}

30 Αυγούστου, 2016

Δεύτερη επιστολή: Θύελλα αντιδράσεων από το κλείσιμο της ΣΤΥΑ και σκληρή κριτική στον Α/ΓΕΑ.


Οι αντιδράσεις για τα όσα ψηφίστηκαν στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ για την ΣΤΥΑ δεν πρόκειται να σταματήσουν εύκολα. Στόχος των απόφοιτων της Σχολής δεν φαίνεται να είναι τόσο ο ΥΕΘΑ αλλά τα “πυρά” έχουν στραφεί κυρίως προς τον Α/ΓΕΑ.

Μετά από την επιστολή του Επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ κ. Παναγιώτη Καράμπελα που δημοσίευσε το Militaire.gr

Οι λευκές σελίδες είναι ματωμένες!


Ο Νίκος Φίλης αποφάσισε να... γράψει πάλι Ιστορία. Το κακό είναι ότι το πρόσφατο παρελθόν του υπουργού Παιδείας μόνο καλός οιωνός δεν είναι για την πρόθεσή του να ανοίξει ξαφνικά το κεφάλαιο του Εμφυλίου στην Ελλάδα. Ο κ. Φίλης, ο άνθρωπος που «βάπτισε» τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας «εθνοκάθαρση» και την έβγαλε από την ύλη των σχολικών βιβλίων, δεν μπορεί να είναι ο εγγυητής της συγγραφής κρίσιμων και πολιτικά «ευαίσθητων» κεφαλαίων του σύγχρονου ελληνικού δράματος που ήταν ο Εμφύλιος Πόλεμος.

Εύοσμα ροζ άνθη του ΣΥΡΙΖΑϊκού αγρού… εύγε παιδιά!


Όσο και να θέλεις να αντισταθείς στην ευκολία του να αρχίσεις να ξιφουλκείς κατά των κυβερνώντων, τόσο προσπαθούν να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη, Οπότε από καιρού εις καιρόν, δεν μπορείς να μην υποκύψεις και να ασχοληθείς σε παραπολιτικό επίπεδο, με αυτά τα απίθανα που συμβαίνουν στη χώρα, από τότε που ανέλαβαν οι αγωνιστές-σωτήρες (ως

Ο Σόρος υπονομεύει Ελλάδα & άλλες χώρες … - Ισραηλινή επίθεση!

 Της Caroline B. Glick
ΠΗΓΗ: The Jerusalem Post  
Πολλά αμερικανικά ΜΜΕ αγνόησαν τα χιλιάδες e-mails του ιδρύματος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος από το δίκτυο ακτιβιστών χάκερ DCLeaks. Το Ίδρυμα Open Society Foundation (ΟSF) του Σόρος υπήρξε το όχημα μέσω του οποίου ο δισεκατομμυριούχος διέθεσε πακτωλό δολαρίων τις δύο τελευταίες δεκαετίες σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ