}

03 Μαρτίου, 2016

Η κομματικοποίηση και οι κρίσεις των ΕΔ

Να μπει τέλος στο διαχρονικό θλιβερό φαινόμενο


ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι κατά την πρώτη φάση των φετινών κρίσεων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων οι αποστρατείες ήταν... ασυνήθιστα ολίγες δεν είναι κατ' ανάγκην θετικό. Αν και επιδέχεται πολλών ερμηνειών, η πλέον πιθανή είναι ότι απλώς η σημερινή Κυβέρνηση δεν είχε «δικούς της» να προωθήσει και για τον λόγο αυτό δεν υπήρξαν απαιτήσεις για αποστρατείες προκειμένου να αδειάσουν θέσεις στην κορυφή της ιεραρχίας. Είναι αυτή μια ένδειξη της αδιαφορίας του μεγαλύτερου από τούς δύο κυβερνητικούς εταίρους για την άμυνα της χώρας.

Τουρκική πρόκληση στο στενό του Ισθμού: Εξευτέλισαν την ελληνική Σημαία επί ελληνικού εδάφους (vid, εικόνες)

ΔΙΕΠΛΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου




Σε μια πρόκληση άνευ προηγουμένου προχώρησε η Άγκυρα η οποία έδωσε εντολή σε πλοίο της να διαβεί την διώρυγα του Ισθμού χωρίς να έχει σηκώσει την ελληνική Σημαία όπως ήταν υποχρεωμένο το τουρκικό αντιτορπιλικό να κάνει.

Ρωσία: "Τέλος στην Συνθήκη του Καρς - Θα πάρουμε πίσω το 30% των τουρκικών εδαφών - Μας ανήκουν"

ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟ 1921! του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Πρoσωπική εντολή να καταγγελθεί η περιβόητη Συνθήκη του Καρς με βάση την οποία η πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση είχε "χαρίσει" στην Τουρκία του Κεμάλ το 30% του σημερινού εδάφους της, έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν.

Η Τουρκία αποσυντίθεται – Η εισβολή Ερντογάν στη Συρία δείχνει μονόδρομος

Θανάσης Παπαδημητρίου
Δημοσιογράφος
Η Τουρκία αποσυντίθεται – Η εισβολή Ερντογάν στη Συρία δείχνει μονόδρομος
Επειδή δεν πιστεύω ότι οι αυτοκρατορίες  καταρρέουν από βλάκες αυτοκράτορες αλλά επειδή οι συγκυρίες ωριμάζουν και πρέπει τη θέση τους να πάρουν άλλες δυνάμεις, γι’ αυτό ποτέ δεν ξεκίνησα με τη λογική ότι οι ηγεσίες είναι ηλίθιες και κάνουν λάθη.
Πόσο δε μάλλον στις μέρες μας, όπου χιλιάδες αναλυτές συνδράμουν καθημερινά στη διατήρηση της παντοκρατορίας των υπερδυνάμεων.

Η Ευρώπη "τσικνίζει" την Ελλάδα...

Όλα τα κάρβουνα...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Και όχι απλώς επειδή είναι Τσικνοπέμπτη.
Μιά χώρα κι ένας λαός στα κάρβουνα. 
Η Ελλάδα κάρβουνο μεσ' τα κάρβουνα.

Απόστρατοι στα hotspots και στους καταυλισμούς προσφύγων με μισθό 800 ευρώ

Να χρησιμοποιηθούν απόστρατοι, έναντι αμοιβής που δεν θα επηρεάζει την σύνταξή τους, στις “επιχειρήσεις” των ΕΔ για τη φιλοξενία των πρσφύγων και των μεταναστών σκέφτεται η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Άρχισε η εγκατάσταση λαθρομεταναστών και στην Θράκη!

Νύχτα μετέφεραν τους πρώτους 80 λαθρομετανάστες στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Άνοιξαν την Σχολή Αστυνομίας Ξάνθης για να «φιλοξενήσει» ξανά λαθρομετανάστες! Χθες, Τετάρτη, αργά το βράδυ, 80 «πρόσφυγες» - λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στην Σχολή Αστυνομίας της Ξάνθης, διαψεύδοντας τις δηλώσεις όλων εκείνων που διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους πως «στην Θράκη δεν πρόκειται επ’ ουδενί να τοποθετηθούν πρόσφυγες», κυρίως λόγω της ευαίσθητης εθνικά περιοχής!!!

Μας "δουλεύουν" και οι Γερμανοί - Bild: "Η Ελλάδα θα γίνει ένα σούπερ hot spot βάσει σχεδίου"!

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΠΕΣΑΝ - ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Απροκάλυπτα και ανοιχτά πλέον οι Γερμανοί παραδέχονται ότι η Ελλάδα θα γίνει ένα «σούπερ hot spot» και ότι όλο αυτό θα γίνει με σχέδιο!
Λίγες ώρες μετά το «πράσινο φως» που έδωσε το Κολέγιο των Επιτρόπων για τη δημιουργία ενός νέου μηχανισμού βοήθειας για την αντιμετώπιση ανθρωπιστικής κρίσης εντός της Ε.Ε., δηλαδή και στην Ελλάδα, συνολικού ποσού 700 εκατομμυρίων ευρώ, απολύπτεται "ένα σχέδιο έξι σημείων για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης" στην Ελλάδα.

Ποιο ΝΑΤΟ και ποιοι 50.000; Η χώρα απ' άκρη σ' άκρη "βουλιάζει" στους λάθρο-πρόσφυγες - Πάμε για 1.000.000

Η ΧΩΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Ποιο ΝΑΤΟ και ποιοι 50.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που είπε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι θα μπορούν να φιλοξενηθούν στην Ελλάδα. Μέχρι να αναλάβει ρόλο η Συμμαχική δύναμη, αν βεβαίως της το επιτρέψει η Τουρκία θα έχουν περάσει 100.000 επιπλέον στα ελληνικά νησιά και μέχρι το τέλος του χρόνου η χώρα θα έχει κατακλυστεί από έναν πληθυσμό, στην πλειονότητα του μουσουλμανικό, της τάξεως των 500.000 με 1.000.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.

Η γάτα, ο απατεώνας, οι ύαινες

Το πρωτοσέλιδο των Νέων το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015
Του Γιώργου Καραμπελιά     
Τις τελευταίες ημέρες εξελίσσεται μια ιλαροτραγωδία που πέραν του ότι  εκφράζει και το επίπεδο της πολιτικής ζωής και του διαλόγου στη χώρα, αποδεικνύει την περαιτέρω διάβρωση των στηριγμάτων του Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ: Ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης «αποκαλύπτει» τις κρυφές επαφές του με τον Τσίπρα που πραγματοποιήθηκαν τέσσερις φορές στη διάρκεια του 2014 και οι οποίες επισφράγισαν τη στροφή του συγκροτήματός του προς τον Σύριζα και τον Τσίπρα προσωπικά.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ