}

10 Αυγούστου, 2016

Αεροδιακομιδή Ασθενούς από Πλοίο (Video)

Αεροδιακομιδή Ασθενούς από Πλοίο - ΑΤ 063/2016
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ
Αρ. Ανακ. 063/2016
Αθήνα, 9 Αυγούστου 2016
Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 8 Αυγούστου 2016, ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής

Η Ρωσία ισχυρίζεται πως απέτρεψε ουκρανική εισβολή και τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κριμαία

Η Ρωσία ισχυρίζεται πως απέτρεψε ουκρανική εισβολή και τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κριμαία
H Ρωσική ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφαλείας (FSB) ανακοίνωσε ότι απέτρεψε μία ουκρανική εισβολή στην Κριμαία, που είχε σχεδιαστεί για να στοχεύσει υποδομές ζωτικές σημασίας.
Οι ρωσικές αρχές απέτρεψαν "τρομοκρατικές επιθέσεις" και μια ένοπλη εισβολή στην Κριμαία που, όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας FSB,

Νέα μείωση 6% στις κύριες συντάξεις

Αντιμέτωπη με τη λειψυδρία η ΣαμοθράκηΜία ακόμη περικοπή στις συντάξεις θα δουν χιλιάδες συνταξιούχοι στο τέλος Αυγούστου. Σε κάθε σύνταξη χωριστά και σε όλες τις καταβαλλόμενες αθροιστικά συντάξεις των συνταξιούχων καθώς και στις αμοιβές τους, εφόσον απασχολούνται, επιβάλλεται η εισφορά 6% για παροχές ασθενείας υπέρ ΕΟΠΥΥ.

Revealed: Russia's Lethal Seventh-Generation Fighter Jets?



Even before its first fifth-generation stealth fighter completes development, Russia has embarked on developing sixth and even seventh-generation follow-ons to the Sukhoi T-50 PAK-FA. Indeed, Sukhoi has already presented initial concepts for a new sixth-generation fighter to the Russian government.

Άννα Κορακάκη: Σημάδεψε το χρυσό και τις καρδιές των Ελλήνων


Άννα Κορακάκη: Σημάδεψε το χρυσό και τις καρδιές των Ελλήνων
Αυτή είναι η 20χρονη από τη Δράμα που ανέβασε την Ελλάδα στο πιο ψηλό σκαλί του κόσμου - Δάκρυα συγκίνησης και χαράς για το κορίτσι που δόξασε την χώρα μας

Η σκοποβολή έγινε από χθες, Τρίτη (10/08/2016) ελληνική υπόθεση και η Άννα Kορακάκη 

Κόσμος και Nτουνιάς στη σειρά για τους «Δελτάδες της 331» Μοίρας !(BIAS 2016-Video)

4_P7300526Κόσμος και Ντουνιάς στο Air Show (BIAS 2016) στο Βουκουρέστι …Τα βλέμματα όλων όμως έπεσαν στους Δελτάδες της 331 Μοίρας Παντός Καιρού που κυριαρχούν  στις Αναχαιτίσεις στο Αιγαίο!

H  331 Μοίρα  Παντός καιρού  της 114 Πτέρυγας Μάχης συμμετείχε, με ένα (1) διθέσιο αεροσκάφος M-2000-5, στο

Πρόσκληση Κατάταξης Σμηνιτών της ΠA με την 2016 Ε’ ΕΣΣΟ!


455Mε Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στην Πολεμική Αεροπορία με την 2016 Ε΄/ΕΣΣΟ, οι στρατεύσιμοι που έχουν κατανεμηθεί ή μεταφερθεί στην Πολεμική Αεροπορία και είναι σωματικής κατηγορίας πρώτης έως και τέταρτης (Ι/1 έως Ι/4) και ανήκουν στις παρακάτω κλάσεις και κατηγορίες:

Έρχεται Προκήρυξη για πρόσληψη 600 Ετοιμοπόλεμων Οπλιτών Άμεσα!


parelasi-thes-708


Τρέχουν και δεν φτάνουν στα επιτελεία να καλύψουν τα κενά που παρουσιάζονται ήδη και στις Μάχιμες Μονάδες και επιστρατεύουν κάθε μέσο ..Ακόμη και την πρόσληψη 600 Μάχιμων Ετοιμοπόλεμων Οπλιτών στις Αρχές του Φθινοπώρου!

Κεραυνοί κατά του Τούρκου Α/ΓΕΕΘΑ από δημοσιογράφο: Κόβετε την καρωτίδα του Στρατού!


Image
Ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του άλλοτε παντοδύναμου Τούρκου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, κάνει ένας παγκοσμίου φήμης Τούρκος δημοσιογράφος, με αφορμή τια απανωτές ταπεινώσεις που δέχεται το κεμαλικό μοντέλο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και φέρουν την υπογραφή και του Τούρκου αρχιστράτηγου.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ