}

03 Ιουλίου, 2016

Να οραματιστούν?!

Ας ανακεφαλαιώσουμε, στο θέμα των Μαρινόπουλων και στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με το ομώνυμο μεγαλομπακάλικο. Δικαίως, νομίζω, ερχόμαστε και επανερχόμαστε, γιατί οι ζωές χιλιάδων ανθρώπων και των οικογενειών τους, κινδυνεύουν να μπουν στην κατάψυξη!

To F 35 στην Βρετανία του Brexit! - Εντυπωσιακές φωτό από το “νέο αόρατο όπλο”

f35_kc135

Η Βρετανία λίγες ημέρες μετά από το Brexit,υποδέχεται στο έδαφός της ένα δικό της F 35 και ακόμη πέντε από τις ΗΠΑ! Κάποια απ΄ αυτά θα πετάξουν στην αεροπορική επίδειξη που θα γίνει στο πλαίσιο της γνωστής αεροπορικής έκθεσης  στο Φάρμπορο,λίγο έξω από το Λονδίνο.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ (ΠΑΛΙ) ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ

Ηλθε η ώρα να συνέλθουμε ως έθνος και να κάνουμε τους δικούς μας λογαριασμούς
Image result for κύπρος ισραήλ τουρκίαΣτο άρθρο μας της Παρασκευής προσπαθήσαμε να κάνουμε μια «ξερή» αναφορά των γεγονότων που οδήγησαν στη διακοπή των σχέσεων Ισραήλ - Τουρκίας, που αποκαθίστανται ύστερα από διάστημα έξι ετών και αφού έχει υπογραφεί σχετική συμφωνία.
Η Τουρκία, που υφίσταται τις συνέπειες μιας άφρονος πολιτικής που στόχευε στην

Το «e-mail gate» κλονίζει την Χίλαρι Κλίντον: Ο γαμπρός της «τζογάριζε» στο ελληνικό χρέος με απόρρητες πληροφορίες που του έδινε η ίδια ως ΥΠΕΞ! -

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Mεγάλο σκάνδαλο ταλανίζει την προεδρική υποψηφιότητα της πρώην Αμερικανίδας ΥΠΕΞ, Χίλαρι Κλίντον, η οποία κατέθεσε στο FBI στο πλαίσιο της έρευνας για τη χρήση του προσωπικού της email κατά τη διάρκεια της θητείας της μέσω του διαχειρίστηκε παράνομα απόρρητες πληροφορίες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ ως προς το ελληνικό χρέος προς όφελος του γαμπρού της, Μαρκ Μεζβίνσκι.
Εν ολίγοις η οικογένεια Κλίντον «τζογάριζε» με την ελληνική δυστυχία.

Η Οικογένεια του Δολοφονημένου Ρώσου Πιλότου Δεν δέχεται την «Αποζημίωση» από την Τουρκία

Από την απόδοση τιμών στον νεκρό πιλότο, στη Μόσχα.
Russia Beyond the Headlines 1-7-16
H οικογένεια του Ρώσου πιλότου ΄Ολεγκ Πεσκώφ, που σκοτώθηκε από Τούρκο «γκρίζο λύκο» εξτρεμιστή, μετά την πτώση του με αλεξίπτωτο στη Συρία, όταν το βομβαρδιστικό του καταρρίφθηκε από τουρκικό καταδιωκτικό, απέκρουσε την ιδέα ότι θα μπορούσε να δεχτεί αποζημίωση από την Τουρκία.

Το ιερατείο της Ευρώπης

Είναι απογοητευτικές οι δηλώσεις των κορυφαίων στελεχών της ΕΕ, οι οποίοι συγχέουν προφανώς το κοινό οικοδόμημα με το σοβιετικό τερατούργημα – οι δείκτες μεταναστευτικού φόβου

Γιατί πατέρα;


Όπου θα ακούς να "βαράνε νταούλια" 
να είσαι έτοιμος να κρεμάσεις κουδούνια

- Γιατί πατέρα "βαράνε τα νταούλια" για το Brexit οι γνωστοί διαμορφωτές της κοινής γνώμης;

«Σφαγή» στις συντάξεις: Ποιοι χάνουν μερίσματα και επίδομα τέκνων- Εως 40% οι μειώσεις στις επικουρικές


 Η μείωση στα εισοδήματα των συνταξιούχων που μέσα σε λίγες ημέρες έχασαν ΕΚΑΣ, μερίσματα και είδαν και επιπλέον μειώσεις λόγω της παρακράτησης φόρου συνεχίζεται ακάθεκτη έως το τέλος Αυγούστου. 

Ετοιμαστείτε ...


 Είναι πολύ εύκολο από την ασφάλεια του καναπέ μας και με την ελευθερία που μας παρέχουν τα μέσα δικτύωσης να σχολιάζουμε και να επικρίνουμε ή να επιδοκιμάζουμε.
Δεν είναι, όμως, αρκετό. 
Ήρθε η ώρα να πάρουμε θέση. Να ξεφύγουμε από την ασφάλεια της αγέλης και της στάνης. Είναι κρίμα και άδικο να αφήνουμε τους επαγελματίες πολιτικούς να λυμαίνονται το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ