}

24 Σεπτεμβρίου, 2016

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ; Ολική ανατροπή στον βομβαρδισμό του κομβόι του ΟΗΕ: Ήταν αμερικανικό drone Predator με Hellfire υποστηρίζει αναλυτής (Βίντεο)

Ήταν αμερικανικά drone τα οποία κτύπησαν το κομβόι τη νύκτα της 19ης   Σεπτεμβρίου, με ανθρωπιστική βοήθεια η οποία προοριζόταν για τους αμάχους στο Χαλέπι;
Αυτό αναρωτούνται πολλοί αναλυτές από την προσεκτικότερη ανάλυση των βίντεο που υπάρχουν από την επίθεση, την οποία οι ίδιες οι ΗΠΑ χαρακτήρισαν ως έγκλημα πολέμου κατηγορώντας την Ρωσία ως κύριο υπεύθυνο τα επίθεσης.

ΚΙΝΗΣΗ… «ΜΑΤ» ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ, ΔΙΑΣΠΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ενώ το ΝΑΤΟ παρά τις έντονες προειδοποιήσεις της Μόσχας ετοιμάζει να εγκαταστήσει στην νατοϊκή πλέον Ρουμανία επιθετικά συστήματα πυραύλων που θα στέφονται απευθείας κατά της Ρωσίας, ο Πούτιν σε μια μεγάλης σημασίας κίνηση δημιουργεί έντονο πρόβλημα στην αυτόνομη περιοχή της Μολδαβίας, την Τρανσυλβανία, στα σύνορα με την Ουκρανία.

Ρουσφετολόγοι και Οσφυοκάμπτες τα Πρότυπα στις Ένοπλες Δυνάμεις τα Τελευταία 40 Χρόνια σε Ελλάδα και Κύπρο …

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος 
Δυστυχώς πονάμε όταν το σκεφτόμαστε, όμως όσοι έχουν ζήσει από μέσα ή από κοντά, τις Ένοπλες Δυνάμεις τόσο στην Ελλάδα όσο και την Κύπρο, έχουν διαπιστώσει ότι το ρουσφέτι «καλά κρατεί».

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΣΥΝΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ» ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑ Αιγυπτιακά Rafale και MiG-35 σε κοινές ασκήσεις με την ΠΑ από το 2017! - Κοντά στην ανακήρυξη ΑΟΖ; (βίντεο)



του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Με Rafale F.2 και MiG-35  της αιγυπτιακής Αεροπορία θα συνασκηθεί και θα πραγματοποιεί κοινές περιπολίες στις ΑΟΖ Ελλάδας και Αιγύπτου, η Πολεμική Αεροπορία από τον ερχόμενο χρόνο.

Κατάταξη Επιτυχόντων Πανελλαδικών Εξετάσεων Έτους 2016 στη ΣΤΥΑ

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, παρουσιάστηκαν για κατάταξη στη Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων για το έτος 2016, σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιλογής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Συνολικά κατατάχθηκαν εκατόν εξήντα ένας (161) σπουδαστές, από τους οποίους εννέα (9) από την Κύπρο και ένας (1) από τη Ζιμπάμπουε.
 
 
 
 
 
 
https://www.haf.gr/2016/09/katataxi-epitihondwn-2016-stya/

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ; Η ομιλία Πελεγρίνη και η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ελλήνων από τις ορδές του Κεμάλ!


Γενοκτονία των Ποντίων: Οι ορδές του Κεμάλ αφανίζουν τον Μικρασιατικό Ελληνισμό

Ο κ. Πελεγρίνης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης για την καταστροφή του Μικρασιατικού Ελληνισμού, στις 15 Σεπτεμβρίου 2016, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:
«Οι Εβραίοι πέτυχαν να ταυτίσουν το ολοκαύτωμα προς την τραγική μοίρα του έθνους των, προκειμένου να αναδείξουν τα εγκλήματα του ναζιστικού καθεστώτος εις βάρος των, με απώτερο στόχο να προκαλέσουν την οργή εναντίον εκείνων που εγκλημάτησαν κατά της εθνικής των υπόστασης και τη συμπάθεια του πολιτισμένου κόσμου για όσα υπέστησαν. Με υπομονή και επιμονή εξασφάλισαν την οικειοποίηση του ολοκαυτώματος έτσι ώστε να διεκδικήσουν τη δικαίωσή τους. Με ανάλογο τρόπο, ίσως, θα μπορούσαμε, κι εμείς, να οικειοποιηθούμε την καταστροφή, σταθερό παρακολούθημα της ιστορίας του ελληνισμού».

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ