}

01 Ιουνίου, 2016

Υποβολή φορολογικών δηλώσεων. Ποιες οι προθεσμίες και ποια τα πρόστιμα.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 είναι η καταληκτική ημερομηνία της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το έτος 2015, όπως υπενθυμίζει το Υπουργείο Οικονομικών, καλώντας τους πολίτες, τους λογιστές – φοροτέχνες, το ΟΕΕ και όλους τους σχετικούς φορείς να συμβάλλουν, ώστε να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία έγκαιρα και χωρίς την λογική της «τελευταίας στιγμής», που μπορεί να οδηγήσει σε ταλαιπωρίες και υπερφόρτωση του συστήματος.  

Οι πολιτικοί και οι αυταπάτες της εξουσίας

Γράφει ο Χρήστος Μπουσιούτας 

Η Δύναμη και η Εξουσία δεν είναι το ίδιο πράγμα.
Δύναμη σημαίνει να μπορείς να πετύχεις άμεσα αυτό που πιστεύεις, αυτό που οραματίζεσαι και σχεδιάζεις.
Εξουσία σημαίνει ότι μπορείς να δώσεις εντολή για την επίτευξη ενός στόχου. Διατάζεις για να γίνει αυτό που θέλεις. Για να γίνει πράξη όλο αυτό όμως, δεν εξαρτάται από σένα.

ΠΑΤΑΓΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ - Ποιοι πολιτικοί εμπλέκονται σε offshore και πως καθάρισαν . - Δήλωση-βόμβα του Χάρη Καστανίδη

Kι όμως κάποιοι τη γλίτωσαν. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό κ. Χάρη Καστανίδη έστω και μια μέρα να ισχύσει ο νόμος και άρα εφαρμόζεται αίρει το αξιόποινο της πράξης και όποιος έχει offshore εταιρεία θα την γλιτώσει» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Καστανίδης.
«Είναι δυνατόν να φέρνουμε νόμο που να επιτρέπει σε πολιτικούς, δικαστές, διοικητές τραπεζών και αλλά δημόσια πρόσωπα αυτού του επιπέδου να έχουν offshore;» διερωτήθηκε.

Αποχώρησε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από εκπομπή του Mega. - Πλακώθηκε με τον Κεγκέρογλου, μην το χάσετε

Απολαυστικό VIDEO Κεγκέρογλου-Μπάρκα στο πρωινό του Mega. O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πέταξε τα μικρόφωνα και έφυγε από το studio. Tα πιο άγρια έρχονται…



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Μήνυμα από τον "διαχειριστή" του ιστολογίου 

ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ : Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη. Ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε. Δεν είμαι δημοσιογράφος, αλλά ένας απόστρατος αξιωματικός της Π.Α. που αποφάσισε να κάνει αυτό που δεν κάνουν οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Αναδρομικά από φέτος η τριετής φοίτηση στις Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών

Με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ορίζεται πλέον ότι η τριετής φοίτηση στις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) αρχίζει από το ακαδημαϊκό έτος 2015 -2016 και καταλαμβάνει δε τους εισαχθέντες στις ΑΣΣΥ κατά το εν λόγω ακαδημαϊκό έτος.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ, ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ρωσικά ΜΜΕ: «Ο Β.Πούτιν στο θρόνο του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα» - Ποιο μήνυμα έστειλε στην Toυρκία (φωτό, vid)

του Βασίλη Καπούλα

"Στο θρόνο του τελευταίου Αυτοκράτορα" Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε o πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν στην Τουρκία. Η Ρωσία αναλαμβάνει τον ηγετικό ρόλο των Ορθοδόξων και στέλνει ηχηρή προειδοποίηση στην Τουρκία να μην ανοίξει πολεμικό μέτωπο απέναντι στη Ρωσία ή σε κάποια άλλη Ορθόδοξη χώρα όπως Ελλάδα, Κύπρο, Αρμενία, Βουλγαρία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ