}

16 Σεπτεμβρίου, 2016

Ας κρατήσουν οι χοροί...


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος 

Παραιτήθηκε λέει από την θέση του ο Γενικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης (!), καταγγέλοντας συγχρόνως τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής για το ποσό που ξοδεύει η κυβέρνηση για κάθε πρόσφυγα και που είναι 15.000 ευρώ τον χρόνο.

Συνεχίζει τις επιθέσεις ο ΥΕΘΑ κ. Καμμένος εναντίον ε.ε. και ε.α. στελεχών των ΕΔ!!! - Κολλύρης, Θεοδώρου, Νατσιούλας, Δρακωνάκης και έπεται συνέχεια;


Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στις τάξεις των ΕΔ η επίθεση στον Αντγο ε.α. Ιωάννη Δρακωνάκη του ΥΕΘΑ και προέδρου των ΑΝΕΛ, που φαίνεται στο βίντεο, με αφορμή την ανοικτή επιστολή του πρώτου λόγω της συνεχόμενης χρήσης διαφόρων στολών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τον δεύτερο.Στην απάντηση του [ΕΔΩ] ο Αντγος ε.α. κ. Ιωάννης Δρακωνάκης καταρρίπτει με ευκολία τους ισχυρισμούς -

EKTAKTO: Σοβαρό επεισόδιο Συρίας-Τουρκίας-ΗΠΑ: Αμερικανοί στρατιώτες αναπτύχθηκαν στη Β.Συρία και ύψωσαν την Αμερικανική σημαία προστατεύοντας τους Κούρδους (εικόνες-βίντεο)


Του Βασίλη Καπούλα
Σοβαρό επεισόδιο Συρίας-Τουρκίας-ΗΠΑ σημειώθηκε πριν λίγο καθώς Αμερικανοί στρατιώτες αναπτύχθηκαν στο Tal Abyad υψώνοντας την Αμερικανική σημαία στις θέσεις των Κούρδων YPG και SDF ώστε οι τουρκικές δυνάμεις να μην τολμήσουν να επιτεθούν.
Μάλιστα οι Αμερικανικές σημαίες γίνονται αντιληπτές μέχρι…Τουρκία στο συνοριακό πέρασμα Akcakale στη ΝΑ Sanliurfa.

Άστραψε και βρόντηξε ξανά ο Καταδρομέας και πήρε αμπάριζα τους …Πάντες!

898Άστραψε και βρόντηξε ξανά ο Καταδρομέας και πήρε αμπάριζα τους πάντες …Παρατρεχάμενους , «αποδομητές» και μη , σε μια επιστολή  Καταπέλτη απάντησε ουσιαστικά στις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Καμμένου  που έκανε στην ΔΕΘ!

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ