}

21 Μαρτίου, 2016

Μήνυμα Παυλόπουλου σε Αλβανία, για ομογένεια, προσφυγικό, ταφή Ελλήνων στρατιωτών του ’40

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος (Δ) υποδέχεται τον υπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Αλβανίας Ντιτμίρ Μπουσάτι (Α) στο Προεδρικό Μέγαρο, Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ξεκάθαρα μηνύματα προς την αλβανική κυβέρνηση, τόσο για τη στάση της στο προσφυγικό, όσο και για την συμπεριφορά της απέναντι στους ομογενείς μας, αλλά και για την ανάγκη ταφής των Ελλήνων, οι οποίοι έπεσαν στον αγώνα εναντίον του Άξονα, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας Ditmir Bushati.

Στο ΓΕΝ “βαρκούλες αρμενίζουν”! Να φύγουν οι αξιωματικοί εξ υπαξιωματικών που…σώζουν και ζωές!

giakoumakisΠ. Καρβουνόπουλος


Στο ΓΕΝ λογικά μετά από τόσα κέντρα εγκατάστασης προσφύγων που τους έχουν ανατεθεί τα τελευταία 24ωρα, θα έπρεπε να μην απολύουν ούτε τους ναύτες που λέει ο λόγος. Κι όμως η ηγεσία του ΓΕΝ φαίνεται ότι σ΄ αυτή την ώρα της μεγάλης κρίσης έχει τελείως αντίθετες αγωνίες!

Γι αυτά τα ελληνόπουλα που πεινάνε δεν συγκινήθηκε κανείς!

Μία επιστολή καταπέλτη και κραυγή αγωνίας απέστειλε οι Πολύτεκνοι της Σάμου προς όλους τους αρμόδιους, πρόσωπα και φορείς...
Μία επιστολή που εναντιώνεται στην "πολιτική ορθότητα" των ημερών και που τολμά να αναφέρεται στην "άλλη Ελλάδα", των καταδικασμένων σε θάνατο ή εξανδραποδισμό Ελλήνων...

Ετοιμάζουν μεταφορά ευθυνών στην Ελλάδα για την αποτυχία της συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας…

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Άρχισε ήδη να διαφαίνεται συντονισμένο σχέδιο μεταφοράς ευθυνών για την αποτυχία της συμφωνίας Ε.Ε. με την Τουρκία. Καθίσταται σαφές πως συγκεκριμένοι κύκλοι επιθυμούν να φορτώσουν στην Ελλάδα την αποτυχία μίας συμφωνίας που η ασαφής δομική της μορφή δεν οδηγεί σε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, πλην της ωφέλειας κάποιου μικρού χρονικού διαστήματος έναντι μίας καλύτερα σχεδιασμένης αντιμετώπισης (ή και εκτροπής) του «προσφυγικού» που έχει καταστεί απειλή για το σύνολο σχεδόν των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων.

Η Κάθοδος...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Σε πολλά ''τριτοκοσμικά'' μέρη της Ασίας, εκατοντάδες χιλιάδες, εκατομμύρια ανθρώπων ζούνε με τα απολύτως στοιχειώδη, σε σπίτια της μιάς κάμαρας όπου εκεί ζουν, εκεί κοιμούνται, εκεί μαγειρεύουν και τρώνε, εκεί διαβάζουν τα παιδιά (αν πηγαίνουν σχολείο), εκεί αναπαράγονται, εκεί τα πάντα.
Ονειρεύονται βέβαια μιά καλύτερη ζωή αλλά δεν διαμαρτύρονται.

Χίος: Απόπειρα νομιμοποίησης του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους από Τούρκους πράκτορες μέσω της συμφωνίας για το προσφυγικό

ΠΡΩΤΟ "ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ" - ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Προβοκατόρικη ενέργεια από την  Άγκυρα, πραγματοποιήθηκε την εισόδου ενός εκ τω έξι Τούρκων στρατοχωροφυλάκων που έφθασαν στη Χίο το βράδυ της Κυριακής, κάνοντας χρήση διαβατηρίου που έφερε σφραγίδα του ψευδοκράτους επιχειρώντας έτσι την έμεση αναγνώρισή του από την Ελλάδα και την διεθνή νομιμοποίησή του επιβεβαιώνοντας έτσι το pronews.gr  που πρώτο ανέφερε χθες ότι επιχειρείται μυστική επιχείρηση της υποτίθεται "διαλυθείσας" από το 2004 JITEM!

ΒΕΡΥΚΙΟΣ: «Νοσηρό κλίμα και φαινόμενα διαφθοράς στο βασίλειο των “χακί” γιατρών»

 Επί υπουργίας Αβραμόπουλου φτιάχτηκε Τμήμα «Φυσικοθεραπείας στο ΣΝ Πεντέλης, αλλά εξακολουθούν να στέλνουν περιστατικά στα ιδιωτικά κέντρα, ενώ τις εγκαταστάσεις τις χρησιμοποιούν για βελονισμό!
 Υπάρχουν εν ενεργεία στρατιωτικοί γιατροί που είναι μεγαλύτεροι 2 έως 5 τάξεις από τον αρχηγό του οικείου επιτελείου τους! Οι ελεγκτές του Καμμένου επισκέπτονται τους στρατιωτικούς γιατρούς προς το παρόν μόνο για να εξεταστούν

Η ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ (2)

Η λαθραία εξαγωγή οπίου στις ΗΠΑ από την Τουρκία και οι λαθροδιακινητές που θησαυρίζουν.
Εικόνα: Σάββας Καλεντερίδης
Σάββας Καλεντερίδης
Στο άρθρο μας της Παρασκευής παρουσιάσαμε εν συντομία το ιστορικό της κρίσης στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις, που έλαβε χώρα στα τέλη της δεκαετίας του '60, αρχές '70, με αφορμή την καλλιέργεια του οπίου και την ηρωίνη που εξήγαγε λαθραία η Τουρκία στις ΗΠΑ, από την οποία εθίστηκαν και βρήκαν τον θάνατο δεκάδες χιλιάδες νέοι Αμερικανοί.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Το μεγάλο...μυστικό που κρύβει η λίστα Λαγκάρντ, ακούει στο όνομα Σάμπι Μιώνης!

Εντύπωση προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον διαβόητο Σάμπι Μιώνης που εκτός από διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων δισεκατομμυρίων δολαρίων και αυτόκλητος μάρτυρας υπεράσπισης της οικογένειας Παπανδρέου, δηλώνει «Έλληνας», αλλά εμφανίζεται και ως ένστολος εκπρόσωπος των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων!

O EKBIAΣΜΟΣ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΤΤΑΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ

7 χρόνια άρνησης της πραγματικότητας και συνειδητής επιλογής από τη δημοκρατική πλειοψηφία των Ελλήνων του εκβιασμού της παγκόσμιας αλήθειας δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ελληνική κοινωνία. Τα πάντα έχουν ζημιωθεί, ίσως και ανεπανόρθωτα. Ατομικές περιουσίες, κρατικές λειτουργίες, διεθνή θέση, διαιώνιση του γένους,  ακόμα και τα σύνορα πια θολώνουν. 

Stratfor: Γιατί ο Πούτιν απέσυρε τις ρωσικές δυνάμεις από τη Συρία

Stratfor: Γιατί ο Πούτιν απέσυρε τις ρωσικές δυνάμεις από τη Συρία

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του αμερικανικού think tank Stratfor  βρίσκεται η απροσδόκητη απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν, να αποσύρει η Ρωσία τις δυνάμεις της από τη Συρία.
Όπως αναφέρει σε έκθεσή του το Stratfor, η Ρωσία δημιουργεί και πάλι διεθνείς αναταραξεις με την αποχώρησή της από τη Συρία.

Αυτή είναι η κλίμακα της έκτακτης εισφοράς

«Εφιάλτης» για τη μεσαία τάξη η νέα εισφορά αλληλεγγύης, αλλά και ελαφρύνσεις για εισοδήματα έως 17.000 ευρώ. Πάνω από τα 220.000 ευρώ ο συντελεστής 10%. Στόχος μόνιμα ετήσια έσοδα 1,3 δισ. ευρώ. Αυξάνεται ο φόρος στα μερίσματα. «Καπέλο» φόρου και στα ενοίκια.
Αυτή είναι η κλίμακα της έκτακτης εισφοράς
Εως και υπερδιπλάσια εισφορά αλληλεγγύης, η οποία από «έκτακτη» γίνεται «μόνιμη», θα κληθούν να πληρώσουν για το 2016 όσοι έχουν εισοδήματα τα οποία τους συγκαταλέγουν στη μεσαία προς υψηλή εισοδηματική τάξη.

Κατρούγκαλος: «Εκλεισαν» η διατήρηση της εθνικής σύνταξης στα 384 ευρώ και η μη μείωση των κύριων συντάξεων


Αποτέλεσμα εικόνας για Κατρούγκαλος: «Εκλεισαν» η διατήρηση της εθνικής σύνταξης στα 384 ευρώ και η μη μείωση των κύριων συντάξεων



Μετά το πέρας της συνάντησης μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και των εκπροσώπων των θεσμών, για το ασφαλιστικό, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε ότι οι επικεφαλής των θεσμών θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις 2 Απριλίου και ο νέος γύρος διαπραγματεύσεων θα ξεκινήσει στις 4 του μηνός.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ