}

13 Μαρτίου, 2016

ΕΙΚΟΣΙ ΝΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Ιταλικοί χάρτες-φωτιά!

Χαστούκι-τρόμου για την τουρκική επιθετικότητα αποτελούν Ιταλικοί Χάρτες – ντοκουμέντα, που όχι μόνο επιβεβαιώνουν περίτρανα τα εθνικά μας δίκαια, όχι μόνο κατοχυρώνουν απόλυτα την ελληνική κυριαρχία επί των Δωδεκανήσων, όχι μόνο καθορίζουν σαφέστατα την θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας – Τουρκίας, αλλά και καταδεικνύουν ότι οι Τούρκοι μας χρωστούν από πάνω είκοσι νησιά, νησίδες και βραχονησίδες που βρίσκονται πλάι στις Μικρασιατικές ακτές!

ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!! Προκλήσεις- σοκ των Σκοπίων: Θα μας λέτε Macedonia

Στέλνουν πίσω τα έγγραφα που γράφουν «προς FYROM» 
«Yes sir» της Ελλάδας στα Σκόπια! Καθημερινά η χώρα μας «υποκύπτει» και αναγνωρίζει το όνομα «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ λόγω γραφειοκρατικών κωλυμάτων! Επίσημα έγγραφα στις υπηρεσίες της χώρας αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές. 

ΠΟΙΟΣ "ΧΤΥΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΕΥΠ;

THΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

Απανωτά δημόσια χτυπήματα στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών τα τελευταία 24ωρα που προφανώς δεν κάνει καλά τη δουλειά της όπως έκανε τον προηγούμενο καιρό και αγγίζει ευαίσθητες χορδές οι οποίες ανενόχλητες έπαλλαν τις πατριωτικές φανφάρες τους επί σειρά ετών.

Συρία: Κατέρρευσαν οι ειρηνευτικές συνομιλίες - Μαζικές επιθέσεις Ρώσων σε Παλμύρα και Ράκκα (φωτό, vid)

ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΟΔΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ

 του Βασίλη Καπούλα

Λίγο πριν την διαφαινόμενη κατάρρευση της ειρηνευτικων στην  Συρία, οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις μεγιστοποιούν την πίεση κατά των τρομοκρατικών ομάδων του ISIS και της αλ Νούσρα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ