}

15 Μαρτίου, 2016

"ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ S-400 ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΕΔΑΦΟΣ - ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ" - ΣΤΗΝΕΤΑΙ "ΦΑΚΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ; Βίντεο: Τα πιο συντριπτικά πλήγματα της RUAF κατά των ισλαμιστών στην Συρία - "Τα μασάει" τώρα το Κρεμλίνο για την "αποχώρηση"

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
H ρωσική εκστρατεία στην Συρία διέσωσε την κυβέρνηση Άσαντ από την κατάρρευση και "ξεδόντιασε" το ISIS καταστρέφοντας όλες τις υποδομές του, τις αποθήκες καυσίμων του και πολύ μεγάλο μέρος του εξοπλισμού του, τον οποίο είχε παραλάβει από τις ΗΠΑ και την Δύση (υποτίθεται πάντα "κατά λάθος") και έτσι τα ρωσικά ΜΜΕ αναδεικνύουν με βίντεο τις 10 μεγαλύτερες καταστροφές των ισλαμιστών από την RuF (ρωσική Αεροπορία) κατά την διάρκεια των πεντάμηνων επιχειρήσεων.

Ε.Ε. (Ενωμένοι Εγκληματίες)...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Κάποια στιγμή θα πρέπει να μας εξηγήσουν σοβαρά οι γελοίοι ''Μένουμε Ευρώπη'', τί ακριβώς είναι αυτή η Ευρώπη.

Είναι μόνον η Ευρώπη των νεοναζιστών Σούλτς, Γιουνκέρ, Νταϊσελ-κάπως, και άλλων παρόμοιων τίποτα;
Είναι μόνον η Ευρώπη των τραπεζών και των επιχειρήσεων της φιλιππινέζας Ντράγκι;

Η τελευταία παράδοση σχεδίου από τον Κίσινγκερ στον Πούτιν !! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!

Στην τελευταία συνάντηση Κίσινγκερ – Πούτιν στη Μόσχα, ο πρώτος παρέδωσε στον δεύτερο, για άλλη μια φορά, ένα σχέδιο για μια “νέα παγκόσμια τάξη”. Αλλά αν κρίνουμε από τις γεωπολιτικές συγκυρίες, μάλλον θα πρέπει να ήταν το τελευταίο...

Τσίπρας χωρίς τσίπα!

Καθώς ἡ λογική τοῦ κατήφορου εἶναι ὁ πάτος, ὁ Ἀλέξης Τσίπρας δέν πρόκειται νά πέσει πρίν ξεφτιλιστεῖ πρῶτα ἐντελῶς, πρίν ποδοπατήσει καθετί πού πρέσβευε καί πρίν διαψεύσει καί τήν τελευταία ἐλπίδα πού γέννησε στόν λαό μας.

Ο Τσίπρας δεν θέλει η εθνική κυριαρχία να υπερτερεί των κανόνων της Ε.Ε.!

Όταν υπάρχει απαιδευσία στην άσκηση της πολιτικής, πολλά μπορείς να πεις και να πράξεις, που θα στραφούν κάποτε εναντίον σου. Ένα από ελλείμματα που έχει το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ελλάδα είναι, ότι ενώ έχει γεμίσει η χώρα από απίθανες σχολές, για να βολευτούν αφενός οι «δικοί» μας καθηγητές, σε όποιο αντικείμενο έχουν ειδικευθεί, και αφετέρου οι μαγαζάτορες και οι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, δεν προβλέφθηκε ποτέ να ιδρυθούν και δύο σχολές απολύτως απαραίτητες.

Όσα πρέπει να ξέρετε για να αντιμετωπίσετε τις εισπρακτικές εταιρείες


Όσα πρέπει να ξέρετε για να αντιμετωπίσετε τις εισπρακτικές εταιρείες

Του Μάκη Σιάρκου 

Πόσα τηλεφωνήματα δεχτήκατε σήμερα από κάποια εισπρακτική εταιρία για δόση δανείου την οποία καθυστερήσατε; 
Καθημερινές πλέον είναι οι καταγγελίες στην Γενική Γραμματεία Καταναλωτή αλλά και στην τηλεφωνική γραμμή 1520, ανθρώπων που καταγγέλλουν τη χρήση αθέμιτων μέσων απ’ τις εν λόγω εταιρίες.

Παράξενα "προσφυγικά" μέτρα σε ελληνικά στρατόπεδα



Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ

Η «καταιγίδα» του «προσφυγικού» βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ελλάδα και, σύμφωνα με τις προβλέψεις (τόσο των ειδικών αναλυτών όσο και των καιρικών συνθηκών) αναμένεται πως θα υπάρξει γιγάντωσή της κατά τη διάρκεια της άνοιξης.
Ήδη, ένας άγνωστος αριθμός λαθρομεταναστών – προσφύγων βρίσκεται στην Ελλάδα (σύμφωνα με τους επισήμως καταμετρημένους έχουν ξεπεράσει τους 45.000 και αυξάνονται, ενώ όσοι βρίσκονται σε ξενοδοχειακές μονάδες ή άλλους χώρους προσωρινής διαμονής δεν έχουν καταμετρηθεί), την ίδια στιγμή που πλείστα όσα προβλήματα ταλανίζουν τη χώρα…

Stratfor:Οι λόγοι πίσω από την απόφαση του Πούτιν για αποχώρηση ρωσικών δυνάμεων από τη Συρία!!

RUSSIAN SYRIA
Προσθήκη λεζάντας
Η ανακοίνωση της απόφασης του Βλάντιμιρ Πούτιν για απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από τη Συρία αιφνιδίασε τη διεθνή κοινότητα- και πάρα πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται «γιατί αυτή τη στιγμή». Για άλλη μια φορά, ο Ρώσος πρόεδρος προκαλεί ερωτηματικά, ενεργώντας με τρόπο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «απρόβλεπτος»- ή μήπως όχι; 

ΠΕΡΙ HOT SPOT ΤΗΝ AKΡITIKH ΘΡΑΚΗ . ΛΑΘΟΣ Η ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ

A “HOT SPOT” ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για την μετεγκατάσταση από τα νησιά, τα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και την Ειδομένη, σε χώρους φιλοξενίας ανά την ελληνική επικράτεια. Ο σχεδιασμός που αφορά τη Θράκη και ειδικότερα το Νομό Ροδόπης, φαίνεται να καταλήγει στη δημιουργία τριών κέντρων υποδοχής (HOT SPOTS). Οι εκτιμήσεις φέρουν ως πιθανότερα σημεία τα:

Ελληνοτουρκικά και Προσφυγικό: Αινιγματικά Μηνύματα και Πράξεις…


Γράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος 

Διαβάζω, βλέπω και ακούω στα ΜΜΕ ότι ήταν «επιτυχημένη» η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας κ Τσίπρα και της Ομάδας Υπουργών που τον συνόδευσε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Σμύρνη όπου έγιναν οι διμερείς συνομιλίες με την Τούρκο Πρωθυπουργό κ Νταβούτογλου και τη δική του ομάδα Υπουργών…

Οι ΛΕΦΕΔ ενοχλούν τους τουρκόφρονες στην Θράκη!

Άντρες-γυναίκες, μέρα - νύχτα εκπαιδεύονται!

Δημοσίευμα της τουρκόγλωσσης Birlik εκδηλώνει την ενόχληση που νιώθουν οι τουρκοκπράκτορες και σιτιζόμενοι από κονδύλια του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Προβληματίζονται για τις δραστηριότητες της ΛΕΦΕΔ και ανησυχούν (άραγε έχουν κάποιο λόγο;) για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν πολίτες της Ελληνικής (και όχι δυτικής) Θράκης.

Η αμφισβητούμενη από την Τουρκία Κίναρος και το ενδεχόμενο κατάρριψης του ΑΒ-212

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΙΜΙΑ
Τι συνέβη τελικά με τη συντριβή του μοιραίου ΑΒ-212 στην Κίναρο; Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που ανέλαβαν τη διερεύνηση του δυστυχήματος εκτιμάται ότι το ελικόπτερο κατέπεσε από μία ισχυρή ριπή αέρα. Την ίδια στιγμή ωστόσο, οι Τούρκοι δείχνουν πώς είχαν βάλει στο στόχαστρο το συγκεκριμένο νησί, ενώ τα ξημερώματα της 11ης Φεβρουαρίου που σημειώθηκε η τραγωδία πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ευρύτερη περιοχή έπλεε και τουρκική φρεγάτα.

Βίντεο: Την ώρα που ο Β.Πούτιν ανακοίνωνε "απόσυρση δυνάμεων" η ρωσική Αεροπορία και το πυροβολικό "έλιωνε" το ISIS στην Παλμύρα

ΡΩΣΙΚΗ ΜΠΛΟΦΑ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; - "ΤΑ ΕΙΠΑΝ" ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Μ.ΟΜΠΑΜΑ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Σε μπαράζ βομβαρδισμών, αεροπορικών και με χρήση βαρέως πυροβολικού, βασικά ρουκετών κατά των δυνάμεων του ISIS στην Παλμύρα προχώρησε η ρωσική Αεροπορία λίγο μετά την ανακοίνωση του Κρεμλίνου περί "απόσυρσης των δυνάμεών του" από την Συρία, καταστρέφοντας όλες τις γραμμές ανεφοδιασμού των ισλαμιστών μαχητών που βρίσκονται εντός της αρχαίας ελληνιστικής πόλης και έχουν περικυκλωθεί από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ