}

23 Μαΐου, 2016

Αναδρομικές μειώσεις 50% στα μερίσματα Δημοσίου και Αποστράτων!


ΣΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Σύνδρομο... ΕΚΑΣ με εξοντωτικές περικοπές  χτυπά αυτή τη φορά τα συνταξιοδοτικά μερίσματα 500.000 πολιτικών και στρατιωτικών συνταξιούχων, καθώς ο νέος τρόπος υπολογισμού των μερισμάτων τους κρύβει μειώσεις 50%, αντί 32%!

Πόσα θέλεις για να με τρελάνεις

Ρωτάμε λοιπόν με το στόμα του Νίκου Ξανθόπουλου τους απανταχού ΣΥΡΙΖΑίους και έναν έναν χωριστά: 
« Πόσα θέλεις για να με τρελάνεις, για να σου τα δώσω όλα μετρητοίς».

Πόσα θέλεις για να με τρελάνεις / Πόσα θέλεις για να με τρελάνεις, για να σου τα δώσω όλα μετρητοίς.

Αυτά τραγούδαγε εκεί κάπου το 1978 ο Νίκος Ξανθόπουλος. Τη μουσική του τραγουδιού, έχει γράψει ο Χρ. Νικολόπουλος, πάνω σε στίχους του Ηλία Πολυδώρου. Ένα μικρό μπρέϊκ (τρομάρα μας) στα καλλιτεχνικά και θα επανέλθω.

Επιχείρηση εκκένωσης στην Ειδομένη εντός της εβδομάδας(;)

Επιχείρηση εκκένωσης στην Ειδομένη εντός της εβδομάδας(;)

"Αύριο ξεκινά, κατά πάσα πιθανότητα, η διαδικασία μεταφοράς των προσφύγων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ειδομένη σε χώρους φιλοξενίας που προετοίμασε η κυβέρνηση, αξιοποιώντας πρώην βιομηχανικούς χώρους" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος του Συντονιστικού Οργάνου για το Προσφυγικό, Γιώργος Κυρίτσης.

Αυτοί είναι οι 56 νέοι βουλευτές της Κύπρου: Η πιο πολυκομματική Βουλή στην ιστορία

Από την ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών της Επαρχίας Λευκωσίας, Λευκωσία 23 Μαΐου 2016.ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥΑπό την ανακήρυξη των εκλεγέντων βουλευτών της Επαρχίας Λευκωσίας.

Λευκωσία: Από την απώλεια της ισχύος των ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, αλλά και των ΔΗΚΟ- ΕΔΕΚ, τη νίκη των μικρών και την είσοδο οκτώ κομματικών σχηματισμών ορίζεται η ανθρωπογεωγραφία της νέας Βουλής, που είναι η πιο πολυκομματική στην ιστορία της κυπριακής δημοκρατίας.

«Δεν νοιάζονται οι ευρωπαίοι αν η Ελλάδα γίνει Λίβανος»!


«Δεν νοιάζονται οι ευρωπαίοι αν η Ελλάδα γίνει Λίβανος»!


Του Γιάννη Σιδέρη
Η θέση της χώρας μας έχει υποβαθμισθεί στο έπακρο. Στα μάτια των ευρωπαίων ηγετών - και σίγουρα κάποιων λαών – μοιάζει, αν όχι σαν παρίας, τουλάχιστον σαν να μην αποτελεί ενιαίο και συστατικό τμήμα της ευρωπαϊκής ολότητας. Κάπως σαν ένα ενοχλητικό παρεπόμενο…

Η παρτίδα τους και η πατρίδα μας

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Και να λοιπόν που φτάσαμε και στο αδιανόητο. Στην πλήρη κατάλυση του Συντάγματος, στην αυτοαναίρεση της κυβέρνησης από τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά της, στην κατάργηση του κυβερνητικού συμβουλίου, αλλά και του Κοινοβουλίου. Αυτό ψήφισαν, εν ολίγοις και συν τοις άλλοις οι «περιλάλητοι δημοκράτες και τα λοιπά φληναφήματα που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της σύγχρονης πολιτικής αλήτ.

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙTHΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΛΕΤΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΑ 
45 χρόνια μόχθησε η Χούντα του Ιωαννίδη για την ημέρα τούτη. Το δίκτυο του "Έλληνα Γκιουλέν" διάβρωσε τα πάντα για να έρθουν τα πνευματικά του παιδιά και δημιουργήματα, ο Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμένος, να παραδώσουν την Ελλάδα στους παγκόσμιους εμπόρους των λαών για 99 χρόνια.

Η τελευταία αυταπάτη του ΣΥΡΙΖΑ και των δανειστών

Του Λεωνίδα Βατικιώτη 

Δεν έχουν τέλος τα ρεκόρ της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου!
Δύο μνημόνια σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός έτους, με τη σαφή αναφορά σε «συμπληρωματικό Μνημόνιο Κατανόησης» στην τελευταία παράγραφο της απόφαση της Ευρωομάδας της 9ης Μαΐου 2016 να ακυρώνει την προσπάθεια διασκέδασης των εντυπώσεων εκ μέρους του Μαξίμου…

«Κυκλώνουν» οι Ομογενείς τα Σκόπια – Στη μάχη και Έλληνες βουλευτές των ΗΠΑ

«Κυκλώνουν» οι Ομογενείς τα Σκόπια – Στη μάχη και Έλληνες βουλευτές των ΗΠΑ
Ο Ελληνισμός συσπειρώνεται γύρω από το εγχείρημα της Παμμακεδονικής ΗΠΑ για άρση της προσωρινής αναγνώρισης των Σκοπίων από τις ΗΠΑ ως «Μακεδονία».
Mε τη δηλωμένη υποστήριξη του ομοσπονδιακού βουλευτή, Γκας Μπιλιράκη, μέλους του «Congressional Caucus on Hellenic Issues» και τη συσπείρωση ολοένα και περισσοτέρων ομογενειακών οργανώσεων συνεχίζεται η παγκόσμια εκστρατεία της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ για τη συλλογή υπογραφών (petition) με σκοπό την ανάκληση της λανθασμένης απόφασης της Αμερικανικής κυβερνήσεως το 2004 για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ