}

09 Μαΐου, 2016

Μόλις βγήκε Δήμαρχος άρχισε την προβολή του Αλλάχ στο... Λονδονιστάν

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη 

Ο Σαντίκ Καν, νέος μουσουλμάνος, (τύπου Μπουτάρη), δήμαρχος του Λονδίνου, ακόμα δεν μπήκε καλά καλά στο δημαρχείο και επέβαλλε σε όλα τα λεωφορεία στην βρετανική πρωτεύουσα να καλύπτονται με την μουσουλμανική επιγραφή, «Subhan Αλλάχ» (Δόξα Αλλάχ).

Πού είν' το παρακράτος σου μωρή;...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Είναι λυπηρή η διαπίστωση, αλλά στην Ελλάδα η συλλογικότητα έχει πεθάνει.

Διότι δεν μπορεί κανείς να ονομάσει ''συλλογικότητα'' τις πεντ'-έξη-εφτά διαφορετικές πορείες και συγκεντρώσεις μερικών εκατοντάδων πολιτών, που πολύ εύκολα μπορούν να τις διαλύσουν καμιά δεκαριά παρακρατικοί με κουκούλες προβοκάροντας και προκαλώντας την -άλλο που δεν ήθελαν- επέμβαση των ΜΑΤ.

Ακομβίωτε Στρατάρχη, πέρασε καλά το CESME στο κεντρικό Αιγαίο;

Το μόνο χειρότερο από το να με βρίσει ο Καμμένος, όπως έκανε απαντώντας πανικόβλητος στον Γιάννη Πλακιωτάκη για όσα απίθανα συμβαίνουν με την θρασύτητα των μεμέτηδων και την δική του αδράνεια, θα ήταν το να με επαινέσει. Θα έπρεπε να απολογούμαι μέρες στους φίλους μου.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 9 Μαΐου1945: Η πραγματική μέρα της Ευρώπης όπου γονάτισε ο Χίτλερ (Σπάνιο Ιστορικό βίντεο με την παρέλαση στην Μόσχα)!!!



9 Μαΐου: Η πραγματική μέρα της Ευρώπης όπου γονάτισε ο Χίτλερ (βίντεο)
ΣΤΟ ΣΠΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΖΟΥΚΩΦ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!!!!!!!!! 

Στις 9 Μαΐου 1945, ώρα 0.43 π.μ., στην αίθουσα της στρατιωτικής σχολής μηχανικού, στο προάστιο Κάρλσχορστ του Βερολίνου, υπογράφεται η άνευ όρων συνθηκολόγηση της Γερμανίας. Στις 30 Απριλίου 1945 και ενώ οι Σοβιετικοί είχαν φτάσει σε απόσταση αναπνοής από την Καγκελαρία ως αποτέλεσμα της Μάχης του 
Βερολίνου, ο Χίτλερ αυτοκτονεί και οι επιζώντες διάδοχοί του υπογράφουν την άνευ όρων συνθηκολόγηση.

Ο βαρύς λογαριασμός που θα πληρώσουν μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες - Αναλυτικοί πίνακες

Το δόγμα «Κίσινγκερ» καθορίζει τις εξελίξεις στην Ελλάδα! - Ο Τσίπρας θα “κλείσει” όλα τα Εθνικά θέματα.



 «Είναι παρανοϊκό και πράξη εθνικής ντροπής να υπάρχει νόμος που απαγορεύει ο Πρόεδρος να μπορεί να διατάξει μια δολοφονία.»  Henry Kissinger, 1975

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει νοήμων Έλλην, ο οποίος να μην πιστεύει ότι τις διαχρονικές γεωπολιτικές εξελίξεις στην Πατρίδα μας τις υποκινούσαν πάντοτε, ελέγχοντάς τες οι ΗΠΑ. Θεωρώντας την Ελλάδα κομβικό και στρατηγικό σημείο στον έλεγχο της ευρύτερης περιοχής της λεκάνης της Μεσογείου από τους ίδιους, αλλά και 

στην επιτήρηση της εταίρας υπερδύναμης, της Ρωσίας.

Τα πρόβατα, η συμμορία, οι λύκοι, το λεωφορείο και ο οδηγός της συμφοράς




34Κατ’ αρχήν είναι υπερβολικό να χαρακτηρίζει κανείς όλους τους βουλευτές της συγκυβέρνησης πρόβατα, επειδή ψήφισαν ξανά όλοι μαζί ΝΑΙ – αφού την τιμή αυτή την έχουν αναμφίβολα οι Έλληνες Πολίτες οι οποίοι, αφενός μεν τους έστειλαν στη Βουλή, αφετέρου παραμένουν ήσυχοι στα σπίτια τους, περιμένοντας υπομονετικά τον από μηχανής θεό να τους σώσει. Άλλωστε, είδαν τι συνέβη με το ΟΧΙ του 62% – οπότε έχουν βάλει πλέον μυαλό.

Ο αισχρός ρόλος του συνδικαλισμού


Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης 

Όλοι είμαστε μάρτυρες τού τρόπου που, επί όλα τα χρόνια της “μεταπολίτευσης”, ο συνδικαλισμός διαμορφώθηκε στον άλλο ακρογωνιαίο λίθο (ο έτερος είναι η Οικονομική Ολιγαρχία) της άνθισης της κομματοκρατίας που τη γιγάντωσή της στήριξαν στους ώμους τους, οι δυο αυτοί Ηρακλείς της.

Συριακή μουσουλμανική μειονότητα στην Κομοτηνή;

Πρίν μιά βδομάδα γράψαμε γιά τό θέμα τῶν Σύριων (;) προσφύγων πού ἔρχονται καί ἐγκαθίστανται στήν Κομοτηνή χωρίς νά πάρει εἴδηση ἡ τοπική πλειονοτική κοινωνία.



Οι Τούρκοι “σβήνουν τα φώτα” στο Αιγαίο και “ψάχνουν το ατύχημα”

Στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο ΥΕΘΑ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γ. Στόλντεμπεργκ, ο Πάνος Καμμένος το είπε καθαρά: “Η συμπεριφορά των Τούρκων στο Αιγαίο θα οδηγήσει σε ατύχημα, μ΄ ότι αυτό μπορεί να προκαλέσει στη περιοχή”!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ