}

05 Απριλίου, 2016

Ο νούμερο ένα εχθρός του τέταρτου Ράιχ και το σκάνδαλο του Παναμά

Όλοι γνωρίζουν το σκάνδαλο με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν, κάτω από την ονομασία «Panama Papers» – όπου αποκαλύφθηκε ότι, μία σειρά πάμπλουτων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και πολιτικοί, προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρύψουν ή/και να μην πληρώσουν φόρους, ανάλογους με τα εισοδήματα τους.

H Tελική Λύση της Εξόδου από το Ευρώ - Τα επόμενα 24ωρα στο Βερολίνο τελειώνουν όλα

  Συναντηση Λαγκαρντ-Μερκελ

Λαγκάρντ, Ντάισελμπλουμ, Τόμσεν, Μέρκελ προετοιμάζουν τα επόμενα 24ωρα στο Βερολίνο την Τελική Λύση για την Ελλάδα, με την έξοδο από την Ευρωζώνη να συγκεντρώνει πλέον τις πιο πολλές πιθανότητες. Ο πιο ασφαλής τρόπος να οδηγηθούμε εδώ είναι η περίφημη συζήτηση για την απομείωση του Χρέους η οποία δεν πρόκειται να γίνει δεκτή μόνο για την περίπτωση της Ελλάδας. Θα το ζητήσουν και τα υπόλοιπα κράτη που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Η Μέρκελ το κατέστησε σαφές στον Τσίπρα. Το μη κούρεμα του χρέους από την άλλη με μια κυβέρνηση κρατιστών (όπως και οι προηγούμενες) το μόνο που υπόσχεται είναι αίμα, δάκρυα και φόρους. Αίμα, δάκρυα και φόρους.

Τουρκικά τανκς βομβαρδίζουν το Σιρνάκ – διαλύεται η Τουρκία, κανείς δεν μιλά (βίντεο)

Τανκς βομβαρδίζουν το Σιρνάκ – διαλύεται η Τουρκία, κανείς δεν μιλά (βίντεο)
Στο βίντεο ντοκουμέντο που θα παρακολουθήσετε βλέπετε τα τουρκικά τανκς να βομβαρδίζουν την κυρίως κουρδική πόλη Σιρνάκ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016.
Η πόλη Σιρνάκ, προπύργιο της κουρδικής αντίστασης, ισοπεδώνεται κανονικά από τον τουρκικό στρατό που την πολιορκεί.

Πρέπει, οι διάφορες εκδοχές της Ισλαμικής θρησκείας να αντιμετωπίζονται ως Εγκληματικές Οργανώσεις;

Αποτέλεσμα εικόνας για Ισλαμική θρησκεία συνιστά εγκληματική οργάνωση και καταλΈνα πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό άρθρο του Θάνου Τζήμερου, δημοσιεύεται στο Liberal.gr.
Ουσιαστικά, ο πυρήνας της σκέψης είναι πως η Ισλαμική θρησκεία συνιστά εγκληματική οργάνωση και καταλήγει πως θα πρέπει οι πολιτικές ηγεσίες της δύσης, να επιμείνουν στην απαλοιφή συγκεκριμένων εδαφίων από το Κοράνι, προκειμένου να μην μπορούν, οι διάφοροι μουλάδες, να φανατίζουν μέχρι θανάτου, τους πιστούς, οδηγώντας τους σε πόλεμο με τους Χριστιανούς.

Τι πραγματικά κρύβει η σύγκρουση κυβέρνησης και ΔΝΤ - Όλα παίζονται μέχρι το Πάσχα

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, Η ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΩΝ 
Τις τελευταίες ημέρες, μετά και τις αποκαλύψεις των Wikileaks, παρακολουθούμε έναν “πόλεμο” μεταξύ κυβέρνησης και ΔΝΤ, τον οποίο μάλιστα χθες βράδυ ο Α. Τσίπρας κλιμάκωσε μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας αρκετές φορές με τη λέξη “ανόητοι” (χρησιμοποίησε μία λέξη από την επιστολή της Κ. Λαγκάρντ) σε βάρος των στελεχών του ΔΝΤ για την τακτική τους απέναντι στην Ελλάδα. Τι κρύβει όμως αυτή η σύγκρουση;

Η Τουρκία σε ρόλο "παγκόσμιου τρομοκράτη": Άναψε το φιτίλι της σύγκρουσης Αζερμπαϊτζάν-Αρμενίας και προκαλεί πάλι τη Ρωσία

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΙΡΑΚ

Η σύγκρουση μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν φαίνεται πώς κλιμακώνεται και πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν “τουρκικό δάκτυλο”. Η Άγκυρα προσπαθεί να ανάψει “φωτιά” σε ένα ακόμη ευαίσθητο σημείο, προκαλώντας τη Ρωσία και όλα δείχνουν πώς συμπεριφέρεται ως “παγκόσμιος τρομοκράτης”.

Επιστρέφουν τα οστά των ηρώων της επιχείρησης «Νίκη» από την Κύπρο


Επιστρέφουν τα οστά των ηρώων της επιχείρησης «Νίκη» από την Κύπρο


Ο Επίτροπος Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα Φώτης Φωτίου δήλωσε ότι έχει επιβεβαιωθεί η ταυτοποίηση 15 προσώπων μετά την εκσκαφή στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για το μοιραίο αεροσκάφος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, τύπου ″Νοράτλας″, που καταρρίφθηκε από φίλια πυρά στη διάρκεια της Τουρκικής εισβολής του 1974.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ