}

08 Αυγούστου, 2016

ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 9 ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ! Mετα τις ΗΠΑ η Τουρκία τα «ξανασπάει» με το Ισραήλ: «Η Mossad μαζί με την CIA διοργάνωσαν το αποτυχημένο πραξικόπημα»

Η επαναπροσέγγιση Τουρκίας-Ισραήλ έφτασε στο τέλος της, κάτι που αναμένονταν καθώς οι ΗΠΑ των Δημοκρατικών (και των Ρεπουμπλικάνων εν μέρει) και το Ισραήλ πάντοτε αποτελούν ένα κοινό πκέτο, καθώς ο αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος, ΑΚΡ, ο Vedat Demiröz, κατήγγειλε ότι μαζί με την CIA και η ισραηλινή μυστική υπηρεσία MOSSAD, έχει εμπλακεί στο πραξικόπημα και βρίσκεται παρασκηνιακά πίσω από τους πραξικοπηματίες.

«Προσκυνηματική» εκδήλωση στο Γράμμο απο την Ε.Α.Α.Σ

The SAS Greek Civil War.pdf - Adobe ReaderΦέρεται εις γνώση των μελών της Ε.Α.Α.Σ Αθηνών, ότι το τριήμερο από 27 έως 29 Αυγ 2016 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη προσκυνηματική εκδήλωση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των ευκλεώς αγωνισθέντων και ηρωικώς πεσόντων της περιόδου 1946-1949.

Το φυσάνε και δεν κρυώνει τα αμερικανάκια : Οι Κινέζοι κατασκεύασαν 2 αεροπλανοφόρα με το μισό κόστος 1 των ΗΠΑ

Ευθείες βολές δέχθηκε η κυβέρνηση Ομπάμα για το κόστος του υπο κατασκευή αεροπλανοφόρου Φόρντ, το οποίο έχει κοστίσει 13,5 δις δολάρια και αυτή τη στιγμή απαιτούνται ακόμα 2,3 δις και τουλάχιστον ακόμα ένας χρόνος αναμονή μέχρι να παραδοθεί.
Σίγουρα θα είναι ότι πιο σύγχρονο έχει ο πλανήτης, όμως τόσο η τριετής πλέον

Ο υποπρόξενος, οι γκιουλενιστές και ο ρόλος τους στη Θράκη

Στη διαμαρτυρία για την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, που κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη και ζήτησαν πολιτικό άσυλο, η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη, όμως ήταν αξιοσημείωτη η παρουσία γκιουλενικών. Ο υποπρόξενος, πάντως, επέλεξε να παραμείνει σιωπηλός 

Μια παράξενη σιωπή επικρατούσε στο γενικό

Στόχος των κουκουλοφόρων ο χριστιανισμός;

Μολότοφ από κουκουλοφόρους στη Μονή Πετράκη

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Μηνύματα προς τον κόσμο της Ελληνικής Ορθοδοξίας φαίνεται πως αποφάσισαν να στείλουν οι γνωστοί – άγνωστοι κουκουλοφόροι που δρουν ανεξέλεγκτα πλέον στην Ελλάδα,

Σαν βγαίνει ο Χότζας στο τζαμί...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Και τί θα γίνει ρε παιδιά με κείνους τους κορμοράνους του Βοτανικού;
Ναι, ναι, εκείνους που απειλούνταν με εξαφάνιση αν χτιζόταν εκεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Τώρα με το τζαμί δεν έχουν ανάγκη;
Τί διάλο; Υπάρχουν και κορμοράνοι μωαμεθανοί;

Τζαμιά στην Αθήνα: Ανικανότητα και ιδεοληψίες υποθηκεύουν επικίνδυνα το μέλλον της Ελλάδος

Γράφει ο Λεωνίδας Κουμάκης 

Την σημερινή Ελλάδα της μεγάλης οικονομικής κρίσης εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες νέοι επιστήμονες και φωτεινά μυαλά, την ίδια ώρα που διορίζονται σαν υπουργοί όχι μόνο σοβαροί ή αξιόλογοι επιστήμονες αλλά και κάποιοι που αποτελούν ένα παράξενο μείγμα ανιστόρητου και αμόρφωτου το οποίο συνήθως εμπλουτίζεται με πλούσια δόση

Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Ο φύλακας άγγελος της ομάδας ενόργανης είναι Σμήναρχος!

Προσγείωσε το Μιράζ, πήρε το ιατρικό του βαλιτσάκι και «πετάχτηκε» στο Ρίο, στο πλευρό του παγκόσμιου πρωταθλητή μας Λευτέρη Πετρούνια. Ο λόγος για τον Σμήναρχο ιπτάμενο στρατιωτικό γιατρό Οδυσσέα Παξινό, έναν πολυτάλαντο επιστήμονα, στέλεχος του 251 ΓΝΑ, ο οποίος παίρνει μέρος στην Ολυμπιάδα, ως γιατρός της αποστολής.

Ε.Δ.: Σε θέσεις μάχης για το νέο μισθολόγιο

Από τον
Ανδρέα Κούτρα
Ανησυχία στα στελέχη εξαιτίας των συνεχών δημοσιευμάτων, που παραμένουν επιφυλακτικά απέναντι στη δέσμευση του Αλέξη Τσίπρα.

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ - του Σάββα Καλεντερίδη

Αποτέλεσμα εικόνας για Τουρκίας με τις ΗΠΑ
Καλό είναι να ετοιμαστούμε για σκληρά ματς το επόμενο διάστημα
Η κρίση στις σχέσεις της Τουρκίας με τις ΗΠΑ βαθαίνει και παίρνει στην ουσία ιστορικές διαστάσεις. Αυτά που επιδιώκει η Τουρκία δεν είναι η έκδοση του Γκιουλέν ούτε μόνο η διακοπή των σχέσεων των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων με τους Κούρδους της Συρίας.
Οχι. Αυτά είναι οι προφάσεις. Αυτό που ζητεί η Τουρκία του Ερντογάν από τις ΗΠΑ είναι να αναστραφεί ο ρους της Ιστορίας. Τι εννοούμε;

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ