}

17 Ιανουαρίου, 2016

Να φύγουν με τις κλωτσιές οι παράνομες ΜΚΟ από τα νησιά – «Όργια» με τους μετανάστες!


Να φύγουν με τις κλωτσιές οι παράνομες ΜΚΟ από τα νησιά – «Όργια» με τους μετανάστες!

Το TRIBUNE ήταν το σάιτ που αποκάλυψε το ανεξέλεγκτο όργιο στις «δράσεις» των ΜΚΟ που βρίσκονται στα νησιά μας, δίχως να τηρούν κανένα νόμο και περιφρονώντας επιδεικτικά τις ελληνικές Αρχές.
Με δημοσίευμά μας στις 10 Νοεμβρίου 2015, δηλαδή δύο ολόκληρους μήνες πριν, είχαμε καταγγείλει την ισλαμιστική ΜΚΟ ONE NATION, η οποία όχι απλώς αλώνιζε στη Λέσβο αλλά και τα μέλη της έμπαιναν σε βάρκες και παρίσταναν τους «διασώστες» στη θάλασσα. Διαβάστε σχετικά εδώ: Δείτε την ισλαμιστική οργάνωση One Nation να αλωνίζει στη Λέσβο (βίντεο + φωτο).

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣΘα «ακουστώ» κυνικός, αλλά το πρόβλημα δεν είναι αν διορίστηκε μετακλητή υπάλληλος σε θέση εμπιστοσύνης στο γραφείο ενός υπουργού η εξαδέλφη του Αλέξη Τσίπρα. Αυτές είναι πρακτικές δεκαετιών και δεν εξώκειλε η Δημόσια Διοίκηση από τους διορισμούς συγγενών κυβερνητικών στελεχών σε μη μόνιμες κυβερνητικές θέσεις. Αν καθίσεις και διαβάσεις άλλωστε τον κατάλογο με τα ονόματα των υπαλλήλων του Κοινοβουλίου, θα εντοπίσεις τόσο διάσημα νεοδημοκρατικά και πασοκικά επώνυμα, που μετά θα δυσκολεύεσαι να κάνεις κριτική σε κάποιους που είδαν πρώτη φορά στη ζωή τους εξουσία.

Ο στρατηγός Φράγκος προειδοποιεί: "Να μην αποκλείουμε ενδεχόμενο για νέα Ίμια"!

Να μην αποκλείουμε ενδεχόμενο επεισοδίου τύπου Ίμια με την Τουρκία, αλλά και να μην αμφισβητούμε καν την δυνατότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να προχωρήσουν σε κατάρριψη τουρκικού αεροσκάφους που παραβιάζει το Αιγαίο, επισημαίνει σε συνέντευξή του σε ρωσικό ΜΜΕ ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κεραυνοβόλα τουρκική προέλαση με LEO2A4 στην Β.Δ. Συρία - Έφτασαν στα προάστια του Χαλεπίου (vid, φωτό)

Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΒΟΙ - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ PRONEWS.GR ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ LEO2A4 AΠΟ ΑΝ. ΘΡΑΚΗ


του Βασίλη Καπούλα

Ισχυρές τουρκικές μηχανοκίνητες μονάδες έφτασαν στα προάστια του Χαλέπιου υποτίθεται καταδιώκοντας δυνάμεις του ISIS τις οποίες όμως...προσπέρασαν απλά και μόνο για να εγκαταστήσουν θέσεις μεταξύ του συριακού στρατού και των ισλαμιστών τρομοκρατών!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟΥ Πολικό ψύχος από την Τρίτη φέρνει ο "Big One" - Ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας



Ο χιονιάς «The Big One» θα εισβάλλει στην Ελλάδα από τη Κυριακή ως και την Τρίτη, και θα έρθει μαζί του και ένα ιστορικό πολικό ψύχος.
Το ψύχος αυτό θα κρατήσει για μία τουλάχιστον εβδομάδα με θερμοκρασίες που θα φτάσουν και τους -30 βαθμών Κελσίου σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ιδιαίτερα τη νύχτα της Τρίτης και της Τετάρτης όπου φαίνεται να επικρατεί ξαστεριά, ενώ ο συνδυασμός χιονοσκεπούς εδάφους σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας μας, θα βοηθήσει τη θερμοκρασία να πέσει ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα greek-weather.org

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ