}

14 Ιουλίου, 2016

Στην Τουρκία ο ΑΤΑ -16 παραβιάσεις σήμερα στο Αιγαίο

Toyrkoaero

Eπίσημη επίσκεψη στην Τουρκία στο πλαίσιο των ΜΟΕ θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Τρίτη 19 Ιουλίου ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Εθνικό έγκλημα – Νομοθετούν τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις


Μέχρι σήμερα είχαμε απλά την υποψία ότι η Αριστερά δε γνωρίζει πως λειτουργεί ο θεσμός του Στρατού, ή το Σύνταγμα ή έστω οι νόμοι.

kammenotsiprasΣήμερα όμως, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιβεβαίωσε τις υποψίες μας.

Mε τροπολογία που ήρθε νύχτα στη Βουλή από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, θεσμοθετείται για πρώτη φορά στη χώρα μας ο συνδικαλισμός στις Ένοπλες

5 cool planes you might find yourself traveling on soon (VIDEO)

Showing off at Europe's biggest air show
Future of Aviation explores the next leaps forward in the world of air travel, from jet technology to passenger experiences. Read CNN's sponsorship policy
Farnborough, England (CNN)It's kind of like Fashion Week for aviation geeks.
This week's Farnborough International Airshow outside London is so big it takes two years to put the whole thing together.

Five 'wow' moments at the world's 'greatest' airshow

Thom Patterson, CNN

Το ρωσικό υπερηχητικό αεροσκάφος που θα βομβαρδίζει από το διάστημα (vid)

Το επόμενης γενιάς υπερηχητικό πυρηνικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος τύπου stealth της Ρωσίας θα είναι έτοιμο μέχρι το 2020, υποστηρίζουν ρώσικες πηγές.
Σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας ο κινητήρας του αεροσκάφους έχει ήδη δοκιμαστεί και το αεροσκάφος θα μπορούσε σε έξι χρόνια να είναι έτοιμο.

Η αθωότητα δεν μένει πιά εδώ...

Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Το τεκμήριο της αθωότητας και άρα το δικαίωμα στην συμπαράσταση και στον οίκτο, έχει τελειώσει για όλους μας εδώ και καιρό.

Δεν βρίσκεται ούτε στη ναυαρχίδα της μνημονιακής προπαγάνδας,

Το Τέλος των Μύθων

Το Τέλος των Μύθων

Του Δρ Σπυρίδωνος Πλακούδα*

Η ειδησεογραφία των προηγούμενων ημερών υπήρξε άκρως ενδιαφέρουσα. H Τουρκία συμφώνησε σε πλήρη ομαλοποίηση των σχέσεών της με το Ισραήλ και, εν συνεχεία, με τη Ρωσία ενώ δρομολογήθηκε η αποκατάσταση των

ΤΟ STRATFOR ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΘΕΡΜΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ… «ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ» ΤΟΥΡΚΙΑΣ

golge-cia-den-flas-rusya-ve-karadeniz-raporu--2268792
Αίσθηση και ανησυχία προκαλεί στον τουρκικό τύπο η πρόβλεψη που διατυπώνεται από το γνωστό αμερικανικό Κέντρο Σκέψης και Στρατηγικών Ερευνών, Stratfor, που όπως είναι γνωστό εκφράζει τις απόψεις της CIA, ότι το νέο πεδίο θερμής αντιπαράθεσης μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας θα είναι η Μαύρη Θάλασσα, όπου προβλέπεται να υπάρξει και θερμό επεισόδιο με απρόβλεπτες συνέπειες για τη παγκοσμία ειρήνη.

“Σηκώθηκε” το πρώτο γερασμένο P3 για να εκσυγχρονιστεί στην ΕΑΒ (ΦΩΤΟ)

“Σηκώθηκε” το πρώτο γερασμένο P3 για να εκσυγχρονιστεί στην ΕΑΒ
Το πρώτο από τα 5 συνολικά αεροσκάφη ναυτικής συνεργασίς P 3 Orion του ΠΝ που θα εκσυγχρονιστούν, πέταξε από την Ελευσίνα και προσγειώθηκε στην Τανάγρα και στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ.

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ-ΣΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ - Φορολογία δίχως τέλος: Ποιοι χάνουν αναδρομικά απαλλαγή & έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ - Αλλαγές επί τα χείρω και στα τέλη κυκλοφορίας


της Μαρίνας Νικολάκη

Αλλαγές επί τα χείρω για τον ΕΝΦΙΑ του 2016 και μάλιστα με αναδρομική ισχύ φέρνει το πολυνομοσχέδιο - σκούπα του υπουργείου Οικονομικών που κατατέθηκε χθες στη

Πλημμέλημα η δωροδοκία κομμάτων με παραγραφή στην 5ετία! - ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, «σφάζονται» δήθεν για το ποιος φταίει ... (BINTEO)

Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Πλημμέλημα η δωροδοκία κομμάτων με παραγραφή στην 5ετία!
Του Κώστα Τσιτούνα

Με απίστευτες παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και με το μανδύα της δήθεν πολιτικής σύγκρουσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, η αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. κουκουλώνει το

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ