}

19 Φεβρουαρίου, 2017

ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μια εντυπωσιακή κίνηση ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, εδειξε για άλλη μια φορά πως δεν αστειεύεται σε οποιαδήποτε απόπειρα να παίξουν παιχνίδι πίσω από την πλάτη του στην Συρία, οι Αμερικανοί και οι… πρόσφατοι «φίλοι» του από την Άγκυρα.

Ηχηρό μήνυμα στην Τουρκία από τον αρχηγό ΓΕΣ: «Ο Ελληνικός Στρατός είναι δυνατός, ισχυρός και έτοιμος να υπερασπιστεί την χώρα!» | Βίντεο

Την ώρα που η Άγκυρα συνεχίζει τις προκλήσεις στο Αιγαίο και επιμένει στην στρατηγική όξυνσης των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής στέλνει το δικό του ηχηρό μήνυμα προς τους Τούρκους από τη Χίο, τονίζοντας το πάντα υψηλό φρόνιμα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Προκλητική ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου: «Δυνάμεις της Στρατιάς του Αιγαίου ασκούνται για κατάληψη κατοικημένων περιοχών»

Του Πέτρου Αναστασίου

Σε προκλητικές ασκήσεις κατάληψης κατοικημένων περιοχών, τις οποίες μάλιστα ανακοίνωσε το ίδιο το Γενικό Επιτελείο προχώρησε η επίλεκτη 11η Ταξιαρχία Καταδρομών της Στρατιάς Αιγαίου.


Επί πέντε ημέρες από τις 30 Ιανουαρίου, επέτειο των Ιμίων μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, ολόκληρη η Ταξιαρχία ασκήθηκε σε αποβατικές ενέργειες καταρχήν και αν συνεχεία σε άσκηση με κεντρικό αντικείμενο «Αγώνα εντός Κατοικημένου Τόπου» στην έδρα της στο Denizli.

Τι πραγματικά συμβαίνει στα Ίμια; - Νέα ένταση με παραλίγο σύγκρουση σκάφους του Λ.Σ. και της τουρκικής Ακτοφυλακής


Τι πραγματικά συμβαίνει στα Ίμια; Αυτό είναι το ερώτημα που διατυπώνεται καθώς τα τουρκικά ΜΜΕ για ακόμη μια φορά μιλούν για επεισόδιο στην περιοχή των νησίδων με την τουρκική Ακτοφυλακή, όπως ακούγεται και στο βίντεο, να «διατάσσει» επιτακτικά τα σκάφη του ΛΣ να απομακρυνθούν από τα «τουρκικά χωρικά ύδατα» όπως αναφέρουν.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ