}

17 Ιουνίου, 2016

Η επίθεση του εχθρού αρχίζει από τις προπαρασκευαστικές ενέργειες

Αν συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε ανεκτικότητα στις τουρκικές προσβολές δεν θα χάσουμε μόνον τα Ίμια, αλλά πολύ περισσότερα... 

Μια είδηση που μετέδωσε η ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post», ότι μετά από 35 χρόνια αποφάσισε το Ιράκ να μηνύσει το Ισραήλ για τον βομβαρδισμό του πυρηνικού αντιδραστήρα του, στις 7 Ιουνίου του 1981, δίνει τη αφορμή για προβληματισμό σχετικά με το κατά πόσο είναι «φιλικές» ή όχι οι σχέσεις μας με την Τουρκία.

Πανελλήνιες 2016: Οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΓΕΛ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2016Μετά από τη σκληρή και απαιτητική δοκιμασία των πανελλαδικών εξετάσεων ήρθε η ώρα των βαθμών.
Ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα οι βαθμοί των Πανελληνίων Εξετάσεων από το υπουργείο Παιδείας και μπορείτε να τους δείτε στη σελίδα του υπουργείου  https://results.it.minedu.gov.gr/    αφού συμπληρώσετε τη φόρμα με τα στοιχεία σας.

Orthodox churches to meet after 1,000 years, beset by divisions

Holy Synod of Orthodox Churches begins proceedingsOrthodox churches from around the world will meet in Greece from Sunday for the first such council in a millennium, but deep divisions and key absences already threaten to mar the gathering.

Θρίλερ στο Αιγαίο: "Κυνήγι" έξι πλοίων κατάφορτων με όπλα - Απέπλευσαν από Τουρκία για τη Λιβύη και τον εξοπλισμό του ISIS - ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Θρίλερ στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο με έξι πλοία που απέπλευσαν από λιμάνια της Τουρκίας γεμάτα όπλα και πυρομαχικά και τα οποία έχουν προορισμό τη Λιβύη με στόχο να εξοπλίσουν τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους που έχουν δημιουργήσει πυρήνες μετά και την αποχώρηση τους από τη Συρία και το Ιράκ.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ