}

20 Μαρτίου, 2016

ΓΥΡΙΖΕ!! Το εκπληκτικό ποίημα του ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ που από το 1908, περιγράφει την κατάσταση της Ελλάδος σήμερα !!! ΑΞΙΖΕΙ!!!!!

Ιωάννης Αθ. Μπαλτζώης


Και όμως αυτά που μας συμβαίνουν σήμερα, η τραγική κατάσταση της Ελλάδος, η απαξίωση, ο ξεπεσμός, η οικονομική κατάρρευση, ο διεθνής εμπαιγμός, ομοιάζουν ή θα λέγαμε ότι είναι ίδια, με την κατάσταση της πατρίδος το 1908, μετά τον εξευτελιστικό πόλεμο και την ήττα του 1997. Το 1908, όπως και σήμερα, η Ελλάδα για άλλη μια φορά είναι ταπεινωμένη.

ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! - Σεισμός στην Τουρκία!

Κόντρα στην εκτεταμένη Τουρκοφοβία, που έχουν καλλιεργήσει επί δεκαετίες εκδότες, Σύριζες, Ρεπούσηδες, Φίληδες και Σίες, ο άξιος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τόλμησε να παραλάβει στη Θεσσαλονίκη από την Εύξεινο Λέσχη και το Πολιτικό (!) Αρχείο του Πόντου 1916 - 1924, πιστό αντίγραφο της περίφημης Σημαίας της Ποντιακής Δημοκρατίας, του νεότερου Ποντιακού Κράτους, όπως το ονειρεύτηκαν οι πρόγονοί μας, όπως πλησίασε να γίνει πραγματικότητα με τη Συνθήκη των Σεβρών (Ποντιο-αρμενικό Κράτος) και όπως εξόργισε τον Κεμάλ Ατατούρκ και όλους τους Νεότουρκους σφαγείς του Ποντιακού Ελληνισμού!

Το σχέδιο της ΕΕ: Αποικία δούλων η Ελλάδα!

- Τι κρύβεται πίσω από το περιβόητο σχέδιο οικονομικής βοήθειας της ΕΕ προς την Ελλάδα για την αντιμετώπιση του προσφυγικού 

– Tο Plan B και ποιοι προωθούν τη δημιουργία νέων στρατοπέδων συγκέντρωσης στη χώρα μας 

Προσφυγικό και Ε.Ε. στο τρίγωνο Τουρκίας - ΗΠΑ - Ρωσίας

Γράφει ο Κωνσταντίνος Φίλης 

Το προσφυγικό έχει συγκεκριμένες αιτίες και αλυσιδωτές προεκτάσεις. Η Ευρώπη δείχνει ανήμπορη να αντιμετωπίσει μία προσώρας «διαχειρίσιμη» κατάσταση, η οποία, ωστόσο, εξελίσσεται σε μία εξαιρετικά σοβαρή κρίση. Μοιάζει δε αρκετά διχασμένη, ώστε τρίτες δυνάμεις να βρίσκουν την ευκαιρία να προωθήσουν τις δικές τους επιδιώξεις, «πατώντας» πάνω στις διαιρέσεις της και επιχειρώντας να τη διχάσουν περαιτέρω.

Ο «κατακλυσμός» με τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες είναι “Made in Turkey”

Του Δρ. Αυγουστίνου (Ντίνου) Αυγουστή 

Ο πόνος της προσφυγιάς πέραν πάσης αμφιβολίας είναι αφόρητος. Τον ζήσαμε και τον ξέρουμε πολύ καλύτερα απ’ όλους τους άλλους λαούς εμείς οι Έλληνες. Ωστόσο δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες!

Ανεξέλεγκτη η δράση ξένων πρακτόρων μέσα στην Ελλάδα

Εκείνοι που μας προστατεύουν μήπως είναι πιο επικίνδυνοι από όσους μας απειλούν; 
Η διαλυμένη ΕΥΠ του Ρουμπάτη φαίνεται ανίκανη να λειτουργήσει για να καλύψει τα αυτονόητα και τον θεσμικό της ρόλο 

800 πρόσφυγες έστειλε η Τουρκία στη Μυτιλήνη με το καλημέρα. - Το ΝΑΤΟ σε ρόλο τροχονόμου των Τούρκων διακινητών


Χάος επικρατεί από νωρίς το πρωί στη Μυτιλήνη όπου σύμφωνα με πληροφορίες καταφτάνουν συνεχώς βάρκες με μετανάστες από την Τουρκία, παρά το γεγονός ότι από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή η συμφωνία της γείτονος με την ΕΕ!

Ηδη έχουν φτάσει    περισσότεροι από 800 μετανάστες μέσα σε λίγες ώρες. Δύο στην προσπάθειά τους να βγουν στο νησί, πνίγηκαν!

"Στα άκρα" η σύγκρουση κυβέρνησης-Ορθοδοξίας - Καταργούν τα θρησκευτικά προς χαριν της πολυπολιτισμικής κοινωνίας!

ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Η κυβέρνηση με προεξάρχοντα τον υπουργό Παιδείας Ν.Φίλη προχωράει στην αποχριστιανοποίηση της ελληνικής Παιδείας και μετατρέπει το μάθημα των θρησκευτικών σε μάθημα θρησκειολογίας προς χάριν της πολυπολιτισμικής κοινωίας, αναγκάζοντας την Εκκλησία, να ζητήσει έκτακτη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα προκειμένου προλάβει το κακό που πάει να γίνει εις βάρος τους Ελληνισμού και των επερχόμενων γενεών.

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ!!! - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ!!!!

Πόσο θα πίστευες αν σου έλεγε κάποιος ότι τον 19ο αιώνα υπήρξε κάποιος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα (Έλληνας) που:
-        Πήρε τρία διδακτορικά διπλώματα στην Ιταλία
-        Έφτιαξε το Σύνταγμα της τότε Επτανησιακής Πολιτείας (και έγινε κυβερνήτης της σε ηλικία 26 χρονών!)

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ