}

02 Απριλίου, 2016

“Φωτιά” στο Αιγαίο με NOTAM πρόκληση βάζει η Τουρκία! Τι αμφισβητεί με αμερικανική ανοχή

NOTAMS

“Φωτιά” στο Αιγαίο με NOTAM πρόκληση βάζει η Τουρκία! Τι αμφισβητεί με αμερικανική ανοχή!



Με τη ΝΟΤΑΜ Α0728/16 που εκδόθηκε χθες, οι ελληνικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν την διεξαγωγή κοινής αεροναυτικής άσκησης στο Αιγαίο, στην οποία θα συμμετάσχουν η

Οι στρατιωτικοί σηκώνουν το βάρος του προσφυγικού και δεν θα πάρουν ούτε ευρώ!

vari

Ούτε ένα ευρώ παραπάνω δεν θα πάρουν οι σκληρά εργαζόμενοι σε hotspots και κέντρα φιλοξενίας προσφύγων,στρατιωτικοί. Μπορεί ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος   στην σύνεντευξή του   στο Militaire.gr να είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποζημιωθούν οι στρατιωτικοί που έχουν εμπλακεί στην επιχείρηση διαχείρισης του προσφυγικού προβλήματος,ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα μείνουμε στις δηλώσεις.

Ποιος οργανώνει τους «πρόσφυγες» και που αποσκοπεί;


Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Και όμως… Οι «πρόσφυγες» - λαθρομετανάστες, παρά τις συνεχείς και «φιλότιμες» προσπάθειες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (και των γνωστών συνιστωσών της) να μας πείσουν πως οι περισσότεροι είναι πραγματικοί πρόσφυγες

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ του Σάββα Καλεντερίδη


syria_map

Τις τελευταίες ημέρες η πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ έχει επικεντρωθεί και βομβαρδίζει την πόλη Μενμπίτς (Menbic), η οποία βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα νοτίως της Τζαραμπλούζ και μερικές δεκάδες χιλιόμετρα ανατολικά της Αζάζ. Οι δύο πρώτες πόλεις ελέγχονται από το Ι.Κ. και η Αζάζ από ομάδες ισλαμιστών που υποστηρίζονται κυρίως από το τουρκικό κράτος. 

WIKILEAKS ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παγκόσμιο ΣΟΚ! Συνωμοσία ΔΝΤ να τινάξει Ελλάδα και Ευρώπη στον αέρα!


Παγκόσμιο ΣΟΚ! Συνωμοσία ΔΝΤ να τινάξει Ελλάδα και Ευρώπη στον αέρα! 


Με επίσημη επιστολή προς τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού ΤαμείουΚριστίν Λαγκάρντ, και επαφές με ηγέτες χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαντά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην αποκάλυψη διαλόγων μεταξύ του Πολ Τόμσεν και της Ντέλια Βελκουλέσκου από τα WikiLeaks, όπου προδιαγράφεται στρατηγική ασφυκτικής πίεσης προς την ελληνική πλευρά.

Βρετανοί (Cambridge University) αποκαλύπτουν φυλή στην Τουρκία που μιλάει αρχαία ελληνικά! (βίντεο)

maxresdefault (20)

Ο εθνομηδενισμός οδηγεί σε κοινωνική αναλγησία και εθνοπροδοσία

xa241-thumb-large

Salus patria suprema lex esto – (Υπέρτατος Νόμος, η Σωτηρία της Πατρίδας)

του Γιώργου Καραμπελιά από το Άρδην τ. 103 που κυκλοφορεί 
Στο παρελθόν, στην ελληνική παράδοση, μέχρι και την περίοδο του «πατριωτικού» ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου της δεκαετίας του ’80, η κοινωνική ευαισθησία ήταν πάντα συναρτημένη με τον πατριωτισμό και την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων –τουλάχιστον από την… Επανάσταση του ’21 και μετά.

Διαφοροποίηση βρετανικής θέσης έναντι Τουρκίας;

Η Βρετανία είναι Χριστιανική χώρα 

Στο Πασχαλινό μήνυμά του ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έστειλε μήνυμα ελπίδας προς όλα τα εκατομμύρια των Χριστιανών στην Βρετανία και σε όλο τον κόσμο. 

ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ

THΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ


Ο Μακεδονομάχος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και ιστορικός πια ηγέτης των μουσουλμανικών Hot Spots παράπλευρα των ελληνικών στρατοπέδων έδειξε σήμερα από τη μαρτυρική Κύπρο το δρόμο... «φαίνεται πως μέχρι το Πάσχα, ή λίγες μέρες μετά το Πάσχα, και η Ελλάδα θα ακολουθήσει την Κύπρο στην έξοδο από τη θλιβερή αυτή εποχή που ζήσαμε και θα προχωρήσουμε σε μια νέα εποχή, όπου θα έρθει πάλι η ανάπτυξη και το χαμόγελο».

Ο ηγέτης διαφθείρει έναν λαό ή ο λαός διαφθείρει έναν ηγέτη; Ένα ρητορικό ερώτημα αν όλοι κοιταχτούμε στο καθρέπτη, αν όλοι διαβάσουμε τη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής αποικίας χρέους.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ