}

21 Ιουλίου, 2016

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ «ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ»

Τουρκία πηγαίνει όπου είναι το συμφέρον της, ανεξαρτήτως αντιδράσεων, ενώ εμείς ξεπουλάμε τα πάντα, στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Εμείς οι Έλληνες έχουμε πολιτικούς ανδρείκελα και υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ξεπουλάμε το μέλλον των παιδιών μας, στα Παγκόσμια Σιωνιστικά αφεντικά!!!

Το 1/3 των Τούρκων στρατηγών στη φυλακή! Τι είπε ο ΓΓ του ΝΑΤΟ για τον τουρκικό στρατό

erdogan_akar1-660x330Η Τουρκία στο γύψο με τη βούλα Ερντογάν!

Με τις ανακοινώσεις του ο Ερντογάν απλά επικύρωσε αυτό που όλοι έχουμε καταλάβει από την Παρασκευή:στην γειτονική χώρα αναμετρήθηκαν δύο δικατατορίες.Κέρδισε προς το παρόν αυτή του Ερντογάν.

Εαν δεν υπήρχαν οι Ελληνες πιλότοι, οι Τουρκοι ήδη θα είχαν κανει επιθετική κίνηση στο Αιγαίο…


Πάντα σε απίστευτη ετοιμότητα οι Ατρόμητοι Φρουροί του Αιγαίου… Αυτοί οι φύλακες άγγελοι των δικαίων του γαλάζιου ελληνικού ουρανού, που δίνουν καθημερινά τη δική τους απάντηση στους δοσίλογους πολιτικάντηδες που δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να σκύβουν δουλικά το κεφάλι στις απαιτήσεις των «εχθρών». Οι πιλότοι της ελληνικής αεροπορίας άγρυπνοι φρουροί

Οι 8 τούρκοι φυγάδες ξεσκεπάζουν τον "ανθρωπισμό" του ΣΥΡΙΖΑ

Καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει εκδοθεί ακόμη η απόφαση σχετικά με το αίτημα του πολιτικού ασύλου των 8 τούρκων φυγάδων που προσέφυγαν στην Ελλάδα για να γλιτώσουν από την οργή του Ερντογάν.

Γράφει ο Παναγιωτίδης Μάρκος 

Όμως, αυτή η δημιουργηθείσα κατάσταση (με ευθύνες συγκεκριμένων κομματικά τοποθετημένων θεσμικών προσώπων) στάθηκε αφορμή για να βρεθεί η «δημοκρατική»

“Ο “μάστορας” Ερντογάν έγινε Εμβέρ Πασάς*”!

Γράφει ο Αχμέτ Αλτάν 

Το άρθρο του Αχμέτ Αλτάν, είναι γραμμένο ώρες πριν από το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν. Είναι κόλαφος για τον Τούρκο πρόεδρο.
Δεν γνωρίζουμε αν ο δημοσιογράφος είναι ακόμη ελεύθερος ή... ζωντανός!

Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης: «Κάνουμε ότι μπορούμε με τα μέσα που μας επιτρέπουν να έχουμε»


«Η Πολεμική Αεροπορία  βρίσκεται σε πλήρη επιφυλακή, παρακολουθούμε τα πάντα και στο μέτρο των δυνατοτήτων της κάνει ότι μπορεί για να υπερασπίσει την ασφάλεια και την Εθνική ακεραιότητα της χώρας». Αυτά δήλωσε μεταξύ

EΠΙ 7 ΜΕΡΕΣ : Η απόπειρα για πραξικόπημα στην Τουρκία και πώς (κάποιοι) το δικαιολογούν


Image result for πραξικόπημα στην Τουρκία
Μoυ κάνει τεράστια εντύπωση ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζεται στην πατρίδα μας, εν τέλει δικαιολογείται, η απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Η Εθνοσυνέλευση στην Αγκυρα βομβαρδίστηκε, άνθρωποι ποδοπατήθηκαν, τανκς και ελικόπτερα άνοιξαν πυρ κατά του πλήθους, δημόσιοι λειτουργοί στασίασαν, παρά ταύτα το «πρόβλημα» δεν είναι οι πραξικοπηματίες, αλλά το «στημένο» πραξικόπημα Ερντογάν.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες διέσωσαν τον Ρ.Τ.Ερντογάν από το πραξικόπημα ενημερώνοντας τη ΜΙΤ;

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΙΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ
Tο ρωσικό πρακτορείο Sputnik επικαλούμενο ιρανικά ΜΜΕ, ισχυρίζεται πως ο Τούρκος Πρόεδρος ειδοποιήθηκε από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες για το πραξικόπημα που επρόκειτο να εκδηλωθεί λίγες ώρες αργότερα, πριν δηλαδή τα τανκς βγουν στους δρόμους

Διπλή προειδοποίηση Ξυδάκη σε Άγκυρα για «8» και Αιγαίο

Image result for Νίκος Ξυδάκης
Διπλή προειδοποίηση στην Άγκυρα για τους «8» Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο από τη χώρα μας, αλλά και για το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, απηύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στον Real Fm 97.8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΕΛ.ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ : Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΦΟ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ - Κυπριακή εκπομπή για την εισβολή των τούρκων στη Κύπρο το 1974.


Ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΕΛ.ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ H ΑΓΝΩΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Α/Γ ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ 

Του Αντιναυάρχου εα Κ. Βάλλα 
Ο σκοπός του παρόντος δημοσιεύματος είναι να παρουσιάσει την άγνωστη για πολλούς, δράση του Αρματαγωγού ΛΕΣΒΟΣ, του Κυβερνήτη Πλωτάρχη Ελευθέριου Χανδρινού (ΠΝ) και του πληρώματός του, κατά την εισβολή.

Ρ.Τ. Ερντογάν: Κήρυξε την Τουρκία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τυπικά για τρεις μήνες αλλά πρακτικά για όσο θέλει!

ΒΑΖΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ "ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ" ΠΡΑΚΤΙΚΆ ΓΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!
της Χριστίνας Φλάσκου

Διάγγελμα στον λαό της Τουρκίας κάνει ο Ταγίπ Ερντογάν, μετά από την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας. Μέχρι στιγμής το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι θέτει την χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τρεις ολόκληρους μήνες!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ