}

12 Ιανουαρίου, 2016

Hurriyet: "Από τη Σαουδική Αραβία ο δράστης της τρομοκρατικής ενέργειας στην Κωνσταντινούπολη" [βίντεο]



Το άγριο πρόσωπο της τρομοκρατίας είδε για μία ακόμα φορά η Τουρκία έπειτα από τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης, όταν καμικάζι πυροδότησε εκρηκτικά κοντά σε γκρουπ τουριστών στην πλατεία Σουλταναχμέτ.

Η Γερμανία άρχισε να καταλαβαίνει τι σημαίνει λαθρομετανάστευση

Μετά την Πρωτοχρονιά της φρίκης, η Γερμανία φαίνεται να σκέφτεται πολύ σοβαρά το αν είναι σημαντικότερη η ασφάλεια των γερμανών πολιτών, από την βιτρίνα του γερμανικού ανθρωπισμού που επιχείρησε να διαφημίσει διεθνώς η γερμανίδα καγκελάριος κ. Μέρκελ.
Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν από την γερμανική αστυνομία περίπου 2.500 πρόσφυγες φθάνουν στην Γερμανία καθημερινά από την αρχή του χρόνου.

Βόμβα στην Κωνσταντινούπολη τινάζει στον αέρα την Τουρκία

Τρομοκρατική επίθεση με 10 νεκρούς και 15 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη 
Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίσθηκαν σήμερα το πρωί (10.18 τοπική ώρα) στην Κωνσταντινούπολη κατά την ισχυρή έκρηξη, που έγινε στο αρχαίο ιπποδρόμιο και πιθανότατα οφείλεται σε τρομοκρατική ενέργεια, σύμφωνα με τις αρχές, η οποία συγκλόνισε το ιστορικό κέντρο της πόλης, την πλατεία του Σουλτάναχμετ, δίπλα στην Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί.

Αποκάλυψη Κατρούγκαλου - Οι θεσμοί ζητούν εισοδηματικά κριτήρια στην εθνική σύνταξη


Εθνική σύνταξη με εισοδηματικά κριτήρια ζητούν οι δανειστές

Από τον Βασίλη Αγγελόπουλο
Να επιβληθούν εισοδηματικά κριτήρια στην εθνική σύνταξη. Αυτή είναι η βασική απαίτηση των θεσμών προς την ελληνική πλευρά, όπως αποκάλυψε χθες βράδυ ο Γιώργος Κατρούγκαλος, σε ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Oι Πολωνοί Μαστιγώνουν την Γερμανόδουλη Ευρωένωση!! Συγκρίνουν την Μέρκελ και το Ιερατείο της ΕΕ με τους Ναζί. !!


Ανάδειξη: Μιχ.Στυλιανού 
Όπως έγραφε χθες το βράδυ το αμερικανικό οικονομικό ανεξάρτητο πρακτορείο Ζήρο Χετζ οι σχέσεις του Βερολίνου και των (κολαούζων του στις Βρυξέλλες) με τη νέα πολωνική κυβέρνηση «χτύπησαν πάτο», όταν ο Πολωνός υπουργός της Δικαιοσύνης, με οξύτατη επιστολή του, απέρριψε τις «ανόητες»  επικρίσεις Επιτρόπου της Ε.Ε. για τους νέους κανονισμούς λειτουργίας των ΜΜΕ στον Πολωνία.


Ως χαρακτηριστικό της οξύτητας αναφέρεται ότι η Πολωνία χρησιμοποίησε την εμπειρία του ναζισμού: Ο υπουργός, Ζμπίγνιου Ζιόμπρο, αμφισβήτησε τον σεβασμό του Βερολίνου στην ελευθεροτυπία και αναφέρθηκε στη ναζιστική κατοχή της Πολωνίας, στην επιστολή του στον Ευρωπαϊκό Γκούντερ Έτιγκερ.

Κομμουνισμός ελληνικής κοπής

Η Σοβιετική Ενωση έχει καταρρεύσει. Η Κούβα αποκαθιστά τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ. Το ανατολικό μπλοκ δεν υφίσταται πλέον. Το ελληνικό κράτος, όμως, συμπεριφέρεται λες και θέλει να εφαρμόσει, κατόπιν... εορτής, όλες τις εσφαλμένες συνταγές του κομμουνισμού και ταυτόχρονα να εμφανίσει σημάδια οικονομικής ανάκαμψης. Πλήρης παραλογισμός!

«Πράβδα»: Σενάρια πραγματικού πολέμου Ρωσίας-Τουρκίας

Η ρωσική εφημερίδα καταγράφει τις απόψεις στρατιωτικών αναλυτών

Το ενδεχόμενο ενός πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας είναι πάντοτε θέμα συζήτησης θεωρητικών της συνωμοσίας, της γεωπολιτικής ανάλυσης και, φυσικά, της καναπεδο-φλυαριας. Πήρε όμως πιο συγκεκριμένες διαστάσεις ύστερα από τη δήλωση του τούρκου προέδρου Ρεσέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι «δεν θα ανεχθεί» ρωσική επίθεση σε τουρκικές αεροπορικές δυνάμεις.

Η εύκολη λύση των συστημ(ατ)ικών παλιανθρώπων...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Αυτή η ειδεχθής αλητεία των κάπιταλ κοντρόλς πολύ δεν κράτησε;
Τόσο ηλίθιος λαός ραγιάδων   είμαστε ώστε το χωνέψαμε κι αυτόΤο συνηθίσαμε;
Ως πότε θα δεχόμαστε να μας δίνουν το δικό μας χρήμα με το σταγονόμετρο και με ποιά δικαιολογία;

Κάτι περίεργο συμβαίνει στη Λέσβο: Ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ ΜΚΟ για πρόσφυγες

ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει πρόσφυγες και μετανάστες να φτάνουν με φουσκωτή βάρκα σε παραλία της Λέσβου την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, από τα παράλια της Τουρκίας, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ
Ένας ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ ΜΚΟ και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε ζητήματα διαχείρισης προβλημάτων προσφύγων και μεταναστών βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μόλυβο. Πόλεμος με κύρια αιτία τη διαχείριση τεράστιων οικονομικών προσφορών που χορηγούνται από ιδιώτες και εταιρείες της Ευρώπης και της Αμερικής και οι οποίες κινητοποιούνται από το δράμα τόσων ανθρώπων που συρρέουν στη Λέσβο.

Ο «πανικός» της Τουρκίας θα εκτραπεί στο Αιγαίο;

Μια κρίση όπως αυτή των Ιμίων του 1996 θα μπορούσε να βάλει την Τουρκία ξανά στο παιχνίδι της Μέσης Ανατολής, εγείροντας διλήμματα στις εμπλεκόμενες πλευρές για το αν η Ανατολική Μεσόγειος μπορεί να δοθεί ως αντάλλαγμα στην Τουρκία προκειμένου να πάψει να αποζητά ρόλο στη Συρία και στη Μέση Ανατολή.

Ανοιχτά Σύνορα: Η αναγκαστική συλλογική αυτοκτονία της Ευρώπης (Video)

With Open Gates: The forced collective suicide of European nations -
Αποτέλεσμα εικόνας για forced collective suicide of European nations -

Δείτε το βίντεο και αναλογιστείτε τι μας περιμένει:

Τουρκικός "κλοιός" στο Καστελόριζο: Δεκάδες ελικόπτερα και AΦΝΣ γύρω του - 28 παραβιάσεις/παραβάσεις του ΕΕΧ! (vid)

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ Α/ΓΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ
του Πάνου Σπαγόπουλου
Σε μαζικές παραβάσεις του FIR Αθηνών και παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίας και ελικόπτερα σε μια ακόμη επίδειξη θρασύτητας από την Άγκυρα την ώρα που η Τουρκία βάλλεται διεθνώς και ιδιαίτερα από την Ρωσία  η οποία την κατηγορεί  ότι δεν σέβεται τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, δίνοντας το γνωστό δείγμα γραφής του μόνιμου "ταραχοποιού" της περιοχής.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ