}

07 Ιουνίου, 2016

Το ιδρυτικό καταστατικό του ΚΙΕΦ : Εκφράζουμε όλους τους Έλληνες πολίτες στην ύπαιθρο και στις πόλεις, λέει το τουρκόφρονο κόμμα!!!

ΚΙΕΦ

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το ιδρυτικό καταστατικό του ΚΙΕΦ, στο οποίο δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ (!!!) για μειονότητα, είτε εθνική είτε θρησκευτική!

Οι σκοποί του κόμματος, η λειτουργία του και τα ιδρυτικά του μέλη – Σε περίπτωση διάλυσης του ΚΙΕΦ ολόκληρη η κινητή και ακίνητη περιουσία του περιέρχεται στα βακούφια της μειονότητας.

Πώς θα γλιτώσετε από τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών


Προκειμένου να μη χάσετε όλα τα λεφτά σας στις τράπεζες πρέπει να προχωρήσετε στη δήλωση ακατάσχετου τραπεζικού λογαριασμού στο taxisnet για να προστατεύσετε ποσά μέχρι 1.250 ευρώ μηνιαίως.
Για να δηλώσετε τον ακατάσχετο λογαριασμό πρέπει να μεταβείτε στην ειδική εφαρμογή του taxisnet στη διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/accountdecl/year2014/accountdecl/index.jsp και για να εισέλθετε χρησιμοποιήστε τους κωδικούς του λογαριασμού σας στο taxisnet. Αναλυτικά, δείτε τι ισχύει για τις κατασχέσεις της εφορίας.

Τουρκία και Αλβανία στήνουν σκηνικό έντασης

Ανησυχητικά σημάδια κατάρρευσης του διεθνούς κύρους της χώρας όσα συνέβησαν στα Τίρανα. Άγκυρα και Σκόπια επιχειρούν να επιβάλλουν εκβιαστικά τετελεσμένα.
Ανησυχητικά σημάδια κατάρρευσης του διεθνούς κύρους της χώρας και της αποτελεσματικότητας της εξωτερικής πολιτικής αποτελούν τα όσα συνέβησαν χθες στα Τίρανα κατά την επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά, καθώς και τα Τίρανα, όπως προηγουμένως η Άγκυρα και τα Σκόπια, επιχειρούν να επιβάλλουν εκβιαστικά, τετελεσμένα στην Ελλάδα.

ΘΡΑΚΗ: Κατάργηση δικαστικών αρμοδιοτήτων Μουφτή και Σαρίας – Αν όχι τώρα, πότε;

Κ. Γούναρη

Αφού στα μεγάλα ζητήματα της χώρας θα αργήσουμε να δούμε φως, ίσως είναι χρήσιμο να ασχοληθεί κανείς και πρώτιστα η κυβέρνηση με τα πιο «μικρά». Ένα από αυτά – με έντονο νομικό και τοπικό ενδιαφέρον – είναι οι δικαστικές αρμοδιότητες του Μουφτή.

Κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία (video και μαρτυρίες)

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Είναι χιλιάδες οι αναφορές απλών ανθρώπων που ως τουρίστες επισκέφθηκαν την Τουρκία και διαπίστωσαν την ύπαρξη ξεχασμένων από την Ελλάδα τούρκων που λατρεύουν τον Χριστό. Άλλοτε επίσημα, όπως στην γιορτή του Αη Γιώργη του Κουδουνά, άλλοτε κρυφά, σε σπίτια, ένας τεράστιος αριθμός κρυπτοχριστιανών προσεύχεται στους Αγίους, την Παναγία και Στον δημιουργό των πάντων, περιμένοντας καρτερικά τη στιγμή που θα μπορέσουν ελεύθεροι να δηλώσουν την πίστη τους και να μετέχουν ανεμπόδιστα των Αγίων Μυστηρίων της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού.

Γκαρσόν! Τον λογαριασμό!...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Στην εικόνα φαίνονται οι οφειλές μας ανά ημερομηνία μέχρι περίπου τον δεκαπενταύγουστο.
Είναι περίπου 15 δις. 
Δύο φορες η δόση που περιμένουμε (όχι εμείς ο λαός, αφού κι αυτά σε μας θα τα φορτώσουν) να εκταμιευτεί στα τέλη του μήνα.

Ποντιακό αντάρτικο; - Νέο κτύπημα ανταρτών στον Πόντο κατά του τουρκικού Στρατού με νεκρούς και τραυματίες - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΚΚ ΜΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου


H Toυρκία δέχθηκε νέο κτύπημα στο εσωτερικό της από επίθεση ανταρτών και αυτό συνέβη στον Πόντο, όπου δραστηριοποιούνται, μεν, κουρδικές επαναστατικές οργανώσεις, αλλά έχουν κάνει και την εμφάνισή τους ποντιακές κρυπτοχριστιανικές ένοπλες ομάδες.

Πανικός στην Κωνσταντινούπολη: Έκρηξη με τουλάχιστον 11 νεκρούς στο κέντρο της Πόλης

Τρόμος μετά το νέο τρομοκρατικό χτύπημα
Πανικός στην Κωνσταντινούπολη: Έκρηξη με τουλάχιστον 11 νεκρούς στο κέντρο της ΠόληςΕπτά αστυνομικοί και τέσσερις πολίτες -μέχρι στιγμής- τα θύματα - Στόχος της επίθεσης λεωφορείο της αστυνομίας - Τουλάχιστον 36 οι τραυματίες - Αποκλεισμένο το ιστορικό κέντρο της Πόλης .

Revealed: How NATO Planned to Win World War Three in Europe

The high cost of stopping the Soviets.
Kyle Mizokami

The North Atlantic Treaty Organization (NATO) was formed in 1949 to oppose Soviet expansionism in Western Europe. The end of the war saw the Soviet Union solidify its gains in Eastern Europe, garrisoning countries such as Poland, Hungary, Czechoslovakia, Romania, Bulgaria and East Germany. NATO was a direct response to the raising of what Winston Churchill deemed the “Iron Curtain.”

«Η Θράκη είναι ένα βήμα πριν από την εξόντωση. Ο Θεός να βάλει το χέρι του!»

Τον κώδωνα του κινδύνου στην Αθήνα που... κοιμάται κρούει η δασκάλα των Πομάκων Χαρά Νικοπούλου, μιλώντας για επικείμενες εξτρεμιστικές ενέργειες αλλά και γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης! 

Από τον Σωτήρη Λέτσιο 
«Στη Θράκη συντελούνται και τα οκτώ στάδια γενοκτονίας. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο έκτο στάδιο».

Κοτζιάς: Να προσέχουμε όταν μιλάμε για τους Τσάμηδες

Κοτζιάς παρουσία Αλβανού ΥΠΕΞ: Να προσέχουμε όταν μιλάμε για τους Τσάμηδες«Θα πρέπει να προσέχουμε, όταν μιλάμε για τους Τσάμηδες», καθώς «δεν εννοούμε καμία ομάδα Αλβανών πολιτών και ασφαλώς δεν εννοούμε την Αλβανία», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλβανό ομόλογό του Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Ραγδαία εθνική αποσύνθεση

Αποτέλεσμα εικόνας για Φίλης γενοκτονίαΣε  πλήρη σύνθεση το υπουργικό συμβούλιο είναι 44 άτομα. Παρόντος του πρωθυπουργού αυτό το σχήμα αριθμεί 45 ανώτατα στελέχη της εκτελεστικής εξουσίας. Η απλή αριθμητική μάς αποκαλύπτει ότι 44 άνθρωποι καταδέχονται να κάτσουν δίπλα στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, τον αρνητή της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία εν όψει F-35: Μεταφέρουν το επιχειρησιακό κέντρο - Πάνε για προμήθεια νέου α/α συστήματος - ΦΑΒΟΡΙ ΟΙ S-400




Μικρή επιβιωσιμότητα από άμεσα πλήγματα καταστροφής καταφυγίων διακριβώθηκε ότι έχει το νυν σύστημα κεντρικού ελέγχου και διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας από τις νέες δυνατότητες που έχει αποκτήσει η τουρκική Αεροπορία και κυρίως από αυτό που έρχεται με "ταχύτητα τρένου", το F-35 και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο πρώην αεροπορικό στρατηγείο του ΝΑΤΟ, το CAOC 7, στο Κουτσόχερο Λάρισας, η "καρδιά" του έγκαιρου συστήματος προειδοποίησης της χώρας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ