}

16 Αυγούστου, 2016

Η ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ _ Του Σάββα Καλεντερίδη


Αποτέλεσμα εικόνας για κούρδοι ιρακ συρίαΗ Τουρκία αναμφίβολα εισέρχεται σε μια ιστορική περίοδο. Οι ισορροπίες, όπως εμπεδώθηκαν στην περιοχή από τις Συνθήκες Sykes - Picot και Λωζάννης (1916 και 1923, αντιστοίχως), κυρίως

Aσημένιο μετάλλιο ο Σπύρος Γιαννιώτης

Τον αγώνα της ζωής του έδωσε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 10.000 ανοικτού νερού με 1.52.59.8. Τον ίδιο ακριβώς χρόνο έκανε και ο Ολλανδός, Φέρι Βέερμαν, ο οποίος πήρε το χρυσό μετάλλιο. Οι κριτές χρειάστηκαν τη βοήθεια του «φώτο - φίνις» και πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι να αποφασίσουν ποιος από τους δύο αθλητές θα αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης.

500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΔΥΚ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ…!!! (VIDEO)


ΑΝ ΔΕΝ ΒΟΥΡΚΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!

ΕΛΔΥΚ

ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ... 
ΠΡΟΔΩΘΗΚΑΜΕ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Ο ΤΑΞΧΟΣ  ΠΑΝ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (βίντεο)


Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

foto1-3Ένας Αυστριακός ειδικός σε πολιτικά θέματα, ο Dr. Michael Ley αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι περίπου 1,5 εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες έχουν εγκατασταθεί σήμερα μόνο στην Γερμανία.

Choïgou: πιθανή συμφωνία με τις ΗΠΑ για στρατιωτική συνεργασία στο Χαλέπι..το ΝΑΤΟ θα χτύπαγε τη Συρία με 624 πυραύλους κρουζ

13445596_291491097864488_1594180899595585799_n
H Ρωσία και οι ΗΠΑ είναι κοντά σε μια συμφωνία για στρατιωτική συνεργασία στο Χαλέπι ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ρώσος υπουργός Άμυνας Sergueï Choïgou.

«Είμαστε σε μια φάση πολύ δραστήρια των διαπραγματεύσεων με τους αμερικανούς εταίρους μας […] και σε ημιδιαρκή επαφή με την Washington», τόνισε ο Choïgouσε συνέντευξη που μεταδόθηκε από τη ρωσική ΤV.

Δείτε πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου


Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Σεπτεμβρίου

Την Τρίτη 30 Αυγούστου θα καταβάλλει τις συντάξεις Σεπτεμβρίου το Δημόσιο, ενώ την ίδια μέρα θα πληρωθούν και οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ.
Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη, ενώ ο ΟΓΑ θα τις καταβάλλει επίσης την πρώτη εργάσιμη ημέρα του μήνα.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ