}

03 Ιουνίου, 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για μουσουλμανική μαντίλα στο ίδιο... τσουβάλι με τον Σταυρό!
Η Ευρωπαϊκή Ενωση είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη. Το σχήμα δεν είναι οξύμωρο, αλλά απολύτως αντιπροσωπευτικό της κατάστασης που βιώνουμε άπαντες. Ο χρυσοπληρωμένος γραφειοκρατικός και «πολιτικά ορθός» Μολώχ των μηχανισμών της σοβιετοποιημένης Ε.Ε. απεμπολεί όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτισμού, της κοινωνικής οργάνωσης και της οικονομίας που κατέστησαν αυτήν την ήπειρο ιδανικό προορισμό για όλους τους κατοίκους της Ασίας και της Αφρικής που επιθυμούν να μεταναστεύσουν.

ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΚΑΙ ΣΑΜΟ Οργανωμένο (από τη ΜΙΤ;) σχέδιο εξέγερσης μεταναστών με στόχο τον τουρισμό και την ασφάλεια της Ελλάδας (βίντεο)

Το βράδυ της Τετάρτης παράνομοι μετανάστες συνεπλάκησαν μεταξύ τους και έβαλαν φωτιά στο κέντρο κράτησης της Μόριας στη Λέσβο. Χθες, συνέβη ακριβώς το ίδιο στη Σάμο με πολλούς τραυματίες. Πόσο τυχαία είναι αυτά τα επεισόδια, που απαιτούν την επέμβαση των ΜΑΤ, της Πυροσβεστικής και καταλήγουν στα νοσοκομεία πολλοί εκ των μεταναστών; Κάποιοι πιστεύουν πώς δεν είναι τυχαία και βλέπουν οργανωμένο σχέδιο εξέγερσης με στόχο την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδας και τον τουρισμό.

ΓΕΑ: Δεν αφορά η καθήλωση τον τύπο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας


ΓΕΑ: Δεν αφορά η καθήλωση τον τύπο Super Puma της Πολεμικής ΑεροπορίαςΣύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αφορούν στην καθήλωση Ελικοπτέρων Super Puma, κάνει γνωστό ότι ο τύπος των Ελικοπτέρων Super Puma (AS-332 C1), που ανήκουν στη δύναμη της Πολεμικής Αεροπορίας, δεν περιλαμβάνεται  στους υπό καθήλωση τύπους. 

«Γενιτσαραγάδες»

Οι «γενιτσαραγάδες» ή η διαλεκτική της αποστασίας 


Καὶ ἡ γ-αἰτία εἶστε σεῖς, οἱ γὶ-ἄνομοι Πασάδες,
π’ ἀφῆνετ’ ἀχαλίνωτους τσὶ γιαννιτσαραγάδες·[  ]
Το Τραγούδι του Δασκαλογιάννη

Του Γιώργου Καραμπελιά

Ο Ιωάννης Βλάχος, ο θρυλικός Δασκαλογιάννης, που επιχείρησε την πρώτη επανάσταση των Κρητών ενάντια στην τουρκική κατοχή, το 1770, σύμφωνα με το μακρύ άσμα που συνέθεσε, δεκαέξι χρόνια μετά, ο μπαρμπα Μπατζελιός, το «Τραγούδι του Δασκαλογιάννη», σε 1032 στίχους, είχε μια στιχομυθία με τον Τούρκο πασά, αμέσως πριν τον τραγικό θάνατό του με γδάρσιμο.

Σοφοί δε προσιόντων...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Τώρα δηλαδή που μετατρέψατε έναν λαό σε ζήτουλα, εντάξει;
Το φχαριστηθήκατε;
Αυτός ήταν ο στόχος σας;  
Να εξαθλιώσετε κυρίως αυτούς που δεν έφταιξαν, που δεν μιζαρίστηκαν, που δεν είχαν καμία σχέση με τις ρεμούλες και τις βρωμιές σας και το μόνο λάθος τους (εγκληματικό πράγματι) ήταν πως σας ψήφιζαν ξανά και ξανά, είτε για κυβέρνηση, είτε για αντιπολίτευση;

Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας Πομάκος!

Απειλούνται με αφανισμό από την Τουρκία

Δυστυχώς, η δυστυχία του να είσαι Έλληνας Πομάκος πρέπει να ομολογήσουμε ότι βαρύνει εξ ολοκλήρου όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις, τις κατά τόπους στη Θράκη ελληνικές αρχές που υπάγονται ή όχι σε αυτές τις κυβερνήσεις (αλήθεια, υπάρχουν ελληνικές αρχές στη Θράκη που υπερασπίζονται και προωθούν τα ελληνικά συμφέροντα ενάντια στις τούρκικες προκλήσεις;) και όλα τα ελληνικά κοινοβούλια σε όλες τις κομματικές τους συνθέσεις. Είναι μια διαπίστωση αντικειμενικά αδιαμφισβήτητη, όποιος και να την διατυπώσει.

Δεν φοβήθηκαν τις τουρκικές αντιδράσεις οι Γερμανοί βουλευτές: Ναι, είναι Γενοκτονία…

Με το βλέμμα στην ‘Αγκυρα και στις πιθανές αντιδράσεις της, το γερμανικό ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο αναγνώρισε σήμερα σχεδόν ομόφωνα (με μία ψήφο κατά και μία αποχή) ως γενοκτονία την σφαγή των Αρμενίων το 1915 από τις δυνάμεις της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, αλλά και ότι παραδέχεται τον «άδοξο» ρόλο του Γερμανικού Ράιχ, το οποίο, αν και διέθετε επαρκή πληροφόρηση, δεν έκανε ό,τι μπορούσε για να την σταματήσει.

Η αλήθεια για την Τουρκία – 72 εθνότητες ζητούν τη λευτεριά τους

Η αλήθεια για την Τουρκία – 72 εθνότητες ζητούν τη λευτεριά τους
Η 563η επέτειος από την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως, εορτάστηκε και φέτος με πρωτοφανείς παράτες και χολιγουντιανά σκηνικά στην Τουρκία.
Ευτυχώς, το θέαμα μεταδόθηκε μέσω της τηλοψίας σε όλον τον πλανήτη. Σε Ανατολή και Δύση. Ακόμα και οι πιο δύσπιστοι, πείσθηκαν για το γεγονός της αδιατάρακτης συνέχειας του θεσμού των γενιτσάρων από την Οθωμανία στην Τουρκία.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ