}

10 Απριλίου, 2016

Φορολογική δήλωση: Το πρόβλημα που έχουν οι στρατιωτικοί

Image
Γράφει ο Γιάννης Αντωνιάδης

Με την έναρξη της εφαρμογής του taxis για την υποβολή δηλώσεων φυσικών προσώπων έτους 2015, διαπιστώσαμε ότι, δε συμπεριλαμβάνονται οι ανείσπρακτες δεδουλευμένες αποδοχές (βάσει των διατάξεων του ν.4307/2014) που εισπράχθηκαν το έτος 2015 στο άθροισμα των καθαρών ποσών από μισθούς (κωδικοί 301 & 302), αλλά αναγράφονται διακεκριμένα στον πίνακα μηνυμάτων με την ένδειξη: «Αναδρομικά αποδοχών εκτός συντάξεων που φορολογούνται στο έτος που ανάγονται (υποβάλλεται τροποποιητική δήλωση στα έτη που αφορούν)...

Ελληνική στροφή προς την Ρωσία

Ραγδαίες Ανατροπές στο Πολιτικό Σύστημα μετά το Πάσχα;

Το "άνοιγμα" προς την Ρωσία μπορεί να αποδειχτεί πολύ χρήσιμο για την Ελλάδα, αν ξεφύγει από τις υπερβολές περί "ξανθού γένους", που θα κατέβει πάνοπλο να μας σώσει από οποιονδήποτε εχθρό .

Νέα αμφισβήτηση της Τουρκίας στο Αιγαίο

Χωρίς κανέναν σεβασμό πια για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται στο Αιγαίο η Τουρκία έσπευσε τα ξημερώματα του Σαββάτου να αμφισβητήσει εκ νέου την ελληνική Ζώνη Έρευνας και Διάσωσης, την ώρα που το ελληνικό Λιμενικό και η Frontex έδιναν αγώνα για την διάσωση των ναυαγών στο πολύνεκρο, όπως εξελίχθηκε τελικά, ναυάγιο λέμβου που μετέφερε 15 μετανάστες ανοικτά της Σάμου.

Εισβολή Σκοπιανών στο ελληνικό έδαφος - Συγκρούσεις προσφύγων-λάθρο με το σκοπιανό Στρατό (φωτό, vid)

Βίαιες συγκρούσεις σημειώνονται στην Ειδομένη με τους Σκοπιανούς στρατιώτες και αστυνομικούς να περνάνε μπροστά από τον φράχτη στα σύνορα και να επιχειρούν με δακρυγόνα και σφαίρες καουτσούκ εναντίον των λάθρο και προσφύγων εντός του ελληνικού εδάφους.
 H κεντρική φωτογραφία του άρθρου αλλά και το βίντεο δείχνουν ότι οι σκοπιανοί πέρασαν τον φράχτη και βρίσκονται εντός του ελληνικού εδάφους δίπλα σε ένα δέντρο!

Ο Τουρκος Πρέσβυς μας δίνει "μαθήματα Δημοκρατίας" στην Θράκη!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για kerim urasΠέρασε στο «ντούκου» μέσα στον γενικό χαμό των υποκλοπών, των διαπραγματεύσεων με το ΔΝΤ και τη Μέρκελ, αλλά όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Τούρκου πρεσβευτή Κερίμ Ουράς στη Θράκη ξεπερνούν κάθε όριο. Ο άνθρωπος θεώρησε ότι πήγε σε επαρχία του και κάθε τρεις και λίγο ειρωνευόταν την Ελλάδα ως «ανελεύθερη χώρα», διερωτάτο ειρωνικά «αν βρίσκεται σε έδαφος της Ευρωπαϊκής Ενωσης» και αν το καθεστώς «είναι ολοκληρωτικό», προειδοποιούσε απειλητικά για το θέμα της τουρκικής γλώσσας κ.λπ. Αλήθεια, εκεί στο υπουργείο Εξωτερικών είναι ικανοποιημένοι από όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας Ουράς; 

Ο εθνομάρτυρας και οι Τούρκοι

Αποτέλεσμα εικόνας για γρηγόριος ο ε
Σαν σήμερα, το 1821, οι Τούρκοι κρέμασαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη Γρηγόριο Ε', επειδή τον Μάρτιο είχε ξεσπάσει η Επανάσταση που μας ελευθέρωσε από τα άτιμα δεσμά της σκλαβιάς σε αυτούς. Οι Τούρκοι, διαχρονικά άνανδροι και άτιμοι, δεν σεβάστηκαν την υπογραφή που είχαν βάλει στη Συνθήκη Κιουτσούκ Καϊναρτζή, την οποία συνήψαν με τους Ρώσους το 1774. Το έβδομο άρθρο αυτής της συνθήκης ανέφερε ρητά ότι «η Πύλη υπόσχεται να παρέχει συνεχή προστασία στη χριστιανική θρησκεία και στις εκκλησίες αυτής».

ΗΠΑ και Ισραήλ περιμένουν άμεσα χτύπημα – μακελειό στην Τουρκία


ΗΠΑ και Ισραήλ περιμένουν άμεσα χτύπημα – μακελειό στην ΤουρκίαΕν αναμονή μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος στην Τουρκία βρίσκονται υπηρεσίες Ασφαλείας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για ένα πιθανό νέο μακελειό.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση για τους Αμερικανούς πολίτες, κάνοντας λόγο για υπαρκτές απειλές σε τουριστικές περιοχές της Τουρκίας. 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ: Οι άγνωστες επιτυχίες του 2015

Τις τελευταίες ημέρες, ο Ελληνικός Στρατός έγινε η αφορμή να δημοσιοποιηθεί η αντιπαράθεση που υποφώσκει τόσο στην πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ όσο -κι εδώ είναι το σημαντικότερο- ανάμεσα στα δύο κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. 

"Ενδιαφέρουσα" άσκηση της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας

'Ασκηση επιστράτευσης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  
Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"
Μία αρκούντος ενδιαφέρουσα άσκηση του τουρκικού στρατού στα παράλια του Αιγαίου    καταγράφεται και, λογικά, θα γίνει αντικείμενο παρακολούθησης από μονάδες του Ελληνικού Στρατού, που δεν θα ασχολούνται με την φροντίδα (στέγαση - σίτιση) των "προσφύγων" - λαθρομεταναστών που αποβιβάζονται συνεχώς στην Ελλάδα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ