}

25 Φεβρουαρίου, 2016

Γειά σου κυρ εισαγγελέα!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Εισαγγελική παρέμβαση λέει χθες για το άνοιγμα των μπλόκων των αγροτών.
Βέβαια, αν υπήρχαν πραγματικοί εισαγγελείς και όχι μπουκωμένα δημοσιο-υπαλληλάκια, δεν θα χρειάζονταν να υπήρχαν μπλόκα.

Δικό του κράτος ιδρύει ο Ζεϊμπέκ στην Θράκη!

Εκλογές παρωδία από Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στη Γενισέα 

Λεπτές ισορροπίες στη Θράκη κινδυνεύει να ανατρέψει ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, επιχειρώντας να επιβάλει την αυθαίρετη αλλαγή του επικεφαλής (του μουτεβελή, όπως ονομάζεται) της επιτροπής που διαχειρίζεται το μουσουλμανικό βακούφι στην κωμόπολη Γενισέα. Κυβερνητικοί παράγοντες, μιλώντας χθες στην «Κ», έκαναν λόγο για ατόπημα του βουλευτή, ο οποίος αγνοεί ελληνικό νόμο και φέρνει σε δύσκολη θέση την ελληνική πολιτεία έναντι της Τουρκίας. Ο μουτεβελής άσκησε προσφυγή εναντίον της διαδικασίας, που είναι κατάφωρα παράνομη.

Αλέξη Τσίπρα, έκανες κακό στην πατρίδα…

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου 

Ένας πρωθυπουργός - ντροπή, ένας ΓΑΠ νούμερο 2, ο υπεύθυνος για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη, λόγω των συνόρων που αυτός άνοιξε, όπως άλλωστε προέβλεπε το πρόγραμμα του κόμματός του. Η δε ρήση του για τα θαλάσσια σύνορα στην ΔΕΘ ακόμα πλανάται στον αέρα… 

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ; - Ανακοινώθηκε η κατασκευή από τον Ελληνικό Στρατό δύο μουσουλμανικών πόλεων των 10.000 ατόμων έκαστη στην... Μακεδονία!

"ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ" Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ 20.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
του Γιάννη Πετρίδη

Πλημμυρίζει η Βόρειος Ελλάδα από μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες: Δύο ολόκληρες πόλεις 10.000 ατόμων εκάστη θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές Γιαννιτσών και Κιλκίς για να μείνουν όσο χρειαστεί (πόσο;) οι πρόσφυγες κι οι λάθρο που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, επιβεβαώνοντας για άλλη μια φορά σχετικές πληροφορίες του pronews.gr για την κατασκευή επιπλέον "Κέντρων Φιλοξενίας"!

ΟΙ ΗΠΑ ΧΑΝΟΥΝ EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ; Αμερικανικό think tank: "Πετάξτε την Τουρκία έξω από το ΝΑΤΟ και να συμμαχήσουμε με τους Κούρδους"



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Η Τουρκία είναι πλέον πασίγνωστο σε όλους ότι αποτελεί τον βασικό "αιμοδότη"- χρηματοδότη των ISIS, Al-Nousra, Jays Al Sigour και όλων των ισλαμιστικών οργανώσεων που δρουν στην Συρία και ήδη στις ΗΠΑ πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την αποπομπή της από το ΝΑΤΟ καθώς εκτρέφει τον ισλαμιστικό κίνδυνο και επιχειρεί να σύρει τον πλανήτη σε έναν Γ' ΠΠ.

Νέο 1922 το 2016;

Γράφει ο Γιώργος Μαλούχος 

Μεγίστη εθνική καταστροφή απειλεί πλέον ευθέως την Ελλάδα, η οποία υπήρξε και ο μοναδικός πραγματικός στόχος της χθεσινής διάσκεψης που συγκάλεσαν για το προσφυγικό οι Αυστριακοί στη Βιέννη, με τη χώρα που σηκώνει το σύνολο της πίεσης να είναι απούσα ως μη προσκεκλημένη!

Ο κύβος ερρίφθη - Ποιος θα είναι ο ρόλος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο


Ο κύβος ερρίφθη - Ποιος θα είναι ο ρόλος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Τα  κράτη μέλη του NATO αποσαφήνισαν λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση του Συμφώνου στο Αιγαίο με στόχο να μειωθεί η εισροή προσφύγων και μεταναστών στην Ευρώπη από τη Μέση Ανατολή, ανέφερε ο γενικός γραμματέας του Βορειοατλαντικού Συμφώνου σε ανακοίνωσή του που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα. 

Ερντογάν προς Ρώσους: Πώς κάνετε έτσι που σας σκοτώσαμε δύο πιλότους;

Ερντογάν προς Ρώσους: Πώς κάνετε έτσι που σας σκοτώσαμε δύο πιλότους;

Ο ημίτρελος σουλτάνος της Άγκυρας, ο τζιχαντιστής    Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άρχισε το γλύψιμο στη Ρωσία βλέποντας ότι οι μαγκιές του έχουν δρομολογήσει ολοκληρωτική κατάρρευση του τουρισμού στην Τουρκία. Ο ίδιος μάλιστα, με την «εκπληκτική» διπλωματία του, έχει καταφέρει να βάλει απέναντι του Ρώσους και Αμερικανούς, αν και οι δεύτεροι για λόγους συμμαχίας κρατάνε ακόμα τα προσχήματα.

Οικονομική κρίση, προσφυγικό, ομοφυλοφιλία, νέες ταυτότητες

Χρήστος Αϊναλής
Υποστρ/γος Αστυνομίας ε.α.

Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούμε όλοι μας με πολύ στενοχώρια και θλίψη δυσάρεστες ειδήσεις και εικόνες πόνου που μας μεταδίδονται από τα ΜΜΕ σχετικές με τους πρόσφυγες και τους οικονομικούς μετανάστες που καταφθάνουν κατά χιλιάδες κάθε μέρα στη Πατρίδα μας.

Ο ευρωπαϊκός μύθος μόλις κατεδαφίστηκε!

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποθήκη ψυχών!
Αποτέλεσμα εικόνας για Ελλάδα μετατρέπεται σε αποθήκη ψυχών

Οχι η Αυστρία, το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο
«Ουαί τοις ηττημένοις και μακάριοι οι κατέχοντες». Αυτοί είναι οι δύο «αξιακοί» πνεύμονες της Βαβέλ που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ενωση. Η ίδια η πραγματικότητα, με τα δυνατά, ηχηρά και οδυνηρά ραπίσματά της, ξυπνά τους αφελείς και απαιτεί από εκείνους να δράσουν για να αποφύγουν το ραντεβού με την καταστροφή.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ "ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ" ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Έγκλημα στο Αιγαίο: Η ολέθρια συμφωνία που αλλάζει το status quo του Αρχιπελάγους

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΓΑΙΟ ΣΕ "ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ"Ενώ υποτίθεται πώς χθες το βράδυ έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί ο επιχειρησιακός σχεδιασμός του ΝΑΤΟ επί της απόφασης των υπουργών Άμυνας των χωρών-μελών να αναπτυχθεί η Συμμαχική δύναμη SNMG 2 μεταξύ ελληνικών νησιών και τουρκικών παραλίων για να αναχαιτισθούν οι μεταναστευτικές ροές κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό λόγω των απαιτήσεων της Άγκυρας να μην ανατραπούν οι διεκδικήσεις που χρόνια τώρα εγείρει σε βάρος της Ελλάδας στο Αιγαίο.

"Όλα στη Συρία ξεκίνησαν για έναν αγωγό που δεν άφησε ο Άσαντ να περάσει»…

«Όλα στη Συρία ξεκίνησαν για έναν αγωγό που δεν άφησε ο Άσαντ να περάσει»…

Η απόφαση των ΗΠΑ να οργανώσουν την καμπάνια για την ανατροπή του Άσαντ στη Συρία, βασίστηκε στην άρνηση του να δεχτεί το πέρασμα ενός αγωγού που θα πήγαινε από το Κατάρ προς την Ευρώπη, δήλωσε ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, σε συνέντευξη του για το Politico.

Εικοστή εβδομάδα της ρωσικής στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία: κατάπαυση του πυρός και μια ακόμα τεράστια νίκη για τη Ρωσία . ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)!!!!!

The Saker (USA)


Η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας δεν λύνει πραγματικά κανένα πρόβλημα, δεν τελειώνει καν το πόλεμο, και οι δύο πλευρές εκφράζουν μεγάλη προσοχή για το μέλλον της εφαρμογής της.
Και όμως, αποτελεί μια τεράστια νίκη για τη Ρωσία. Αν και είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι «οι Ρώσοι κέρδισαν στη Συρία», νομίζω ότι τώρα είναι δίκαιο να πούμε ότι κέρδισε η ρωσική θέση στη Συρία. Εδώ είναι το γιατί:

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ