}

12 Απριλίου, 2016

Ο εκτουρκισμός Ελλήνων, Κούρδων, Αρμενίων και Συρίων στην Εγγύς Ανατολή

Ενδιαφέρον κουρδικό δημοσίευμα, αναφέρεται στην αφομοίωση από τους Τούρκους, των Ελλήνων, των Κούρδων, των Αρμενίων,  των Σύριων, των Αράβων και των Εβραίων που ζούσαν στην κακώς ονομαζόμενη ‘Οθωμανική Αυτοκρατορία’, ορθότερα  Εγγύς Ανατολή, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.

Η Τουρκία θέλει την Κίναρο και άλλα 130 ελληνικά νησιά! - Τι δείχνουν οι χθεσινές υπερπτήσεις πάνω από Λέσβο και Οινούσσες ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΗΣΙΔΑ ΟΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΗΡΩΙΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΟΥ ΠΝ



του Λ. Λιγουριώτη

Τελειωμό δεν έχουν οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαιο: Μαζί με την χθεσινή υπερπτηση των Οινουσσών από 2 τουρκικά F-16 και την αμέσως επόμενη από 2 τουρκικά F-4 και ένα αεροσκάφος ανεφοδιασμού KC-135 στην βορειοανατολική Λέσβο, οι Τούρκοι θέτουν θέμα για ...κατάληψη και 17ου νησιού τους (!) από την Ελλάδα και συγκεκριμένα, όπως λένε, της νήσου Κίναρος και θέτουν επίσης συνολικό ζήτημα ιδιοκτησίας για 130 ελληνικές νήσους, νησίδες και βραχονησίδες!

Αχ Πατρίδα μου καημένη

Υποστράτηγος ε.α.
Αν μη τι άλλο, η «πρώτη (ελπίζω και τελευταία) φορά Αριστερά» δεν μας αφήνει να πλήξουμε.
Εικόνα: Χρήστος ΜπολώσηςΚάτι το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, κάτι οι γεμιστές ντομάτες της Θεανώς, κάτι τα σπίτια του κ. Σταθάκη, κάτι τα ανύπαρκτα θαλάσσια σύνορα (ρε πόσο δίκιο είχε ο μπαγάσας) του Αλέξη, κάτι οι ηλιοθεραπείες της Τασούλας, κάτι ο οικονομικός σχεδιασμός του κ. Μάδρα περί επενδύσεων από τους λαθρό, κάτι οι κοτσάνες του Μουζάλα περί «Μακεδονίας», κάτι τα αιωρούμενα πέη του Φαμπρ, γεμίζουν και ομορφαίνουν την ζωή μας, προσφέροντάς μας άφθονο θέαμα, διότι από άρτον, μάλλον καλύτερα θα ήταν να στραφούμε προς το παντεσπάνι. Α ρε πόσο μπροστά ήταν το Μαράκι η Αντουανετίτσα.

Σχέδιο ενοποίησης των ΑΟΖ Ελλάδας, Αιγύπτου, Ισραήλ και Κύπρου - Βασικό εμπόδιο ο Ερντογάν !! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.

Tου Μάκη Ανδρονόπουλου
 
Η εύλογη πρόταση των Ρώσων να συμμετάσχουν οι Κούρδοι στις διαπραγματεύσεις της Γενεύης για το μέλλον της Συρίας, ανοίγει μια νέα σελίδα στην προοπτική διευθέτησης των πολυδιάστατων θεμάτων του ευρύτερου Μεσανατολικού ζητήματος, για το οποίο φαίνεται πως υπάρχουν νέοι σχεδιασμοί από την πλευρά των ΗΠΑ,

Μας κλέβουν την υγεία και μας πωλούν θάνατο...

Αποτέλεσμα εικόνας για γιατροίΚάθε φοιτητής που ολοκληρώνει τις σπουδές του σε ελληνική ιατρική σχολή έχει κοστίσει στο Δημόσιο, δηλαδή στον εαυτό του, στην οικογένειά του και στους λοιπούς φορολογούμενους πολίτες, δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Από το δημοτικό σχολείο μέχρι το πέρας των απαιτητικών σπουδών σε οποιαδήποτε ιατρική σχολή της πατρίδας μας το κόστος είναι εξίσου υψηλό με την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλει κάθε νέος ο οποίος θέλει να δώσει τον όρκο του Ιπποκράτους, προκειμένου να ασχοληθεί επαγγελματικά με το να αποκαθιστά την υγεία των ασθενών.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ