}

07 Δεκεμβρίου, 2014

Η Yunanistan ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί


Γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου 

Είμαστε τελικά άνθρωποι του τελευταίου λεπτού, της ύστατης στιγμής, που έλεγαν και οι παλαίμαχοι αθλητικογράφοι τις ωραίες εποχές του ραδιοφώνου.
Πρέπει να μας βάλουν το μαχαίρι στον λαιμό για να κάνουμε, μερικές φορές και τα αυτονόητα.

Τσίπρας: "Περάστε Πολυχρονεμένε μου Πασά, όλα δικά σας" !!!  ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ! ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ! 

ΟΥ, ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !!!



Το κεφάλι σκυμμένο,απόδειξη υποταγής, προσκυνήματος στον αφέντη. Το χέρι απλωμένο προς την κατεύθυνση του : "Περάστε Πολυχρονεμένε μου Πασά, όλα δικά σας" !!! Μας βλέπουν και οι Τουρκόφρονες Μουσουλμάνοι της Θράκης!
Τέτοια κατάντια, τέτοια υποταγή ούτε να είμαστε τίποτα κακομοίρηδες χατζηαβάτηδες,
ζητιάνοι, δούλοι, υποτακτικοί, γιουσουφάκια του χειρίστου είδους για λίγα ψηφαλάκια ...

Τι δεν μας είπε ο "βραχύσωμος" Αχμέτ Νταβούτογλου                                                                                                                             

Από θερμά λόγια κι ευχές για “επίλυση των προβλημάτων που μας χωρίζουν έχουμε “χορτάσει” στην Ελλάδα από την Τουρκία. Ο Νταβούτογλου δεν άλλαξε την συνταγή. 
Για ώρα των επιχειρηματιών μίλησε, για οικονομικές συνεργασίες μίλησε, πήραν και τηλέφωνο τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στις ΗΠΑ αλλά για την ουσία πάλι τίποτα δεν ακούσαμε.

Τα μέτωπα του «σουλτάνου»

Η Τουρκία μπορεί να επιμένει στην εφαρμογή ενός «Διεθνούς Δικαίου» στο Αιγαίο, δικής της επινόησης, ωστόσο τα συσσωρευμένα και πολυμέτωπα προβλήματά της την κάνουν να θυμίζει γίγαντα με πήλινα πόδια 

Του Διαμαντή Σεϊτανίδη

Άλλη μία φορά στη μεγαλύτερη πόλη του τουρκικού Κουρδιστάν, στο Ντιγιαρμπακίρ, οι δρόμοι γέμισαν με διαδηλωτές αμέσως μετά τη δήλωση Ερντογάν ότι το Κομπάνι, η μεγάλη κουρδική πόλη στα σύνορα με τη Συρία, ήταν έτοιμο να πέσει στα χέρια των ακραίων ισλαμιστών του ISIS. Οι Κούρδοι της Ανατολικής Τουρκίας αισθάνθηκαν ότι η Άγκυρα αδιαφορεί για τους αδελφούς τους στη Συρία και κατέβηκαν να διαδηλώσουν.

Οι ''νοικοκυραίοι''..

  
   Κατόπιν ''ωρίμου σκέψεως'' το blog αποφάσισε πως δεν του φταίει η κυβέρνηση (ή, μόνον η κυβέρνηση)!
Αυτοί προδότες είναι την δουλειά τους κάνουν, την προδοσία τους επιτελούν.


Αφιερωμένο εξαιρετικά σ'αυτούς που έκαψαν τις περιουσίες κάποιων βιοπαλαιστών στο όνομα μιας επανάστασης που διευθύνεται από τους επαναστάτες του κ@λου για να έχουν θέμα συζήτησης οι μπουρζουάδες της Αριστεράς. Τώρα ξέρουμε ποιοι είναι οι υποβολείς της βίας και που αποσκοπούν.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

«Η βία είναι η μαμή της ιστορίας»   (Κάρολος Μαρξ)

images«Το ζήτημα σε ποιον θα ανήκει η εξουσία σε αυτή τη χώρα, που πάει να πει αν η μπουρζουαζία θα επιζήσει ή θα εξαφανιστεί, δε θα λυθεί με αναφορές στα άρθρα του Συντάγματος, αλλά με την προσφυγή σε κάθε μορφή βίας».
(Λέων Τρότσκυ)
«Τα μεγάλη προβλήματα της πολιτικής ελευθερίας και της ταξικής πάλης λύνονται σε τελευταία ανάλυση μόνο με τη βία»
(Βλαδίμηρος Λένιν)
«Χωρίς οίκτο, χωρίς φειδώ, θα σκοτώσουμε τους εχθρούς μας κατά εκατοντάδες. Ας είναι χιλιάδες, ας πνιγούν στο ίδιο της το αίμα. Ας πλημμυρίσει ο τόπος με το αίμα της μπουρζουαζίας, περισσότερο αίμα, όσο πιο πολύ αίμα, τόσο το καλύτερο»
(Krasnaya Gazeta – Όργανο του «Κόκκινου Στρατού», 1918).

Χρέος και Γεωπολιτική


Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου 

«Τους άλλους πολιτικούς τους σκότωσαν οι επικοινωνιολόγοι και οι δημοσκόποι. ‘Ενας υπεύθυνος πολιτικός είναι κάποιος που είναι μέσα στον λαό, που συναισθάνεται αυτό που λέει ο λαός».
Ψάρεψα αυτή τη φράση της Μαρίν Λε Πεν από το τελευταίο Express. Δημαγωγία μπορεί να πείτε, αλλά αυτή η δημαγωγός έρχεται τώρα πρώτη στις δημοσκοπήσεις για τις επόμενες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, γεγονός κοσμοϊστορικό για τα μεταπολεμικά πολιτικά δεδομένα μιας χώρας που είναι, εδώ και τρεις αιώνες, η «ιδρύτρια» και το πολιτικό βαρόμετρο όλης της Ευρώπης.

Δεν δικαιούστε να κάνετε το λάθος κύριοι πολιτικοί !!


Του Σάββα Καλεντερίδη

Στην Ανατολική Μεσόγειο είναι σε εξέλιξη ένα ενεργειακό παιχνίδι, με σοβαρότατες γεωπολιτικές διαστάσεις και πτυχές, στο οποίο η Κύπρος και η Ελλάδα φαίνεται ότι έχουμε το «πάνω χέρι», με την Τουρκία να βρίσκεται εν αδίκω και χωρίς να έχει την σαφή στήριξη της Ουάσιγκτον.


Το παιχνίδι αυτό παίρνει ακόμα πιο σημαντικές διαστάσεις για την Ελλάδα, αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι η έκβασή του, σε συνδυασμό με τις κινήσεις που γίνονται για κοινή δράση με Κύπρο,

Τελικά, μήπως ο εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ;





Την προσοχή σας για λίγο (μία ερώτηση που ΔΕΝ έχει υποβάλει - ή ίσως ΔΕΝ έχει σκεφθεί - ΚΑΝΕΙΣ): Τελικά, μήπως ο εγγονός του Νάσιουτζικ ήταν αυτός που ΟΔΗΓΗΣΕ τον Αλέξη Γρηγορόπουλο σε μια ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΝΕΔΡΑ; Ποιοι... «διαχειρίζονται» τον Νικολάκη εδώ και 4,5 - 5 χρόνια; Ή και πολύ περισσότερα (και ΔΕΝ είναι απλά... «τρελλοί»). Ο νοών νοείτω...

Επεισόδια και βανδαλισμοί στην επέτειο μνήμης του ΓρηγορόπουλουΕπεισόδια και βανδαλισμοί στην επέτειο μνήμης του Γρηγορόπουλου

Παρά τα ισχυρά μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποφεύχθηκε αυτό που όλοι απεύχονταν τις τελευταίες ημέρες: Τα επεισόδια κατά την έκτη επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι πορείες που έγιναν σε πολλές πόλεις της Ελλάδας στη μνήμη του 15χρονου μαθητή που έπεσε νεκρός πριν έξι χρόνια ακριβώς στα Εξάρχεια από τα πυρά του αστυνομικού Επαμεινώνδα Κορκονέα, δεν είχαν όλες ειρηνική κατάληξη, με τα σοβαρότερα επεισόδια να σημειώνονται στη Θεσσαλονίκη και στη βραδινή πορεία στην Αθήνα.

ΙΣΤΟΡΙΑ:Το «παρασκήνιο» της (ενδεχόμενης) «δολοφονίας Μ.Αλεξάνδρου» στον Μακεδονικό Στρατό !!



Ιδού η μόνη ανταμοιβή για τους Μακεδόνες, το αίμα των οποίων σπαταλάς, λες και είναι κάτι περιττό και ευτελές.



  • - Ρήξη Αλέξανδρου και Μακεδονικού Στρατού στην Ινδία
  • - Υποχώρηση - έναρξη της «Μεγάλης Εκκαθάρισης όσων εναντιώθηκαν»
  • - Έρημος Γεδρωσία: από 70,000 επιβίωσαν μόλις 15,000!
  • - Ραγδαία αντικατάσταση Μακεδόνων από Πέρσες!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!! ΝΗΣΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ: Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΟΖ .   

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!  

Η νήσος Στρογγύλη έχει βρεθεί εδώ και λίγο καιρό στο επίκεντρο της επικαιρότητας, μετά την αποκάλυψη του Newsbomb.gr για την απαγόρευση μετά από εντολή Βενιζέλου, να απλωθεί στην πλαγιά του νησιού η ελληνική σημαία.



ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΧΝΑΚΗ
Το γεγονός ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την πρώτη Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο νησί για να τιμηθεί ο Άγιος Νικόλαος στον οποίο αφιερώθηκε το εκκλησάκι που χτίστηκε όπως θα δείτε στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες, καθώς το Newsbomb.gr ήταν εκεί...

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ