}

26 Δεκεμβρίου, 2015

Ο "φωτισμένος" λόγος του προέδρου Σίσι για τα Χριστούγεννα


Ένας εκπληκτικός λόγος – ύμνος στην ελευθερία και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Αυτόν τον φωτισμένο ηγέτη, αποκάλεσαν «πραξικοπηματία» οι οικονομικοί δολοφόνοι των εθνών. Οι λαδωμένοι από το τουρκικό ναρκοχρήμα. Η Αίγυπτος παρά τις προσπάθειες τους απελευθερώθηκε και είναι πλέον σύμμαχος του Ελληνισμού στον αγώνα για την λευτεριά των λαών.

Bίντεο: Παραδόθηκαν εκατοντάδες ισλαμιστές στη Ραμάντι - Μil Mi-35 τους σφυροκοπούν - Συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας για απομόνωση της Τουρκίας (φωτό)

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - Τ-72, ΒΜP-1 EΛΑΒΕ ΤΟ ΙΡΑΚ



 του Βασίλη Καπούλα

Σφαγή ισλαμιστών στην Ραμάντι καθώς εκατοντάδες πιάστηκαν αιχμάλωτοι όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω με άλλους 100 να έχουν περικυκλωθεί και να χρησιμοποιούν τους πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες για να σωθούν. Ταυτόχρονα Ισραηλινά ΜΜΕ αποκαλύπτουν πως οι ΗΠΑ σύρθηκαν πίσω από Ρωσία και Ιράν και τι συμφωνήθηκε κατά την επίσκεψη του Άστον Κάρτερ στη Βαγδάτη γεγονός που σηματοδοτεί την απομόνωση της Τουρκίας στην περιοχή.

Η Άγκυρα συνεχίζει να προκαλεί στο Αιγαίο

Με μια πρωτοφανή πρόκληση η Άγκυρα, λίγες ημέρες μετά την συνάντηση Τσίπρα-Νταβούτογλου, και ενώ έχει ήδη συμφωνηθεί μια σειρά διμερών συναντήσεων υψηλού επιπέδου, χθες ανήμερα των Χριστουγέννων προχώρησε στην προαναγγελία δέσμευσης μεγάλων περιοχών, ακόμη και στο κέντρο του Αιγαίου για ασκήσεις από την 1η Ιανουαρίου έως την… 31η Δεκεμβρίου του 2016.

Βίντεο: Η Ρωσική Αεροπορία ξερίζωσε την Jaysh al-Islam - Νεκροί 19 διοικητές - Βομβαρδίστηκε τουρκικό κομβόι - Η πρόοδος του συριακού Στρατού σε χάρτες (φωτό)

Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΚ - ΕΝΤΟΠΙΣΕ 12.000 ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ          του Βασίλη Καπούλα

Η Ρωσική Αεροπορία ξεκλήρισε την ισλαμιστική οργάνωση Jaysh al-Islam καθώς ο Zahran Aloush σκοτώθηκε μαζί με 13 διοικητές της και 6 διοικητές των οργανώσεων Ahrar ash-Sham και Faylaq al-Rahman κατά τη διάρκεια συνάντησης τους στο αρχηγείο τους στη Δαμασκό, στην περιοχή Utaya βόρεια της αεροπορικής βάσης Marj al-Sultan ενώ σε χάρτες και βίντεο που θα δείτε drone επιτηρούν τα σύνορα Τουρκίας-Ιράκ με τη Ρωσία να ετοιμάζεται να βομβαρδίσει και εκεί!



















Turkish 'cleansing' operation rocks southeastern cities

DIYARBAKIR, TURKEY | BY SEYHMUS CAKAN

Explosions and gunfire resounded around the southeastern Turkish town of Cizre on Friday after a clash overnight that the army said killed six Kurdish militants and one soldier, as a security operation there entered its 11th day.

Σύμφωνο σοβαρότητας

Επιτέλους, υπερψηφίστηκε και στη χώρα μας, όπως σε όλες τις υπόλοιπες πολιτισμένες του δυτικού κόσμου, το σύμφωνο συμβίωσης ομο(φυλό)φιλων. 
Βγήκαν όλοι να βρωντοφωνάξουν υπέρ, να φιληθούν δημόσια εντός κι εκτός Βουλής, να κράξουν όσους απέφυγαν να πάρουν θέση ή να ψηφίσουν κατά… Λες και η ελευθερια έκφρασης είναι δικαίωμα μόνο όσων είναι υπέρ. Λες και στο σημερινό δυτικό κόσμο όλοι οι gay, υποφέρουν και είναι κατατρεγμένοι. 

Εντολή για εθνικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2016! - O πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις προθέσεις του

Mια έντονη φημολογία για προκήρυξη εθνικών εκλογών εντός του Ιανουαρίου του 2016 διακινείται τις τελευταίες ώρες.
Σύμφωνα με αυτή ο Αλέξης Τσίπρας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί την απουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ θα επικεντρώσει την προεκλογική του ρητορική στην εκδίωξη του ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου για τους λεονταρισμούς του Τσίπρα απέναντι στο ΔΝΤ. - Οταν επιχείρησε να το διώξει ο Σαμαράς μετά 2 μήνες έπεσε

Από τον Μιχάλη Ιγνατίου
Μελέτησα τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αλέξη 
Τσίπρα στην εφημερίδα Financial Times. Όχι μόνο επειδή αφορά το αντικείμενο της δημοσιογραφικής μου εργασίας στην Ουάσιγκτον, δηλαδή το ΔΝΤ. Αλλά επειδή αναζητώ, ως οφείλω, να πληροφορηθώ τις σκέψεις του ανθρώπου που κυβερνά αυτή τη στιγμή τη χώρα, διότι οι όποιες αποφάσεις του, επηρεάζουν ένα ολόκληρο λαό.

Απίστευτο: 1.200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ παρέδωσαν πινακίδες.

Απίστευτο: 1.200.000 ιδιοκτήτες ΙΧ παρέδωσαν πινακίδεςΠερίπου 1.200.000 κάτοχοι ΙΧ παρέδωσαν τις πινακίδες και κρατούν ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα τους, λόγω της κρίσης κατά την τελευταία εξαετία.

"Κλείδωσε" το Αιγαίο για ολόκληρο το χρόνο με τρεις ΝΟΤΑΜ η Αγκυρα - Καμία αντίδραση από την Αθήνα

ΠΕΤΡΕΛΑΪΚA ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΥΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ
του Βασίλη Καπούλα

Συνεχίζοντας την τακτική που έχει εγκαινιάσει τα τελευταία επτά χρόνια η Τουρκία με σχετικές ΝΟΤΑΜ προχώρησε ακόμα πιο επιθετικά στην δέσμευση σήμερα μεγάλων περιοχών, ακόμη και στο κέντρο του Αιγαίου για ασκήσεις από την 1η Ιανουαρίου έως την… 31η Δεκεμβρίου του 2016.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ