}

27 Ιανουαρίου, 2016

Τσίπρας-Χριστοδουλοπούλου-Δρίτσας, οι καταστροφείς της Ελλάδας - Απόβλητη η Ελλάδα από την Ευρώπη λόγω ανοίγματος συνόρων

Εκθεση «σοκ» της Κομισιόν για την Ελλάδα σχετικά με την συνθήκη Σένγκεν
Αμέλεια στη φύλαξη των συνόρων από την Ελλάδα - Τι πρέπει να κάνει η χώρα μας μέσα σε τρεις μήνες
Η έκθεση της Κομισιόν που παρουσιάστηκε στο Κολέγιο των Επιτρόπων παρουσιάζει σοβαρές αμέλειες της Ελλάδας σχετικά με την φύλαξη των συνόρων βάσει της Σένγκεν, αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΕΕ, Β. Ντομπρόβσκις.
Αν η Ελλάδα δεν θέσει υπό έλεγο τα σύνορά της σε τρεις μήνες, τα κράτη θα κλείνουν τα σύνορά τους με την χώρα, πρόσθετει η Κομισιόν.

Αυτή η ''Ευρώπη'' πρέπει να πεθάνει...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Τούτο το φασιστικό νεοναζιστικό-γκαιμπελικό μόρφωμα που ονομάζουν ''Ενωμένη Ευρώπη'' πρέπει να πεθάνει.

Τούτη η ''Ευρώπη'' που έγινε μόνον για να  εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων εταιρειών και των τραπεζών, πρέπει να πεθάνει.

Τι είναι η Συνθήκη και ο χώρος Σένγκεν



Κατά τη συνεδρίαση του Κολεγίου των Επιτρόπων που εξέτασε το σχέδιο έκθεσης αξιολόγησης Σένγκεν για την Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε ουσιαστικά τελεσίγραφο τριών μηνών στην Ελλάδα για να διορθώσει τα σημαντικά προβλήματα και τις παραλείψεις στον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε., δηλαδή στα ελληνο – τουρκικά σύνορα.

Επιτέλους, μια καλή είδηση: Σε 3 μήνες μπορεί να κλείσουν τα ελληνικά σύνορα... (upd)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
της Μαρίνας Νικολάκη

Mε μία απόφαση που στην ουσία αναγνωρίζει το αδιέξοδο που έχει προκαλέσει στην Ελλάδα η συμμετοχή στης στην συνθήκη Σένγκεν και ειδικά τα απίστευτα που περιλαμβάνονται στο δεύτερο μέρος της (Δουβλίνο ΙΙ) το Κολέγιο των Επιτρόπων της ΕΕ, επιτέλους προειδοποιεί ότι ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ (και όχι ότι θα βγάλει την Ελλάδα από την συνθήκη Σένγκεν όπως κάποιοι υποστηρίζουν ερμηνεύοντας κατά το δοκούν την ανακοίνωση του αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόφσκις.

Για ποια Συνθήκη Σένγκεν μιλάμε; - Η Τουρκία ετοιμάζεται να μας "στείλει" άλλα 8 εκατομμύρια λάθρο-πρόσφυγες (vid)

KAI H EE ZHTAEI ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Στην δυσοίωνη για την χώρα μας αποκάλυψη προχώρησε ο τουρκικός Τύπος ότι ήδη στην γειτονική χώρα βρίσκονται 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες από την Συρία και αναμένονται άλλα οκτώ εκατομμύρια που θα αναγκαστούν εγκαταλείψουν την χώρα λόγω της καταστροφής των σπιτιών τους από τον πόλεμο που η Τουρκία και η Δύση δημιούργησαν για να ανατραπεί ο Μ.Άσαντ, και όλοι αυτοί θα κατευθυνθούν στην Ελλάδα προκύπτοντας έτσι το ερώτημα για ποια Συνθήκη Σένγκεν μιλάμε;

20 λόγια που ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση του παιδιού

school-kids-paidia_b2Αν θυμάστε και λέτε κάποια από αυτά στο παιδί σας καθημερινά, του κάνετε το καλύτερο δώρο της ζωής του! Τονώνετε την αυτοπεποιθησή του και του στρώνετε το δρόμο για προσωπική ευτυχία και επιτυχία .

Ο Ισραηλινός ΥΠΑΜ καλεί, από την Αθήνα, την Τουρκία να πάψει να στηρίζει την τρομοκρατία

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ (Α) ανταλλάσει αναμνηστική πλακέτα με τον ΥΠΑΜ του Ισραήλ, Moshe Ya'alon (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, στο Υπουργείο. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΕΘΑ /STR

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ (Α) ανταλλάσειαναμνηστική πλακέτα με τον ΥΠΑΜ του Ισραήλ, Moshe Ya'alon (Δ), κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην  Ελλάδα, την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, στο Υπουργείο. 


Η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Κύπρος, μέσα από τη συνεργασία τους αποτελούν τον άξονα του καλού, στον οποίο μπορούν να προστεθούν η Βουλγαρία και ενδεχομένως η Ιορδανία και η Αίγυπτος, εναντίον του άξονος του κακού στην ευρύτερη περιοχή, που αποτελούν η τρομοκρατία και ο φονταμενταλισμός.

Βόμβα Europol: Το Ισλαμικό Κράτος έχει στρατόπεδα σε όλη την Ευρώπη

Το Ισλαμικό Κράτος σχεδιάζει μαζικές επιθέσεις στην Ευρώπη που θα προκαλέσουν δεκάδες θύματα όπως συνέβη στο Παρίσι, προειδοποιεί η Europol.
Το Ισλαμικό Κράτος έχει εκατοντάδες τζιχαντιστές σπαρμένους στις πόλεις της Ευρώπης, ικανούς να προκαλέσουν το χάος με επιθέσεις μεγάλης έκτασης, προειδοποιεί η Europol και εκτιμά πως υπάρχουν πολλοί λόγοι να περιμένουμε πως το «χαλιφάτο» θα έχει εμπνεύσει και αρκετούς «μοναχικούς λύκους» (μουσουλμάνους Ευρωπαίους και μη, που για τους δικούς τους λόγους πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις).

Από Ανατολική Μεσόγειο άρχισαν οι ρωσικές «φωτιές»!

Για πρώτη φορά, όπως μεταδίδουν με μεγάλη έμφαση τα τουρκικά ΜΜΕ, οι Ρώσοι άρχισαν από την ανατολική Μεσόγειο να βομβαρδίζουν την Συρία και μάλιστα περιοχές που βρίσκονται ακριβώς πάνω στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας.
Σύμφωνα με τις έκτακτες ειδήσεις του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων DHA, χτες οι Ρώσοι από τα πολεμικά πλοία του ρωσικού στόλου της Ανατολικής Μεσογείου για πρώτη φορά βομβάρδιζαν περιοχές των ισλαμιστών στην Συρία προκαλώντας μεγάλες ζημιές στις γραμμές τους και πολλούς νεκρούς.

Στο στόχαστρο των Ευρωπαίων

Αποτέλεσμα εικόνας για Σένγκεν. Η χώρα θα μετατραπεί σε "αποθήκη" μεταναστών
Σοφόν το σαφές: τα ευρωπαϊκά κράτη που θεωρούσαμε «συμμάχους» επιδιώκουν τη διάλυση του κράτους μας και την οριστική και αμετάκλητη αλλοίωση της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας μας.
Η τακτική αλλά και η   στρατηγική τους είναι πλέον τόσο ξεκάθαρες και απροκάλυπτες, ώστε γίνονται αντιληπτές και από τους πλέον αδαείς και από όσους εθελοτυφλούσαν λόγω διάφορων ιδεοληψιών.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ