}

21 Απριλίου, 2016

Η Τουρκία έστειλε 5.000 ισλαμιστές με ειδικές δυνάμεις και ανέπτυξε την 5η τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στα σύνορα με Συρία - Δείτε βίντεο

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ
του Βασίλη Καπούλα
Aρμαγεδδώνας προβλέπεται στην Συρία καθώς η Τουρκία έστειλε 5.000 ισλαμιστές και τουρκικές ειδικές δυνάμεις σε Χαλέπι και Ινλίμπ ενώ    ανέπτυξε ξαφνικά την 5η τεθωρακισμένη Ταξιαρχία κατά μήκος των συνόρων με την Συρία. 

Olympics 2016: Olympic torch begins journey to Rio

By Sophie Eastaugh, for CNN

ΣΟΚ: Ανακοινώθηκε η ανέγερση ακόμα 11 μουσουλμανικών πόλεων από την κυβέρνηση!

ΝΟΜΙΜΟΜΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Νέο σοκ από την κυβέρνηση στους Ελληνες πολίτες σε ότι αφορά το προσφυγικό: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την ανέγερση άμεσα ένδεκα (5+6) ακόμα μικρών μουσουλμανικών πόλεων για τους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες, με σχετική δήλωση του ΑΝΥΕΘΑ Δ.Βίτσα.

Αερομαχία δύο Su-30 της RuAF με τέσσερα ισραηλινά F-15 πάνω από την ρωσική βάση στην Συρία


ΑΠΕΜΠΛΑΚΗΣΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ!


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Αερομαχία μεταξύ δύο Su-30 της RuAF με τέσσερα ισραηλινά F-16 έλαβε χώρα πάνω από την ρωσική βάση του Hmeimim στην Συρία καθώς τα ισραηλινά μαχητικά ερχόμενα από την  Μεσόγειο πέταξαν πάνω από την Λαττάκεια.

Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απατεώνες… Γιατί τους πιστεύουμε ακόμα;

Αποτέλεσμα εικόνας για μΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Το λέμε συνέχεια. Οι Έλληνες πολιτικοί είναι απατεώνες. Μπορεί όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι. Το χειρότερο όμως από όλα, είναι το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα αρκετοί που τους πιστεύουν. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί που τους υποστηρίζουν και τους ψηφίζουν. Σαν να ζούμε σε παράλληλο σύμπαν, όπου οι πολιτικοί κλέβουν και εξαπατούν, ενώ εμείς νομίζουμε ότι φταίνε εξωγήινοι!

Η Ελληνική Απάντηση στο Αιγαίο!!! Ο σχεδιασμός των Ενόπλων Δυνάμεων απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα!!

Έξυπνος Πόλεμος

Οι Ένοπλες Δυνάμεις  είναι αφενός ένα από τα πλέον νευραλγικά κομμάτια του κρατικού μηχανισμού από την στιγμή που η αποστολή του είναι η ασφάλεια της χώρας, και αφετέρου ο τομέας που έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα. Ωστόσο είναι κοινώς αποδεκτό από την εκάστοτε κυβέρνηση πως σε ότι αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχει μια λεπτή γραμμή που δεν θα πρέπει να ξεπερασθεί ανεξαρτήτου του λειτουργικού κόστους.

Πανικός από την τουρκική επιθετικότητα: Κατεπείγον αίτημα στις ΗΠΑ για να εκσυγχρονιστούν τα F-16!

ΣΕ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το μπαράζ των παραβιάσεων των εναέριων συνόρων της χώρας και των πτήσεων επάνω από το ελληνικό έδαφος των τουρκικών μαχητικών που δείχνουν να "κάνουν ότι θέλουν" στο Αιγαίο, αλλά κυρίως το ελάχιστο χρονικό διάστημα (λιγότερο από 30 μήνες) που έχει απομείνει για την ένταξη σε υπηρεσία στην τουρκική Αεροπορία των πρώτων μαχητικών πέμπης γενιάς F-35, έχουν θορυβήσει τόσο την πολιτική όσο και την στρατιωτική ηγεσία στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ