοι ασχολούνται με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων (σαν να είναι αυτό το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα), η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας συνεχίζεται.

Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί!

Δυστυχώς όμως, με Αριστερή κυβέρνηση, που κάνει δημοψηφίσματα για να κοροϊδεύει τον κόσμο, η Ελλάδα σύντομα θα ζήσει σκηνές Γαλλίας και Σουηδίας.

Πούτιν, αποκαλυπτικός για μία ακόμη φορά

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν, στο ενημερωτικό πρόγραμμα του Βλαδίμηρου Σολοβιώφ «Παγκόσμια Τάξη», μίλησε για το πως βλέπει την υφιστάμενη διεθνή κατάσταση και την εξωτερική πολιτική της Ρωσίας.

Ανασύσταση της Σοβιετικής Ένωσης;

Κατά την άποψή του προέδρου της Ρωσίας, ένα από τα βασικά σημεία της μακροπρόθεσμης στρατηγικής των ΗΠΑ και των χωρών της Δυτικής Ευρώπης αποτελεί η εξάλειψη ακόμη και της υποθετικής δυνατότητας της αποκατάστασης της Σοβιετικής Ένωσης, κάτι το οποίο εξηγεί σε μεγάλο βαθμό και τις θέσεις των «δυτικών εταίρων» για την Ουκρανία.

Επίδομα Εξομάλυνσης για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων



ΘΗΤΕΙΑ

Με διάταξη που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ για την νέα μοριόδοτηση μεταθέσεων των οπλιτών περιλαμβάνεται και διάταξη που καθορίζει το επίδομα εξομάλυνσης για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και ειδικές περιπτώσεις στελεχών όπως οι διαζευγμένοι αλλά και άγαμοι με παιδιά.

Τρομακτικό αεροπορικό κτύπημα σε τουρκικές μονάδες μετά από συγκρούσεις με τις ρωσικές δυνάμεις - Σκληρές εικόνες (vid)


του Βασίλη Καπούλα

Οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις μετά από σφοδρές μάχες εξόντωσαν δεκάδες Tουρκμένους και Τούρκους στην περιοχή της Λαττάκειας.
Οι τραυματίες Τούρκοι και Τουρκμένοι όπως θα δείτε και σε εικόνες παρακάτω μεταφέρθηκαν σε τουρκικά νοσοκομεία μεταξύ αυτών και ο Amir Siho, διοικητής τους που πολεμούσε στο πλευρό της αλ-Κάιντα στη Λαττάκεια.
Την ίδια στιγμή η  Τουρκία υπό τον φόβο ενώσεως των δυνάμεων του PKK με το YPG χτίζει τείχος στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας όπως θα δείτε σε εικόνες και βίντεο παρακάτω!

Τα ρέστα τους παίζουν οι παγκοσμιοποιητές με τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ

 Στόχος η πρόκληση παγκόσμιου κραχ και σύγκρουσης με την Ρωσία! Τι συμβαίνει στην Ελλάδα… 

Πέραν της γεωπολιτικής, όπου Ρωσία και ΝΑΤΟ ετοιμάζονται για την αναπόφευκτη σύγκρουση, και στην οικονομία φαίνεται ότι πλησιάζει ανεμοστρόβιλος που θα σαρώσει τα πάντα! Η Federal Reserve, αποφάσισε να αυξήσει κατά 25 μονάδες βάσης το βασικό επιτόκιο δανεισμού, προβαίνοντας στην πρώτη αλλαγή επιτοκίων από το 2009 και επηρεάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο τις τράπεζες σε Ευρώπη και Αμερική! 

Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δέχεται το... Οθωμανικό Δίκαιο!

Έξω από τις εξετάσεις της Γ’ Λυκείου η Ποντιακή Γενοκτονία

Οριστικός είναι ο αποκλεισμός του κεφαλαίου για τη Γενοκτονία των Ποντίων από την εξεταστέα ύλη της Γ΄ Λυκείου. Σύμφωνα με την «απάντηση» του υπουργού Παιδείας, σε σχετική αναφορά που είχε καταθέσει ο βουλευτής Μάξιμος Χαρακόπουλος, η εξεταστέα-διδακτέα ύλη των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2015-2016 καθορίζεται με την με αρ. 96080/Δ2/17-6-2015 Υ.Α. (ΦΕΚ Β΄1186)» και δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω αλλαγών.

Νέο συντριπτικό πλήγμα της ρωσικής Αεροπορίας: Εξολοθρεύτηκε ολόκληρο σώμα ισλαμιστών εθελοντών που μόλις είχαν φτάσει στην Συρία! (Βίντεο)

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ – ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ!

του  Πάνου Σπαγόπουλου  Συντριπτικό πλήγμα κατά των ισλαμιστών ανταρτών της ISIS κατάφεραν σήμερα οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις με τον βομβαρδισμό στρατοπέδου εκπαίδευσης στην επαρχία Ιντλίμπ όπου βρήκαν το θάνατο δεκάδες τρομοκράτες μεταξύ αυτών και «αρκετοί προερχόμενοι από την Τουρκία» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.









Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ