}

13 Ιανουαρίου, 2016

Η Μόσχα εξακολουθεί να δείχνει την Άγκυρα για ανεφοδιασμό των τζιχαντιστών


Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δρουν στην Συρία συνεχίζουν να λαμβάνουν ενισχύσεις μέσω της Τουρκίας, κατήγγειλε ο αντιστράτηγος Σεργκέι Ρουντσκόι, επικεφαλής της διεύθυνσης επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.
«Παρ' όλες τις προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας να αποτραπεί ο εφοδιασμός των τρομοκρατών, οι ενισχύσεις προς τους αντάρτες στέλνονται σε τακτική βάση στο βορειοανατολικό τμήμα (σ.σ. της Συρίας) στην επαρχία Λαττάκεια μέσω του εδάφους της Τουρκίας» σημείωσε ο Ρουντσκόι.

Ο δρόμος της ''ανανέωσης''...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Επιστήθιος φίλος του blog τού τηλεφώνησε προχθές και του ζήτησε να γράψει κάτι για όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες, όπως τους χαρακτήρισε, που έχουν ταράξει τον κόσμο στην μπαρούφα της ''νέας αρχής'', και της  ''ανανέωσης'', και του ''φρέσκου'' και του ''καινούργιου'', και της ''αναδιάρθρωσης'', και πάει λέγοντας.

ΣΚΛΗΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΖΕΥΓΟΥΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ Τουρκικά μαχητικά πάνω από ελληνικό έδαφος, αερομαχίες και παραβιάσεις: Κόλαση στο Αιγαίο



Για ακόμη μια φορά το Αιγαίο θύμιζε σήμερα πεδίο σύγκρουσης με την τουρκική Αεροπορία και το Ναυτικό να πραγματοποιούν σωρεία παραβιάσεων, παραβάσεων, μια υπέρπτηση ενώ ελληνικά μαχητικά ενεπλάκησαν σε κλειστή εμπλοκή με τουρκικά.
Όλα αυτά κατά τη διάρκεια μεγάλης αεροναυτικής άσκησης που πραγματοποιούν οι τουρκικές δυνάμεις στο βόρειο και Ν.Α. Αιγαίο, με βάσει τις ΝΟΤΑΜ που έχουν εξαγγείλει για τις αρχές του 2016.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ