}

08 Σεπτεμβρίου, 2016

Δριμεία επίθεση στρατηγού προς τον Πάνο Καμμένο: Κύριε υπουργέ με ποιο ηθικό δικαίωμα φοράτε στολή;


Ï Õðïõñãüò ÅèíéêÞò ¶ìõíáò ÐÜíïò ÊáììÝíïò, óõíïäåõüìåíïò áðü ôïí Áñ÷çãü ÃÅÅÈÁ Íáýáñ÷ï ÅõÜããåëï ÁðïóôïëÜêç ÐÍ êáé ôïí Áñ÷çãü ÃÅÓ ÁíôéóôñÜôçãï Âáóßëåéï Ôåëëßäç, åãêáéíßáóå ôéò ïéêßåò óôÝãáóçò ðñïóùðéêïý óôï Êáóôåëüñéæï.
Εξόργισε η αμφίεση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, του Πάνου Καμμένου, με στρατιωτική στολή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Καστελόριζο για τα εγκαίνια 17 οικίσκων που έχουν κατασκευαστεί στο νησί για τις ανάγκες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΥΕΘΑ: Η Ελλάδα να αναλάβει τη θαλάσσια επιτήρηση από Κύπρο έως Λιβύη


londinoΣτο Λονδίνο βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, όπου διεξάγεται η Σύνοδος των Υπουργών Άμυνας για την ενίσχυση των ειρηνευτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Εθνών.

Αεροσκάφη C-27: Τι έχουν “τα έρμα” και δεν πετάνε;

c_27j_03-660x330Υποψήφια για αγορά από τον Καναδά για αποστολές έρευνας και διάσωσης είναι τα αεροσκάφη C-27, που διαθέτει και η ΠΑ.

Το διαθέτει είναι σχετικό βέβαια, αφού ως γνωστόν από τα οκτώ που έχουμε παραλάβει πετάνε κατά μέσο όρο…ένα με δύο.

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥΣ! Κόβουν τις συντάξεις για να φουσκώσουν τις τσέπες τους

%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-600x276Τη 3η δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης του 2016 θα λάβουν τα πολιτικά κόμματα, τα οποία θα μοιραστούν 5 εκατ. ευρώ.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η κυβέρνηση προ των κινδύνων συσφίγγει ακόμα περισσότερο τις αμυντικές σχέσεις με το Ισραήλ: 12 ελικόπτερα της IAF στην Λάρισα

του Πέτρου Αναστασίου


H κυβέρνηση με δεδομένη την συνεχή μείωση των αμυντικών δαπανών και συνεπώς την διαρκή απομείωση των δυνατοτήτων των Ενόπλων Δυνάμεων (σχετικές δηλώσεις έχουν γίνει από το σύνολο των Αρχηγών των Επιτελείων άλλωστε με εξαίρεση τον Α/ΓΕΝ), συσφίγγει ακόμα περισσότερο την στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να "ξορκίσει" τις αδυναμίες του στρατεύματος ενισχύοντας την στρατηγική συνεργασία με το Τελ Αβιβ.

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ - Του Σάββα Καλεντερίδη

Οι αγωγοί Blue και Turkish Stream, και ο Κ. Καραμανλής

Αποτέλεσμα εικόνας για blue stream
Ο Μεσούτ Γιλμάζ (1947), καταγόμενος από το Μεσοχώρι (Καπτάνπασα) του νομού Ριζαίου, ήταν ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους πολιτικούς της Τουρκίας, αφού μόλις σε ηλικία 36 ετών ήταν αντιπρόεδρος του Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας, του Τουργκούτ Οζάλ, και σε ηλικία 40 ετών έγινε ο νεότερος υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, γνωστός στην Ελλάδα από το περίφημο Πρωτόκολλο Παπούλια - Γιλμάζ, που υπογράφηκε το 1998.

ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ; Νέα τραγωδία στην Λέσβο: Επικίνδυνες καταστάσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις - Προς μια Ελλάδα απροστάτευτη...

To χθεσινό θανατηφόρο - ένα ακόμα -ατύχημα με την ανατροπή του "αρχαίου" ΤΟΜΠ Μ113 στην Λέσβο και τον θάνατο του 38χρονου ΕΜΘ και τον βαρύτατο τραυματισμό του αρχηγού του πληρώματος στο μοιραίο ερπυστριοφόρο, απλά φέρνει πάλι στην επιφάνεια την τραγική κατάσταση στην οποία

Νέο φάρμακο κατά μορφών καρκίνου υπόσχεται «θαύματα» ακόμα και στο 4ο στάδιο της ασθένειας

ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Ένα νέο φάρμακο που δίνει ελπίδες στην αντιμετώπιση του καρκίνου, ακόμα και σε ασθενείς με καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, ετοιμάζεται να λάβει ταχεία έγκριση από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ