}

13 Δεκεμβρίου, 2014

Καλάβρυτα: Το Ολοκαύτωμα για το οποίο κανείς δεν πλήρωσε! ΒΙΝΤΕΟ


ImageΤο ρολόι στην εκκλησιά του χωριού σταμάτησε στις 2.43. Οι κάννες από τα γερμανικά πολυβόλα που ήταν στημένα περιμετρικά στη τοποθεσία Ράχη του Καππή, ακόμη κάπνιζαν. Κάποιοι λοχίες μαζί με 2-3 αξιωματικούς και μερικούς στρατιώτες, πατούσαν ανάμεσα στα εκατοντάδες άψυχα κορμιά, και έψαχναν για κάποιο σημάδι ζωής. Έβριζαν στα γερμανικά επειδή λέρωναν τις καλογυαλισμένες αρβύλες τους όπως περπατούσαν μέσα σε ποτάμια ζεστού ακόμη αίματος. Όταν εντόπιζαν κάτι να κινείται, να αργοσαλεύει, να σφαδάζει από τον πόνο, πήγαιναν από πάνω του και το εκτελούσαν. Μια ριπή, η χαριστική βολή για να μη γλυτώσει κανείς. Για να είναι σίγουροι ότι όλοι οι Καλαβρυτινοί άνδρες θα πεθάνουν...

AΣΦAΛIΣTIKO Οι 8 ανατροπές σε συντάξεις, εφάπαξ, εισφορές - Μέτρα φωτιά για χιλιάδες Ελληνες από το νέο έτος (παραδείγματα)


Οι 8 ανατροπές σε συντάξεις, εφάπαξ, εισφορές - Μέτρα φωτιά για χιλιάδες Ελληνες από το νέο έτος (παραδείγματα)
ΤΟΥ ΓIΩPΓOY ΓATOY
Oκτώ αλλαγές στις συντάξεις, τα εφάπαξ και τις εισφορές φέρνει, από την 1η Iανουαρίου του νέου χρόνου, η εφαρμογή ήδη ψηφισμένων νόμων (3863/10, 4093/12, 4052/12, 4310/14 κ.α.) που τίθενται «αυτόματα» σε εφαρμογή.

Οι «χακί» υποψηφιότητες για το Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ



Σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ θα
 είναι στρατιωτικός.

Ήδη, έχουν βολιδοσκοπηθεί δύο επίτιμοι αρχηγοί Γενικών Επιτελείων.

Έλληνα ΞΥΠΝΑ και μάθε να μιλάς ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ!!!

Η καταστροφική μόδα των ημερών η οποία καθόλου αθώα δεν είναι καθώς στα επόμενα χρόνια θα έχει σίγουρα καταστρέψει μεγάλο μέρος του μοναδικού πολιτισμού μας. 

Δυστυχώς η πλειοψηφία θεωρεί το θέμα μη επικίνδυνο και συνεχίζει να το στηρίζει εφόσον δεν καταλαβαίνει την σημαντικότητα του! 

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ» ΓΙΑ ΤΟ… ΤΙΠΟΤΑ!

Η μεγαλύτερη τραγωδία σε ένα λαό, είναι να αγωνίζεται, να θυσιάζεται, να στερείται τα πάντα και στο τέλος να καταστρέφεται για ένα τίποτα, για ένα προδοτικό κατεστημένο που έχει ξεπουλήσει την χώρα, έχει παραδώσει την εθνική κυριαρχία και κάθε φορά διαλαλεί με θριαμβευτικό τόνο πως μας έχει.. σώσει! 

Επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια...

ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ - H "Συμμορία των 5" τρέμει τον Καρατζαφέρη


 
 
Γιατί δεν τολμούν τελικά να ακουμπήσουν την ωρολογιακή βόμβα "Γιώργος Καρατζαφέρης";

O αρχηγός του ΛΑ.ΟΣ κάθε άλλο παρά τυχαία περσόνα είναι. 
Με διαχρονικές προσβάσεις σε ξένες και ντόπιες μυστικές υπηρεσίες, με προσβάσεις σε ισχυρά (και διαπλεκόμενα) επιχειρηματικά τζάκια, με γνωριμίες εμπόρων όπλων, φαρμακοβιομηχάνων και πάσης φύσεως εκπροσώπων της εγχώριας οικονομικής ζωής. 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΙΟΥ ΤΗΣ …»ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

  Posted by olympiada στο Δεκεμβρίου 13, 2014

Δημοσιεύουμε την επιστολή του ομογενούς Χρήστου Μαγγούτα από το Τορόντο του Καναδά προς τον λεγόμενο πρόεδρα της δημοκρατίας, όχι βέβαια ότι το άτομο αυτό θα έκανε τον κόπο να ασχοληθεί… άλλωστε αυτός ασχολήθηκε σ’ όλη την την θητεία με την εξασφάλιση της καθεστωτικής σαπίλας. ​​

Οι ψηφοφόροι δεν μασάνε άλλο ταραμά

Tην πολιτική υπό τις υποδείξεις της φράου Μερκελ ακολουθώντας τα χνάρια αλλά και την τακτική του Μπένι αποφάσισε να συνεχίσει ο Σαμαράς! 
Μια πολιτική που δεν ψήφισαν ούτε υποστήριξαν οι Έλληνες σε καμιά εκλογική αναμέτρηση και η οποία τελικά αποδεικνύεται και εντελώς καταστροφική συμφώνα μάλιστα και με κορυφαία στελέχη του ΔΝΤ. 

“Αγαθόν ού το μη αδικείν, αλλά το μηδέν θέλειν”

Τις προάλλες διάβαζα την άποψη ότι το προτεινόμενο πρόσωπο για την προεδρία της Δημοκρατίας, είναι καθ’ εικόνα και ομοίωση του ίδιου του υπόλοιπου θλιβερού θιάσου, άλλος ένας κύριος «Τίποτα» από αυτούς που γεννοβολάει με τη σέσουλα, το πολιτικό μας σύστημα.

Άλλοι, πάλι, λένε άλλα, διαφορετικά. Λένε, δηλαδή, ότι ο περί ου ο λόγος δεν είναι από τα χειρότερα δείγματα μεταξύ αυτών που  έχει ξερνοβολήσει στα μούτρα μας η πολιτική τάξη της χώρας τα τελευταία χρόνια κι ότι πρόκειται περί ενός μετριοπαθούς πολιτικού, που όλα αυτά τα χρόνια έχει καλλιεργήσει ένα χαμηλό πολιτικό προφίλ, κοντινό στη βούληση του συνταγματικού νομοθέτη, που θέλει να καταλαμβάνει τον προεδρικό θώκο, πρόσωπο της ευρύτερης δυνατής αποδοχής.

Η κληρονομιά ενός Έλληνα

Σαν χθες το 2008 έφυγε από τη ζωή ο τελευταίος μεγάλος Ελληνας ηγέτης. Ο Τάσσος Παπαδόπουλος. Ο άνθρωπος που δίδαξε (σε όλους όσοι θέλουν να μάθουν) πόσο σπουδαίο, ανεκτίμητο αγαθό είναι η αξιοπρέπεια. 

Ποιοι δικαιούνται 230 ευρώ επιδότηση για ταμπλετ και φθηνό… ίντερνετ

Ποιοι δικαιούνται 230 ευρώ επιδότηση για ταμπλετ και φθηνό… ίντερνετ

Με το συνολικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ θα χρηματοδοτηθεί δράση της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων    οποία αφορά στην επιδότηση 290.000 δικαιούχων προκειμένου να αποκτήσουν φθηνό laptop ή tablet και φθηνότερη ή ακόμη και δωρεάν σύνδεση στο internet.

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

Η ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ