}

06 Ιανουαρίου, 2016

Βρώμικα «παιχνίδια πολέμου» του Ερντογάν

  • Ο τουρκικός εθνικισμός τελευταία γραμμή άμυνας του Ερντογάν
  • Με προβοκάτσιες επιχειρεί ο Ερντογάν να συσπειρώσει τους τούρκους, δημιουργώντας μία ανθρώπινη ασπίδα, γύρω από την τουρκική κυβέρνηση
  • Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 
Η είδηση, αν μη τι άλλο, ξαφνιάζει στην πρώτη της ανάγνωση. «Η Ρωσία σκέφτεται να στείλει άνδρες ειδικών επιχειρήσεων (Spetnatz) μέσα στην Τουρκία»!!! Μάλιστα, για την «σοβαρότητα» της «είδησης», αξίζει να τονίσουμε πως μεταδόθηκε από την τουρκική εφημερίδα Milliyet, η οποία γράφει πως στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι ένεκα των εξελίξεων και των προκλητικών κινήσεων της Τουρκίας σε εδάφη εκτός Τουρκίας, στην ρωσική βουλή κυκλοφορεί η πρόταση να δοθεί εντολή για επιχειρήσεις μέσα στο έδαφος τη Τουρκίας, έτσι ώστε να σταματήσει μια και καλή η τουρκική προκλητικότητα!

Η Ελλάδα στα όρια του προτεκτοράτου!

Τι δείχνει η τουρκική επιθετικότητα

Η Τουρκία κάνει ότι μπορεί για να στείλει το μήνυμα ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην επιβολή των απόψεών της στο Αιγαίο. Οι πρόσφατες NOTAM που εξέδωσε αυτό αποδεικνύουν. Είναι θέμα χρόνου να προχωρήσει ακόμη παραπέρα.
Ο κ. Νικόλαος Παούνης ,συγγραφέας του βιβλίου “Ίμια 1996”, Διεθνολόγος και Βαλκανιολόγος με δυο λόγια που έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook νομίζουμε ότι τοποθετεί το πρόβλημα στην πραγματική του διάσταση. Που δεν είναι καθόλου ασήμαντη.

Καρκίνος και μεταστάσεις...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Και μέσα απ' την θολούρα του μυαλού του, τού ξέφυγε και μιά αλήθεια.
Ο καραγκιόζης πολιτικός της πίτσας, που βρέθηκε στην Βουλή ελέω της διαπλοκής των ΜΜΕ (Καρατζαφύρερ και Κουνέλης ψόφησαν πολιτικά, ενώ κι ο Ποτάμης είναι στα τελειώματα),προκειμένου να αποτελέσει τον λαγό, την εφεδρεία, την καβάτζα του συστήματος μπας και εκπέσει η μάστιγα των μνημονίων, πάνω στον ενθουσιασμό του που μπορεί να λέει ό,τι μ@λακία του έρθει χωρίς να του στέλνουν πίτσες και κόκα-κόλες, ξεστόμισε και το βαρυσήμαντο: ''ο πρωθυπουργός είναι πασοκτζής!''

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ